konu inanılmaz dikkatimi çekti içeri kesin benimle ilgi dedim ve hemen geldim.
ben genç bir anneyim daha 24 yaşındayım 2,5 yaşındada minik bir prensesim var.
evlendiğim aylarda sadece 48 kg dum sonra kg almaya başladım
hamile kaldığımda 55 kg daydım hamileliğin ilk 5 ayında kilo aldım bile denizmezdi.
ama sonralardan birden kg almaya başladım inanılmaz yemekler yiyordum doğuma gittiğimde 70 kg
doğum yaptım işe başladığımda 65 kg sürekli çevrem eleştirdi canıma tak etti 2 ayda yemeyerek 59 düştüm ama bu kg kalamadım sürekli alıp verdim 63 oldum 60 oldum ama hep değişdi azıcık yemim mi kg alıyorum
bu bayram tatilinde 7 gün evdeydim ve tam 2 kg almışım yahu ben açmı yaşıyacam
şuan 62 kg ve yanlarım inanılmaz iğrenç duruyor. daha kendime gelip bu böyle olmaz demedim hep kandırıyorum kendimi pazartedi başlıcam deyip başlıyamıyorum
benim başarım malesef yarım kaldı
4 yılım çok feci geçti...
eşim doğu görevi dolayısyla yanımda değildi ...
gitmesine 3 gün kala hamileliğimi öğrendik ..
sonrasında bebeğimin özürlü olma olasılığını ve benim kabus günlerimi ..
kurulu bir düzenimiz yoktu 2 ailenin yanında mekik dokudum bozuk psikoloji ve eşimin olmayışı beni çok üzüyordu...
2.5 yıl büyük zorluklarla geçti ,neyseki kızım sağ salim doğdu...
bu kez de kızım ile eşim arasındaki bağın zayıflığı ve sürekli aralarındaki hissettiği o soğukluk ve kızımın babasına amca diyor olmasını beni inanılmaz üzüyordu ...
sanki 2 çocuğum var idi,eşimle kızımın arasındaki o bağı kurmak zorundaydım yaklaşık 2 yılım da öyle geçti ...
ve tabi ben bu arada eski günlerimdeki gibi kendimle ilgilenemiyor,aynalara bakmaya korkuyordum..
sonra herşeyi yoluna sokup,kendimi yeniden bulmaya ve keşfe çıkmaya karar verdim ama 30 lu yaşımın sonlarını da bulmuştum...
kilo sorunum vardı evet ama fazlalık değil ,eksikti kilolarım..44 kg dım ve acil kilo almalıydım..nice uğraşlar sonucu 48 zor buldum ,buna da şükrettim...
sonra gardropımı yeniledim,çok uzun zaman hamilelik ,bebek vs.dolayısyla, giyemediğim topuklu ayakkabı çizme ne varsa içimde büyütüp, özendiğim aldım..
saçlarımı yeniledim
kaşlarımı ,tırnaklarımı uzattım ,ojesiz gezmedim,takıları taktım,daha da aldım,aksesuarlarıma kadar...
giyimime evde de olsa özen göstermeye gayret ettim ...
sonra hiç beceremediğim ama hep heves ettiğim makyaja kapıldım,a dan z ye zaman içerisinde malzemelerimi döşerken ,
bir yandan da makyaj teknikleri ,video ,resim ,foto vs inceledim ,okudum ,araştırdım ve uyguladım ,olmadı sildim ,yine yaptım ,bir daha bir daha bir daha......
ama yılmadım
şimdi ise ben , 32 yaşında mutlu ,kendini ,seven ,kendi ile barışık ,ve güven dolu bir kadınım ...
ve o zor günlerimde fotolarıma bakınca ve şimdi ile kıyaslayınca sanki ileriye değilde,geriye gelmiş yaşlardayım...
hepinize tavsiye ederim arkadaşlar,istemek ,başarmanın yarısıdır...
aman deyip oturmayın yerinize,harekete geçin ,kendinizi yenileyin ,keşfedin ,içinizdeki hazineleri ,güzellikleri çıkarın ortaya...
inanın 20 li yaşlarımda bile ben kendimi bu denli sevip ,bu denli uzun bakmadım aynalara..
bu arada konuyu açan arkadaşıma tşk ederim çok anlamlı bir konu bu,tebrik ederim düşündüğü için ....
içindeki hazineyi keşfet harekatı başlatın sizde kendinize
canım arkadaşım
helal olsun sanaumarım bir çok arkadaşa örnek olursun
azmin elinde hiçbir şey kurtulmaz yeterki azmedelim
keşke herkez nil gibi başarabilse.inşallah Yarabbim..
sağolun kızlar moral oldu
şuan ben yapım aşamasına bile girmdim
umarım başarırım
masumum hani bize yok mu canım kilo vermek için adres falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?