• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Şimdi yenge istemediğini söyleyince amca ne yapacak ?
Eş kişisi kardeşinin istenmediğini öğrenince ne yapacak? Yine bana saygısızlık yapıp eve mi almaya çalışacak.(Bu resmen boşanmaya davetiyedir.)
Ya da kardeşine ev tutmaya mı çalışacak ?
Ya da kardeşiyle kendine ev tutmaya mı çalışacak 😂😂😂
Bekleyip göreceğiz.Fragman bu şekilde 😂🙈

Ev tutma işi olunca belki kaynı geri çağırırlar.bosa para gitmesin diye.

İşte ben de öyle düşünüyordum ama öyle değil ne yazık ki 🤦‍♀️Eş kişisi gerçekten yengesinin melek olduğunu düşünüyor.Bu konuşmayı da sadece ben ve kuzenleri duydu eş kişisi yoktu yenge istemediğini söylerken…Ben söyleyip söylememekte çok kararsız kalmıştım sonra söylemekten vazgeçtim.
Ben olsam söylerdim valla el birliğiyle kadını bıktırdınız yuvasını bozucaksınız diye.

Size bişey söyleyim mi ben de etrafımda olup bitenleri hayretler içerisinde izliyorum ama inanın bana evinde 3.bir kişiyi isteyen Hatta buna dünden meraklı olanlar var 🤦‍♀️Asla anlam veremiyorum.Eş kişisinin arkadaşı yeni evli evlenir evlenmez kaynı ile yaşamaya başladı hiç durumdan şikayetçi değil üstelik şimdi de hamile 😂
Eşimin kuzeninin eşi de diyor ki geçici bir durum biraz sen de kalsa kaynın biraz ben de kalsa zaten askere gidip geldikten sonra illa evlenir kendi yolunu çizer diyor.Asla kabul etmem dedim daha 19 yaşında çocuğun ne evlenmesi aldığı maaş ne ki evi geçindirecek evlenecek.Yani kadınlar geçici bir durum idare edelim diye bakıyorlar ama geçici değil baya kalıcı bir durum
Annem 2 kaynınada bakmış yanlarından evlenmişler sonuç olarak ikiside annemi sevmez yaptığı iyilik çöp. Yapmasaydım keşke der her fırsatta.

Dört ayda bir kere davet ettiniz ve bu bile zor geldiyse bilemedim. Yani arada kalabilir benim kardeşim gelse bende kal derim çok doğal bu. Hergun kalmasını kimse istemez tabi ama dört ayda bir kere gelmeye arada hafta sonları kalmaya katlanamiyorsaniz çok zorlanırsınız.

O kesin. Ayrı evde nasıl yapsın çocuk olacak. Neden boşa kira versin olacak.kv size iyi davranmaya başlamış 😄😄😄😄 hakkınız da hayırlısı
Başından beri mantık buydu zaten.

Hatta "ayrı evde kirasını karşılayalım yemek parasını verelim evini düzenli temizleyelim tüm parayı biz verelim" şeklinde bir teklife bile burun kıvırır konu sahibinin eşi. Çünkü sadece aynı eve sokarsa hayırlı evlat/abi olabilir.

Hatta "ayrı evde kirasını karşılayalım yemek parasını verelim evini düzenli temizleyelim tüm parayı biz verelim" şeklinde bir teklife bile burun kıvırır konu sahibinin eşi. Çünkü sadece aynı eve sokarsa hayırlı evlat/abi olabilir.

Mantık yok ki insanlarda neden kendi çocugu başkasının evinde kalıyor. Garip garip olaylar. Bakıcı arıyorlar çocuklarına.

Dört ayda bir kere davet ettiniz ve bu bile zor geldiyse bilemedim. Yani arada kalabilir benim kardeşim gelse bende kal derim çok doğal bu. Hergun kalmasını kimse istemez tabi ama dört ayda bir kere gelmeye arada hafta sonları kalmaya katlanamiyorsaniz çok zorlanırsınız.
Evet istemiyorum. Normal insanlar olsalar 4 ayda bir gelmezler elbette ama bir anormallik sezdiğim için yakın olmak istemiyorum.Zorlanmaktansa boşanmayı tercih ederim bunu herkes biliyor artık o yüzden ayrı ev konuşulmaya başlanmış

O kesin. Ayrı evde nasıl yapsın çocuk olacak. Neden boşa kira versin olacak.kv size iyi davranmaya başlamış 😄😄😄😄 hakkınız da hayırlısı
Kv normalde de çok iyi davranıyordu ama bu seferki iyi davranmaları yengeye çok battı.şimdi kardeş ve kuzen ikisi de evsiz olduğu için ikisine ev tutmak mantıklı gelebilir eş kişisine bi ordan yırtabilirim gibi geliyor 😂

Size bişey söyleyim mi ben de etrafımda olup bitenleri hayretler içerisinde izliyorum ama inanın bana evinde 3.bir kişiyi isteyen Hatta buna dünden meraklı olanlar var 🤦‍♀️Asla anlam veremiyorum.Eş kişisinin arkadaşı yeni evli evlenir evlenmez kaynı ile yaşamaya başladı hiç durumdan şikayetçi değil üstelik şimdi de hamile 😂
Eşimin kuzeninin eşi de diyor ki geçici bir durum biraz sen de kalsa kaynın biraz ben de kalsa zaten askere gidip geldikten sonra illa evlenir kendi yolunu çizer diyor.Asla kabul etmem dedim daha 19 yaşında çocuğun ne evlenmesi aldığı maaş ne ki evi geçindirecek evlenecek.Yani kadınlar geçici bir durum idare edelim diye bakıyorlar ama geçici değil baya kalıcı bir durum
Millet kafayi yemis.

Hayırlı evlat veya abi olmaktansa hayırlı eş olsaydı herşey farklı olabilirdi…Ama o seçimini yaptı bu sebepten gebelik takvimi belirmeyecek asla mesajlarımın altında çünkü eş kişisi o hakkı çoktaaaan kaybetti kardeşiyle kursun ailesini çok istiyorsa 😂

Kv normalde de çok iyi davranıyordu ama bu seferki iyi davranmaları yengeye çok battı.şimdi kardeş ve kuzen ikisi de evsiz olduğu için ikisine ev tutmak mantıklı gelebilir eş kişisine bi ordan yırtabilirim gibi geliyor 😂
Yengedeki motivasyona bak ya. Kaynana sana kötü davransa sülaleye bakacak ahahah kadın resmen gazla çalışıyor.

Mantık yok ki insanlarda neden kendi çocugu başkasının evinde kalıyor. Garip garip olaylar. Bakıcı arıyorlar çocuklarına.
Bir de komşular diyor ki bakacaklar tabi boyunlarının borcu 😂🤦‍♀️Ölür müsün öldürür müsün 😂😂Ana baba doğuruyor çocuk başka şehirde yaşamak istiyor o şehirde yaşayan insanlar bakmak zorunda boyunlarının borcu yok Ya nerden borcum oluyormuş 😂

Yengedeki motivasyona bak ya. Kaynana sana kötü davransa sülaleye bakacak ahahah kadın resmen gazla çalışıyor.
Evet aynen öyle
Dürüst olmak gerekirse yengenin bu düşüncesine sinir oldum.Bu arada dipnot yengenin oturduğu ev kv ve kp almış zamanında yenge 20 yıllık evli ve tek kuruş kira vermeden senelerce oturmuş hala daha oturuyor 🙄

Evet aynen öyle
Dürüst olmak gerekirse yengenin bu düşüncesine sinir oldum.Bu arada dipnot yengenin oturduğu ev kv ve kp almış zamanında yenge 20 yıllık evli ve tek kuruş kira vermeden senelerce oturmuş hala daha oturuyor 🙄
Bunu ne zaman öğrendiniz?

Back
X