Kültürel farklilik

Acikcasi sevmiyorum aşık hiç degilim. Kendimi zorlamaya da niyetim yok

Yok artık annesine birşey diyemem ama kendisinin çalıştığı halde kardeşinin yanında yaşamasına çok kızdım .ev tutması gerekirdi .gelecekse anneside onun yanina gelmeliydi.
Dusunun kucucuk bi evde erkek kardesi esi cocugu annesi ve bu yasayacak. Bizde asla oyle sey olmaz. misafir anlayisi farklidir bizde. Ev tutmaya aciz de olabilir bilemiyorum

Bakamayacak, halledemeyecek. Annesi durmadan bu gelin bana yardim etmiyor diyecek, o da gelip sana patlayacak anneme yardim et diye.

Cok ciddi soyluyorum eger evlenirseniz cok mutsuz hatta sonu bosanmaya giden bir evlilik olur.

Aşık degilim. Cevremde guvenilir biri olmayinca girusme teklifini kabul etmistim. Ama edepli olmasi ya da namuslu biri olmasi yetmiyor yasam tarzlari bakis acilarimiz cok farkliymis. Ben kararimi verdim zaten.

Muhtemelen kiz kardesi ya da ablasi yok onun. Bana da sanki annesine yardimci ariyor gibi geldi. Simdiden evde yapilacak islerin hesabini yapmaya baslamis resmen

Muhtemelen kiz kardesi ya da ablasi yok onun. Bana da sanki annesine yardimci ariyor gibi geldi. Simdiden evde yapilacak islerin hesabini yapmaya baslamis resmen
3 tane ablasi var. Utuleri onlar yaparmis eskiden. Onlar evlenince erkek kardesiyle bu yapmaya baslamis. Bir de bana "evlenince farkli olur diye dusunuyirdum" diyor. Yani ben artik elimi etegimi cekicem sen yapican her seyi diyor. Yani hem calisicicam hem evin butun islerini yapucam hem annesine bakicam yazlari koye gidip uzum toplucam beklentileri bu yonde. Havasinj alir. 2. Gorusme olmayacak gorusmeme karari aldim

Bir akademisyenin hep görücü usulü çıkan adaylarla görüşmesi ilginç geldi bana

Dusuncesizlik ve cimrilik de var sanırım.baksanıza bir yıl kalınır mi bi başkasının evinde. Isi de varmış kira parasina kiyamiyor heralde.

Bir akademisyenin hep görücü usulü çıkan adaylarla görüşmesi ilginç geldi bana
Tanisma usulu evlenmeyi cok isterdim, daha onceden de tanisma usulu gorustum ama olmadi yani onlarla da frekanslarimiz tutmadi. Cevremde aday olmayinca ne yazik ki gorucu usulu oluyor gorusmelerim. 29 yasindayim ayrica. Bu yasta tanisma usulu de zor oluyor zaten. Cevremdekiler genelde evli. Ayrica akademisyen degilim ogretmenim ve yuksek lisans ogrencisiyim

Ayril. Ayrica 1 haftada konu burakara mi geldi? Sehirli biri de koylu biriyle yapamaz.

Adam bildiğin gönüllü köle arıyor
Benim bildiğim bana yeni açılmış biri hangi tarz filmlerden, hangi renkten, hangi aktivitelerden hoşlandığımı falan öğrenmeye çalışır. Normal olanı budur.
Tutup da zeytinyağlı dolmanın içine ne koyarsın tarzı şeyleri sormaz. Ütü yapmayı biliyor musun, yok salça yapmayı biliyor musun bilmem ne soruları fazla itici.
Dur daha ya hu bismillah yani, adamın önceliği ev işleri ile bağ bahçe işleri resmen. Hiç mi standardın yok, manevi açıdan, duygusal bağlamda falan hiç mi bir şey beklemezsen be adam!
Realistlik iyidir ama şeyini çıkarmamak lazım. Her şeyin bir sırası vardır, bu adam en sondaki şeyleri en başa almış gibi görünüyor. Önce tanırsın, kafan kalbin uyuşuyor mu bakarsın sonra materyalist şeyleri karşılaştırırsın. İşte bunlar çalışma tarzıdır, ev işleridir, ne bileyim yani gelecek planlarıdır. Daha tanımadan etmeden günlük rutin planlamak doğmamış bebeğe don biçmek olur. Bunu yapan adamın da hakettiği tek şey tekmedir.

Adam resmen hizmetci ve recber gibi her isimi yapsin, aksam da 'yanima' yatsin demis

Benim beklentim cok farkliydi hani 2 yildir seviyor ya guya.. romantizmden havalara ucuracak falan zannettim. Filmler, aktiviteler hobiler bunlari hic sormadi ben sordum hatta benim onun hakkinda ne dusundugumu bile sormadi. Kalbime dokunmadi anlayacaginiz. Resmen hayal kirikligi yasadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…