Benimkiyle ayni özellikler maalesef o ailesine cok bagliydi ve hem örnek aliyor hem onlardan daha iyi yerlere gelme hevesindeydi zamanla bunlar bana agir geliyodu Ben daha sade yaris icinde gecmeyecek bi Hayat istiyordum ama onu cok seviyordum olmayacagini biliOrdum cok mutsuzdum daha da mutsuz olacaktim ama ona olan bu hastalikli askim gözümü kör etmisti gittigi yere kadar gitsin dedim... 4 ay oldu ayrilali sesini duymadim yüzünü görmedim gelgitler olsada son bir aydir cok iyim simdi cekip bitirmek istiyorum cünkü o aileyle ne kadar seversem seveyim yapamazdim aynen dedigin gibi ayni evde kal ve onlarin istedigi hayati yasa bunlar benim istedigim seyler degildi... Eger devam etmek istiyorsan et herseyi olabilecekleri kendi gözünle görüp kulaginla duyunca inan en büyük askin acisi bile cabuk diniyo oyle seyler gordum ve duydum ki Allahim bu devirde böyle insanlar olamaz dedim... Fedakarlik eden Hep sen oluyosun maalesef Hep senden bekliyo karsinda ki Hep sen taviz veriyorsun ve birgün kendinden bikiyorsun cunku istemedigin bi hayatin icindesin cok sevdigin icin gidemiyorsun da fakat suan cok rahat bi sekilde diyebilirim ki icimde kalmadi acebalar yok yasadim gördüm cok sevdim kör asiktim Hala asigim ama kendime de ihanet etmek istemiyorum artik bende bir kez geldim bu hayata hayallerim var... Aski yasadim sonuna kadar gittim cokta Mutlu oldum ama artik kendi hayatima bakiyorum cok zorlandigim ve özledigim zamanlar ailesi geliyo aklima ve hemen kendime geliyorum eger sonuna kadar gitmeseydim Hep kendimi suclayacaktim ve hayatim boyunca icimde kalacakti....
Ben de devam edicem ama sonum seninkinden farklı olmayacak gibi görünüyor.. Çünkü onda o deli cesareti göremiyorum.Ki deli cesarete de gerek yok.kimse oğlunu kızını evlatlıktan kolay kolay reddedemez.hadi reddetse bile eninde sonunda inadı kırılır ve affeder..
Biraz da kişinin kendinde bitiyo yumruğunu vursa masaya ben böyle yapıcam bu kızı seviyorum bu benim hayatım böyle istiyorum dese ailenin kabul etmekten başka çaresi olamaz zaten.
Sırf keşke devam etseydim dememek için yürüyorum sonu olmayan bu yolda..
Senin de yolun açık olsun tam benim kafamdansın helal olsun boyun eğmeyerek iyi yapmışsın.Allah yardımcımız olsun ve hakkımızda en hayrlısı olsun inşallah