olsun, önemli değil, arada uğra ne zaman istersen..Ayy evett yaa. O dönem tam sınavlarıma denk geldi temizliği falan bıraktım kaldı öyle.
Ben de şimdi oturdum, yeni bitti işlerim, kalan vakitte kalkabilirsem, yapabilirsem bir şeyler katılırım inşallah..Maratona gelen? 13.45 14.45 maratonu?
Maratona gelen? 13.45 14.45 maratonu?
iviiittt..
Bakalım maratonda neler yapmışız?
İrmik tatlısı yapıldı, bulaşık makinası boşaltıldı, çamaşır makinası açıldı, yemek yendi, toplandı, kaldırıldı, yüzün belirli bölgelerinde başkaldıran kıllar püskürtüldü, biraz tv izlendi
iviiittt..
İrmik tatlısı yapıldı, bulaşık makinası boşaltıldı, çamaşır makinası açıldı, yemek yendi, toplandı, kaldırıldı, yüzün belirli bölgelerinde başkaldıran kıllar püskürtüldü, biraz tv izlendi
Supersiniz kizlarMaşallah baya verimli geçmiş maraton
Bende mutfağı topladım evi topladım süpürdüm toz aldım.
Aynaları sildim.
Wc yıkadım
Namaz kıldım
Tibet yogamı yaptım
Supersiniz kizlar
Ben ne yaptigimi hic soylemeyeyim
16.00 17.00 tekrar marayon talep ediyorum
Ben geldim :)kubdef cim ben varım
Havalardan havalardan iki gündür yemek diışımda hiç bişey yapasım yok spor VE yemekha_mim , Ben_olmak , @klbk33, areser , @eflalim, @zambak86 chentiq . Dostacilisoyler , @esoes1919 kubdef
Bu kadar mıyız, topu topu? Benim hatırlayamadığım başkası var mı? Bir ara mesajlar, maratonlar havada uçuşuyordu, şimdi bir yavaşlama, rehavet var sanki.. Havalardan mıdır, nedir? Bu gidişle ben de kendimi salacağım hızımı almışken.İş güç şart değil, bir ses verin gayrı..
Günaydınlar,
bakınca hiçbir şey yapmıyoruz gibi duruyor ama en ufak yaptığımız şeyler bile zaman alıyor.
Dün akşam yine aklımda "onu yaparım, bunu yaparım" diye plan kuruyordum, fakat akşam yaptığım öte beri şeylerle saat 23.00 oldu.
Saat 19:00'da eve gittim.
Akşam için yemeye yemeğim olsa da bugün için yemek yaptım. Zamandan kazanmak adına düdüklüyü kullandım.
Yemek yedik-topladım.
Dolapta baklavalık yufkalarım vardı. Laz böreği yapmıştım yarım kalmıştı. onları değerlendirmek için börek yaptım.
1 posta makineyi çalıştırıp, bitince yerleştirdim.
1 posta daha kalan bulaşıkları makineye doldurdum.
Tezgahı-masayı sildim.
Kızı uykuya hazırladım, sütünü verip, yatırdım.
Oturma odasındaki dağınıklığı tam 15 dk'da bitirebildim.
Ve şunları bitirip oturduğumda saat 23:00 idi.
iviiittt..
Günaydın sana da..Günaydınlar,
bakınca hiçbir şey yapmıyoruz gibi duruyor ama en ufak yaptığımız şeyler bile zaman alıyor.
Dün akşam yine aklımda "onu yaparım, bunu yaparım" diye plan kuruyordum, fakat akşam yaptığım öte beri şeylerle saat 23.00 oldu.
Akşam için yemeye yemeğim olsa da bugün için yemek yaptım. Zamandan kazanmak adına düdüklüyü kullandım.
Yemek yedik-topladım.
Dolapta baklavalık yufkalarım vardı. Laz böreği yapmıştım yarım kalmıştı. onları değerlendirmek için börek yaptım.
Tezgahı-masayı sildim.
GünaydınHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Yeni güne bismillah
Bugün güne erken başladım
Yatağımı topladım
Wc banyoyu yıkadım
Kahvaltıya misafirim gelecek
Kendi gelmeden enerjisi geldi maşallah
Bebeler uyumasa evide süpürürdüm neyse gelen yabancı değil beraber yaparız artık:))İnşallah günüm hep böyle verimli geçer...
Bugün çooook mutluyum çooook...
Uzuuuun yıllar aradan sonra çok sevdiğim can dostumu görücem inşallah... akşamı sabırsızlıkla bekliyorum...
Allah ım sana şükürler olsun...mübarek gün hürmetine nerede kimin ne duası varsa kabul et...
Gönüller Dua da Birleşince Cumalar Güzelleşir
Günaydın sana da..
Hiçbirşey yapmadığın halin buysa maşallah diyorum, daha ne olsun? Valla biz hiçbirşey yapmasak tv. izlerken bile oturduğumuz yerde ya çamaşır katlarız, ya ertesi günün planını yaparız yemekti, işti, çocuktu vs..Biz hem beden hem zihin işçisiyiz, işimiz ağır..
Günaydınha_mim , hayırlı cumalar, güzel dua ve dileklerin için de teşekkürler.. Eski coşkun, enerjin gelmiş sanki umarım daim olur. Arkadaşın için de gözünaydın diyorum, bizden selamlar..
Ne güzel arkadaşla keyifli sohbet muthabbetleriniz olsun....amin hayırlı cumalar canımHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Yeni güne bismillah
Bugün güne erken başladım
Yatağımı topladım
Wc banyoyu yıkadım
Kahvaltıya misafirim gelecek
Kendi gelmeden enerjisi geldi maşallah
Bebeler uyumasa evide süpürürdüm neyse gelen yabancı değil beraber yaparız artık:))İnşallah günüm hep böyle verimli geçer...
Bugün çooook mutluyum çooook...
Uzuuuun yıllar aradan sonra çok sevdiğim can dostumu görücem inşallah... akşamı sabırsızlıkla bekliyorum...
Allah ım sana şükürler olsun...mübarek gün hürmetine nerede kimin ne duası varsa kabul et...
Gönüller Dua da Birleşince Cumalar Güzelleşir
Dediğin gibi aslında hiç birşey yapmıyoruz gibi görünüyor ama bir sürü şey yapıyoruz sende baya iş yapmışsınGünaydınlar,
Yemek yedik-topladım.
Tezgahı-masayı sildim.
Maşallah daha ne olsun gayet verimli geçmiş akşamın
Günaydın sana da..
Hiçbirşey yapmadığın halin buysa maşallah diyorum, daha ne olsun? Valla biz hiçbirşey yapmasak tv. izlerken bile oturduğumuz yerde ya çamaşır katlarız, ya ertesi günün planını yaparız yemekti, işti, çocuktu vs..Biz hem beden hem zihin işçisiyiz, işimiz ağır..
Dediğin gibi aslında hiç birşey yapmıyoruz gibi görünüyor ama bir sürü şey yapıyoruz sende baya iş yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?