Olsun biz yeni karsilasiyoruz ♡ o zaman listeye ekliyim seniHosbulduk. Yeni sayilmam aslinda.
Ben bir turlu beceremedim burdan alintilayip bizim adlarimizi yazmayi :)) sifayildiziyla bizi yaziversen ne guzel olur :)S Sifayildizi [/USER][/USER]
Yildiztozu16
Dostacilisoyler
areser
CKbeautyandsheer
K klbk33
Green Day
Herkes sectigi badiyle eslesiversin de gorelim arkadaslar kim eslesti kim eslesmedi
chentiq = kubdef [/USER]
ha_mim = Ben_olmak
@nergismor =sivastrabzon
Hadi ekleyiver bariOlsun biz yeni karsilasiyoruz ♡ o zaman listeye ekliyim seni
Herkes kendisine badi seciyor eslesiyoruz.Noluyor isimleri etiketledigimizde?
TesekkurlerDostacilisoyler
areser
CKbeautyandsheer
K klbk33
Green Day
Herkes sectigi badiyle eslesiversin de gorelim arkadaslar kim eslesti kim eslesmedi
chentiq = kubdef [/USER]
ha_mim = Ben_olmak
@nergismor =sivastrabzon
S Sifayildizi =Yildiztozu16
abov yaşlandım mı yoksa benaynen temiz olsunda dağınıklık önemsiz
Cam silincek
Tül perde yıkanacak
Duvarlar silincek
Tavan silincek
Mutfak derzleri fırçalancak
Mutfak dolapları silincek
Fırın temizlencek
Buzdolabı temizlencek
Halı ve koltuklar makineyle yıkanacak
Portmanto silincek
Tv ünitesi silincek
Banyo tavan duvar silincek
Banyo dolapları silincek
Kapılar silincek
Derzler yenilenecek
Silikon dolgular yenilenecek
Avizeler silincek
Ve been pert..
Bende özledim bende resmin var şuan elimde ,bu şarkı buraya uymadı galiba kepenk indirmeye geldim
ay kubdef ben var ya böyle olunca çok korkuyorum ya bişeymi oldu diye inşallah iyidir@cnntrm i bende özledim gercekten ama agustosta girmis en son
Evettt benim beennn coook nisafirlerim vardi yatili halen gitmedilet sizi takipteyim yazamasamda cuma dibuyorum aranizaaaaaa cok is var coookkArkadaşlar bideesoes1919 isimli arkadaş vardı
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bildirim-topigi.862375/page-279#post-54158564
Günlük ödev bildirimlerini buraya yapıyoruz
Ben kac kere etiketledim gelmedi 3 gun arka arkaya mazeret bildirmeden gelmeyen 3 ay sureyle tekrar alinmamak uzere gruptan cikartikir
grubun göz bebeklerindensin . oyunbozanı değil
mutfak mı banyo mu kafamı karıştırdınız
ahahahahahah sesli güldüm
Mutfak toplama maratonuna kim var
19.00 20.00 arası
Biri gelsin 20 00 maratonuna luuutfeeennn
Sana yatana kadar süren maraton teklif ediyorum ne dersin
ha_mim yatak söküp dikmiş, Ben_olmak ve chentiq fırın pervanesi söküp temizlemiş, el değmedik yer bırakmamışlar.. Ben ne edim, nirelere gidim daha? Bu utançla buralarda durmaya yüzüm kızariir kafamı taşlara vurasım geliir..
Benim badi çağırma cevap alamadımDostacilisoyler den.. kim var badisiz kalan, ben olayım?
Burdan bildirim gelmemiş bana etiketlendigim halde, benim takibe mi almam lazım? Bir de bildirimleri biz mi yapacağız, belirli kişiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?