- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
Vardir onun aklinda bisiler ozele cagirir sorar nasilsaNe diyeyim başka:)
Amin, çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..Allah yardimcin olsun ecrini kat kat versin
ha_mim , Ben_olmak , K klbk33 , areser , @eflalim, zambak86 chentiq . Dostacilisoyler , esoes1919 kubdef
Bu kadar mıyız, topu topu? Benim hatırlayamadığım başkası var mı? Bir ara mesajlar, maratonlar havada uçuşuyordu, şimdi bir yavaşlama, rehavet var sanki.. Havalardan mıdır, nedir? Bu gidişle ben de kendimi salacağım hızımı almışken.İş güç şart değil, bir ses verin gayrı..
ha_mim , Ben_olmak , K klbk33 , areser , @eflalim, zambak86 chentiq . Dostacilisoyler , esoes1919 kubdef
Bu kadar mıyız, topu topu? Benim hatırlayamadığım başkası var mı? Bir ara mesajlar, maratonlar havada uçuşuyordu, şimdi bir yavaşlama, rehavet var sanki.. Havalardan mıdır, nedir? Bu gidişle ben de kendimi salacağım hızımı almışken.İş güç şart değil, bir ses verin gayrı..
Hadi ya gecenlerde burdalardi sanki.. ben yanlis hatirladim heraldeOnlar, eskilerden galiba ben geldiğimden beri rastlamadım hiç..
Öncelikle Allah kabul etsin.. Operasyonun için de şimdiden geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah..sivastrabzon haklısın biraz boşladım burayı cumartesi evde kuranım var ona hazırlanıyorum pazartesi günü de hastanede bir randevum var (inşaALLAH ufak bir kist aldırma operasyonu geçireceğim ) sağsalim atlatayım kendimi toparlayınca aranızdayım tekrar nasipse canlar
Vardir onun aklinda bisiler ozele cagirir sorar nasilsaseni daha ozele cekmedi mi
sivastrabzon haklısın biraz boşladım burayı cumartesi evde kuranım var ona hazırlanıyorum pazartesi günü de hastanede bir randevum var (inşaALLAH ufak bir kist aldırma operasyonu geçireceğim ) sağsalim atlatayım kendimi toparlayınca aranızdayım tekrar nasipse canlar
Günaydınlar herkese, hayırlı sabahlar..ha_mim geçmiş olsun, iyisindir inşallah bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?