Kültürel farklılık ?

rizeli olarak halay çekme kısmına çok güldüm onlar sana adetlerini yaptırmaya çalışıyorsa sende çizgini net bir şekilde koyup bizim adetlerimiz bu şekilde değil ben böyle bir şey istemiyorum diye karşı çıkmalısın. bugün evlenirken karışan aile çocuğun olunca da karışır. eşinin olaya set çekmesi lazım eğer eşin sert duramıyorsa ayrıl başını yakma

Daha çok ortayı bulma odaklı sinirlenmeden benim de yardımcı olmamı istiyor ama elimde değil yapı olarak da fevriyim saçma sapan bir şey duyunca çıldırıyorum.

Daha çok ortayı bulma odaklı sinirlenmeden benim de yardımcı olmamı istiyor ama elimde değil yapı olarak da fevriyim saçma sapan bir şey duyunca çıldırıyorum.

direkt ayrıl diyemem bir mesafe alınmış ama orta yolu bulamıyorsan yolda ilerlemek yerine yeni yola girersin. müstakbel eşini sert bir dille uyar gerekirse aile büyükleri konuşsun. evlenince de en uzağa gidin bu aileden en iyisi. umarım hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…