Küllerinden yeniden doğan kadınlar!

ay cnm benim masumum vallahi yalnız kaldım ben burdakonum yalan oldu gibi bişeyinşallah azminle başarırsın cnm..

konu inanılmaz dikkatimi çekti içeri kesin benimle ilgi dedim ve hemen geldim.

ben genç bir anneyim daha 24 yaşındayım 2,5 yaşındada minik bir prensesim var.
evlendiğim aylarda sadece 48 kg dum sonra kg almaya başladım
hamile kaldığımda 55 kg daydım hamileliğin ilk 5 ayında kilo aldım bile denizmezdi.
ama sonralardan birden kg almaya başladım inanılmaz yemekler yiyordum doğuma gittiğimde 70 kg
doğum yaptım işe başladığımda 65 kg sürekli çevrem eleştirdi canıma tak etti 2 ayda yemeyerek 59 düştüm ama bu kg kalamadım sürekli alıp verdim 63 oldum 60 oldum ama hep değişdi azıcık yemim mi kg alıyorum
bu bayram tatilinde 7 gün evdeydim ve tam 2 kg almışım yahu ben açmı yaşıyacam
şuan 62 kg ve yanlarım inanılmaz iğrenç duruyor. daha kendime gelip bu böyle olmaz demedim hep kandırıyorum kendimi pazartedi başlıcam deyip başlıyamıyorum
benim başarım malesef yarım kaldı

Sevgili Hemşerim üzülme verirsin bizimtopiğe gel İnan hem o diyetle aç kalmıyorsun hemde senin vermen gereken kg. az olduğu için daha fazla başarılı olursun sıkma canını.

gulsum50 biryerden başlamak gerekiyo cnm.bende yapım aşamasındayım ama şuan veremiyorum kilo:84:inşallah sonunda bende başarcam.sende yılma.yanında bebişin var bak ne güzel.birşeyler yapabilrsin mutlusun güzelsin şu gıcık kilolardan da kurtulabilrsin umarım

canım arkadaşım
helal olsun sanaumarım bir çok arkadaşa örnek olursun
azmin elinde hiçbir şey kurtulmaz yeterki azmedelim

Son düzenleme:
Hic bi zaman kilo problemim olmadi cok sükür ki olsada verirdim azmin elinden bisey kurtulmaz derler.Boy avantajim var 2-3 kilo alsamda belli olmuyor bu konuda sansliyim sanirim.Son 2 senedir bebisimden dolayi azcik rahata kactim diyebilirim düz cizmeler babetlerle rahat ediyorum önceden söyle tasli tasli sakur sukur topuklularla gezerdim,giydigim kiyafete göre ojelerimi yeniliyordum üsenmiyormusumda simdi bi düsündümde disari cikarken saclar fönlenirdi en samimi arkadasim bile der neydin ne oldun diye

e o isler icinde vakit lazim bebis olunca biraz zor ama yinede bakimlarimi haftasonu yapmaya calisiyorum yeni yeni topuklu giymeye basladim ama babetlerim daha rahatti yahu
Kadin kendini salmamali bence azcik bakim yapinca bile kendimi daha iyi hissediyorum.

laylay dert etme.bebeğin biraz kendine gelsin büyüsün o zaman yeniden bakarsın hal çaresine.negüzel ki boyun kilonu saklıyor ki kilo sorunun yok.çok şanslı gördüm seni

Canim benim ben dert etmiyorum zaten keyfim yerinde valla böyle daha rahatim esofman patik takiliyorum evde sabahtan sacimida hopp diye topluyorum tokayla tamam

Konunu okuyunca bikac sene öncesi geldi aklima o zamanlar hem calisiyordumda nasil vakit buluyomusum demekki istiyince oluyomus bisey anlatayimda gül:bigün yine hergün oldugu gibi ev temizligi falan yerleri siliyorum tam kapi arkasini siliyordum esim anahtariyla kapiyi acti benim basimda yazmam,camasir suyundan rengi solmus esofmanim üstümde yüzümü dönmeden dedimki:Beyimmm hanimim disari cikti hele ayakkabini disarda cikar yeni sildüm aha buralari esim gülmekten duvara yapisti.Bazen gündelikci kezban oluyorum bazen kokos laylay idare ediyorum iste

kadın dediğin yeri geldiğinde evinin hizmetçisi yeri geldiğinde bakımlı hanımıdır..sen en iyisini yapmışsın.eşinde benim eşim ne kadar hamarat yeri geldiğinde de ne kadar bakımlı diye grur duymuştur.

sanırım hepimizin sorunu aynı hamilelik doğum hoppp salıverme.:26:
bende doğumdan sonra ilk zamanlar çok bırakmıştım kendimi hatta artık insan içine bile çıkmak istemiyordum. kendimden nefret eder olmuştum.sonra bir gece herifle film izlerken birden fırladım yerimden ben gidiyorum dedim nereye demeye fırsat bulamadan çıktım kuaförde aldım soluğu (en yakın arkadaşımın kerdeşi kuaförüm o yüzden saat derdimiz yok )benim hiç kilo derdim olmadı ama salıklığı çok yaşadım. eşim ancak ertesi akşam gördü gördüğünde de şoktu o gece ne zamandır gitmediğimiz yerlerde dolaştık eski arkadaşların arasına çıktım gururla ve hepsinden aynı şeyi duyarak kadın dediğin çocuğu oldumu yaşlanır sen gençleştin diyorlardı. buda benim doğuşum oldu.

revolucion çook güzel kendinizi değiştirmeniz.ama ben malesef çocuk doğurmadan evlenince biraz kilo aldım.maleseff yapıştı gitmiyo..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…