Acikcasi sevmiyorum aşık hiç degilim. Kendimi zorlamaya da niyetim yokÖğrenmek zorunda değilsiniz bozulursa bozulsun. İstemediğiniz hiçbirşeyi yapmayın bence. Eğreti durur zaten zorla yaptırılan birşey. Zor bir evlilik olur kabul ederseniz. Eziyet etmeeyin kendinize. Ha çok seviyorum ben onu dersiniz siz bilirsiniz ki sanmıyorum aşık olduğunuzu
Dusunun kucucuk bi evde erkek kardesi esi cocugu annesi ve bu yasayacak. Bizde asla oyle sey olmaz. misafir anlayisi farklidir bizde. Ev tutmaya aciz de olabilir bilemiyorumYok artık annesine birşey diyemem ama kendisinin çalıştığı halde kardeşinin yanında yaşamasına çok kızdım .ev tutması gerekirdi .gelecekse anneside onun yanina gelmeliydi.
hiç gerek yok o zaman. Daha en baştan böyle taleplerde bulunması da bir garip. Herkeste hem fikir sanırım bu konuda.Acikcasi sevmiyorum aşık hiç degilim. Kendimi zorlamaya da niyetim yok
"Yapmak zorunda degilsin" cumlesini sarfetmedi hic. Sadece bakariz hallederiz tarzi konusuyor. Ben ogrenemem dedim cunku ben koyu bilmiyorum koy hayatini hic gormedim. Benim menuskus rahatsizligim var uzun sure ayakta kalma ya da yorucu islere gelemiyorum.Bana köy kizi muamelesi yapmaya calisiyor
Muhtemelen kiz kardesi ya da ablasi yok onun. Bana da sanki annesine yardimci ariyor gibi geldi. Simdiden evde yapilacak islerin hesabini yapmaya baslamis resmenUtu pazarligi bile yaptik ilk gorusmede suan kendisi yapiyormus utulerini annesi yapamadigi icin. Ben de ben utu yapamiyorum hep cift cizgi oluyor dedim cok morali bozuldu. Bana sen ogrensen utu yapmayi diyor. O zaman sen de yemek yapmayi ogren dedim. O da neyse ilerde utucuye veririz dedi.pazarligin alasini yapti be guzelim
3 tane ablasi var. Utuleri onlar yaparmis eskiden. Onlar evlenince erkek kardesiyle bu yapmaya baslamis. Bir de bana "evlenince farkli olur diye dusunuyirdum" diyor. Yani ben artik elimi etegimi cekicem sen yapican her seyi diyor. Yani hem calisicicam hem evin butun islerini yapucam hem annesine bakicam yazlari koye gidip uzum toplucam beklentileri bu yonde. Havasinj alir. 2. Gorusme olmayacak gorusmeme karari aldimMuhtemelen kiz kardesi ya da ablasi yok onun. Bana da sanki annesine yardimci ariyor gibi geldi. Simdiden evde yapilacak islerin hesabini yapmaya baslamis resmen
Bir akademisyenin hep görücü usulü çıkan adaylarla görüşmesi ilginç geldi banaLa edri ben de bunu anlamiyorum iste. 2 yildir acilmak icin ugrasan benimle yuz yuze gorusmek icin bahaneler arayan şahisla daha ilk haftadan bunlari konustuguma, benimle pazarlik yaptigina inanamiyorum. Bundan once hep gorucu usulu cikan adaylarla gorustum ama kesinlikle ilk etapta is guc konusmadim
Dusuncesizlik ve cimrilik de var sanırım.baksanıza bir yıl kalınır mi bi başkasının evinde. Isi de varmış kira parasina kiyamiyor heralde.O simdi is dolayisiyla erkek kardesinin yaninda kaliyor o da evli. Dusunun 1 yil boyunca erkek kardesinin yaninda kalacak annesi de gidiyor simdi. Yengemin yerinde olsan sen kabul eder miydin dedi ben de hayir dedim. Kabile şeklinde yasama anlayisi var ben bunu anladim. Kendisi kardesini rahatsiz etmemek icin ayri ev tutabilirdi. Isi var gucu var. Kucuk degil 31 yasinda
Tanisma usulu evlenmeyi cok isterdim, daha onceden de tanisma usulu gorustum ama olmadi yani onlarla da frekanslarimiz tutmadi. Cevremde aday olmayinca ne yazik ki gorucu usulu oluyor gorusmelerim. 29 yasindayim ayrica. Bu yasta tanisma usulu de zor oluyor zaten. Cevremdekiler genelde evli. Ayrica akademisyen degilim ogretmenim ve yuksek lisans ogrencisiyimBir akademisyenin hep görücü usulü çıkan adaylarla görüşmesi ilginç geldi bana
Ayril. Ayrica 1 haftada konu burakara mi geldi? Sehirli biri de koylu biriyle yapamaz.Bayanlar fikirlerinize ihtiyacim var yine.
2 yildir beni seven biri vardi ama bir turlu acilamamisti cekindigi icin.yuksek lisansta tanistik.ben onun bana karsi bir seyler hissettiginden emindim (hal ve hareketlerinden dolayi) 1 hafta once bu cekingen şahis bana acildi. (Kendisi oldukca edepli ve güvenilir biri) gorusmeye basladik.kendisi koyde buyumus ve ailesi de koyde yasiyor.gorusmeyi kabul ederken bunu biliyordum zaten. Benim ise köyüm yok yani koy islerini hic bilmem.konusurken ben "ben koy islerini bilmem yani uzum toplama, bag ve bahce isleri,pekmez yapimi, salca yapimi vs hic bilmiyorum ve benden de boyle seylerin beklenmesi benim acimdan sıkıntı olur" dedim.nasil yani "bilmiyorum ama ogrenirim demiyorsun oyle mi" dedi ben de aynen dedim.o zaman napicaz ilerde diye sordu ben yokken nasil hallediliyorsa aynen oyle halledilir heralde dedim.ve ben anlayis beklerim dedim.kem kum falan yapti daha sonra da hal caresine bakariz dedi.ama benim icim hic rahat degil.ikide bir bana misafirperverligimi soruyor.babasi 8 yil once vefat etmis.annesi koyde tek yasiyor.birlikte oturamayacagimi soyledim ama annesinin 2 3 ay bizde yasamasi sikinti olur mu diye soruyor.ben sikinti olmaz dedim ama annesi köyden cikip hep bununla yasamayi planliyor da olabilir.ne yapsam ne etsem kararsiz kaldim gorusmeye devam mi etsem yoksa tamamen bitirsem mi bilemiyorum.bir de daha onceden seven biri gibi degil yani hemen gorus ayriligi oldugunda "benim kafama takildi diye hemen muhalefet olabiliyor.yani gorucu usulu gorusuyormus gibi kaybetme korkusi yok gibi hissettim
Ben de yapamam zaten cok farkliyiz aramizda ucurum var. Ayrilmaya karar verdimAyril. Ayrica 1 haftada konu burakara mi geldi? Sehirli biri de koylu biriyle yapamaz.
Oyle yapicam inssallahValla güzelim bu adam kendine es değil de sanki annesine besleme kendisine hizmetçi bağa bahçeye de çiftçibasi arıyo gibi... sen iyisi mi baska aşklara yelken aç....
Adam resmen hizmetci ve recber gibi her isimi yapsin, aksam da 'yanima' yatsin demisAdam bildiğin gönüllü köle arıyor
Benim bildiğim bana yeni açılmış biri hangi tarz filmlerden, hangi renkten, hangi aktivitelerden hoşlandığımı falan öğrenmeye çalışır. Normal olanı budur.
Tutup da zeytinyağlı dolmanın içine ne koyarsın tarzı şeyleri sormaz. Ütü yapmayı biliyor musun, yok salça yapmayı biliyor musun bilmem ne soruları fazla itici.
Dur daha ya hu bismillah yani, adamın önceliği ev işleri ile bağ bahçe işleri resmen. Hiç mi standardın yok, manevi açıdan, duygusal bağlamda falan hiç mi bir şey beklemezsen be adam!
Realistlik iyidir ama şeyini çıkarmamak lazım.Her şeyin bir sırası vardır, bu adam en sondaki şeyleri en başa almış gibi görünüyor. Önce tanırsın, kafan kalbin uyuşuyor mu bakarsın sonra materyalist şeyleri karşılaştırırsın. İşte bunlar çalışma tarzıdır, ev işleridir, ne bileyim yani gelecek planlarıdır. Daha tanımadan etmeden günlük rutin planlamak doğmamış bebeğe don biçmek olur. Bunu yapan adamın da hakettiği tek şey tekmedir.
Benim beklentim cok farkliydi hani 2 yildir seviyor ya guya.. romantizmden havalara ucuracak falan zannettim. Filmler, aktiviteler hobiler bunlari hic sormadi ben sordum hatta benim onun hakkinda ne dusundugumu bile sormadi. Kalbime dokunmadi anlayacaginiz. Resmen hayal kirikligi yasadimAdam bildiğin gönüllü köle arıyor
Benim bildiğim bana yeni açılmış biri hangi tarz filmlerden, hangi renkten, hangi aktivitelerden hoşlandığımı falan öğrenmeye çalışır. Normal olanı budur.
Tutup da zeytinyağlı dolmanın içine ne koyarsın tarzı şeyleri sormaz. Ütü yapmayı biliyor musun, yok salça yapmayı biliyor musun bilmem ne soruları fazla itici.
Dur daha ya hu bismillah yani, adamın önceliği ev işleri ile bağ bahçe işleri resmen. Hiç mi standardın yok, manevi açıdan, duygusal bağlamda falan hiç mi bir şey beklemezsen be adam!
Realistlik iyidir ama şeyini çıkarmamak lazım.Her şeyin bir sırası vardır, bu adam en sondaki şeyleri en başa almış gibi görünüyor. Önce tanırsın, kafan kalbin uyuşuyor mu bakarsın sonra materyalist şeyleri karşılaştırırsın. İşte bunlar çalışma tarzıdır, ev işleridir, ne bileyim yani gelecek planlarıdır. Daha tanımadan etmeden günlük rutin planlamak doğmamış bebeğe don biçmek olur. Bunu yapan adamın da hakettiği tek şey tekmedir.
Aynen sunu bilmem bunu bilmem deyince bozuluyor. Utu yapmayi beceremem deyince bu konu benim kafama takildi diyor haspamAdam resmen hizmetci ve recber gibi her isimi yapsin, aksam da 'yanima' yatsin demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?