- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
Eşimle bunun tartışmasını senelerdir yapıyoruz biz de, kaynım bir sene gelip bizimle yaşadı hatta dershaneye gitti sizinkinin hesap, o bir senede boşanmaya doğru sürüklendik 10 yıl yaşlandık saçıma aklar o bir senede düştü. Habersiz gelmeler 10 güne kadar kalmalar, oğlumun evi benim evim zihniyetleri hepsini dibine kadar yaşadım. En sonunda çareyi birebir konuşmada buldum, zaten her türlü de evine misafir istemeyen, yüksekten bakan gelin olarak damgayı yiyorsun bari icimdekileri söyleyeyim her türlü kötü oluyorsam en azından için rahat öyle olurum dedim. Şimdi ne olursa olsun arayıp uygun dille açıklıyorum kendimi ister kayınvalidem olsun ister görümcem olsun söylüyorum, eşimi aradan kaldırdım çünkü dengeyi kurma gibi bir çabası yok, biz evde birbirimizi yiyiyorduk onların dünyadan haberi olmuyordu üstüne bir de istedikleri zaman çıkıp geliyor diledikleri şeyi yapıyorlardı. Baktım bu sadece bizim ailemize zarar veriyor kendim konuşmaya karar verdim. Yüzüme bir şey diyemedikleri için mecbur tamam kızım tamam ablacım deyip kapatıyorlar telefonu ben rahatlıyorum derdi onlara kalıyor. Size tavsiyem eşiniz dengeyi kuramiyorsa siz konuşun, kayinvalidenizi arayıp söyleyin ben evli bir insanım benim ailemden gördüğüm budur benim doğrum bu kusura bakmayın arada gelir birlikte yemek yer çay içeriz bu kadar daha fazlasını yapmaya gücüm yok inanın diye söyleyin içinizdekileri. Amcasinda kalıyormuş işte bir düzen oturmuşlar eşiniz ne diye ortalığı karıştırıyor.