Ailesine kim kapısını açacaksa daha büyük bir ev tutsun, üç göz apartman dairesinde birlik yaşam hayalleri komik geliyor. Mesele aileden birine destek çıkmak değil, mesele buyurgan tavırlar. "Seni lütfedip karı diye aldıysam değil kardeşime, sülaleme bakacaksın." tarzı tavırlar. Ortadoğu erkeği istiyor ki karısı ilk günden ailesini kendi ailesi gibi sevsin, zarar da verseler gık demesin, saygısını bozmasın. Ama öyle bir dünya yok. Karı veya koca , kendi ailesinden birini evine almak suretiyle destek çıkacaksa eşinin rızasını istemeli, gönlünü almalı. Bundan doğacak sorumlulukları hiç değilse bölüşmeli. Öyle akşam işten gelip kardeş kardeş tşk yayıp oturmaca yok efendim, beraber iş yapılacak beraber oturulacak. Donunu orta yere s.çan, çoraplarını koltuğa sıkıştıran kocam olsa deliriyorum, kayınçoya hiç acımam. Hali hazırda kayınbaba ile yaşıyorum ben, evdeki olan biteni kızlarına anlatma huyundan dolayı çok kızmışımdır. Bir de bu var tabi, ben veya ailemden birinin bi şeyini hasbelkader duyup kendi ailesine koşa koşa yetistirmeyecek. Ben evime, mahremime birini alıyorsam benim çekirdek aileme saygı duyacak, benimseyecek. Yok öyle otel gibi gel kal,hizmet gör, benim kirasını faturasını ödediğim evde küpü doldur bir de üstüne huzurumu boz sonra çek git.