Küllerinden yeniden doğan kadınlar!

Nill hayatım sen harika bir iş çıkartmışsın tebrik ediyorum seni alkışlıyorum hemde ayağa kalkarak

tşk ederim

NİL özel olmazsa siz yazmışsınız bence merak ettim.merakımı mazur gör.kızınız öz babasına neden amca diyordu?(cevaplamak zorunda değilsiniz)

canım anlatmaya çalıştım ama yetrli anlatamamışım sanırım ...eşim hamileğim boyunca 2 kez ,doğumum dahil olarak ta 3 kez gelip kızını gördü..dolayısıyla kızım babasının fotoları ile büyüdü 1.5 yaşına kadar ,babası yanında iken bile ''baba nerde'' dediğimiz de kızım duvardaki babasının fotosunu gösteriyordu..ne yazık ki babası olduğunu algılaması zaman aldı ve amca diyebildi .. eşimde babalığa çok kolay adapte olamamıştı..eşimin doğu görevi dolyısyla bunları yaşadık,eş götürelemeyen bir yerdi lojman vs de yoktu ve biz bunları yaşamaya mecbur kalmıştık ne yazık ki * ama o kabus günlerimiz şükür geçti

nil,ben kestiremedim demek sadece uzaklıktan dolayı ve sık göremediği için kızının babasına amca demesini.nede olsa anne değilim anlayamadım çocuk psikolojisini.hepsi geçmiş gitmiş oh çok şükür.

nil gerçekten tebrik ederim seni . o güzel makyajların sırrı da buydu demek

scent topiğimi biliyorsun demek
evet sırrı bu ve içimdeki heves ,çok tşk ederim

estafurullah canım..bende hızlı yazdığım için hatalar ,devrik cümleler kurabiliyorum
şükür evet ,tşk ederim :13:

nil bilmek ne kelime sürekli takip ediyorum topigini denemeler yapıyorum.. bu konuda ayrıca tşk ederim sana:90:

kesinlikle bakım çok işe yarıyor bi fön güzel bi makyaj güzel kıyafet yemede yanında yat

eskiden olsa evet öyle düşünürdüm belki ama en önde gelen benim için incecik bir vücut doğal bir makyaj yada sadece bir göz makyajı..güzel klasik bir elbise topuklu ayakkabı tabi bunlar yerine göre.saçlar hafif dalgalı yada dağınık bir fön..ben fazla abartıya kaçmayı sevmiyorum galiba..(makyj ve saç konusunda)

hatta hiç makyaj olmasada güzel bir vucut güzel bir giyim en işe yarayanı giydiğinin yakışması önemli..

küllerinden doğan kadınlar!ilişkiler duygular hayatın içinden bölümünde yok mu bize umut olacak arkadaşlar!

Kurdelacım bak buldum ben topiği, Sevgili Nil senide ayrıca tebrik ediyorum azmin için bende senin kadar olmasamda küllerimden yeniden doğmaya çalışıyorum ve nasip olursa başarıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…