- 9 Temmuz 2020
- 109
- 45
- 13
- 30
- Konu Sahibi talihsizkus
-
evet haklısınızSiz yine de tum o videolari sosyal medyada paylasan kişinin ekran görüntüsünü falan alin ilerde belki elinizi güçlendirir mahkemede.
Zaten cocugunu silen adamdan koca olmaz.
evet haklısınız insan illaki kafasına takıyor aman aman yataklara düşmüş hügür hüngür ağlıyor değilim zatenO pişmanlık uzun vadede olabilecek bir şey. Bunu görmek için de sosyal medyadan takip etmenize gerek yok. İlla ki bir yerden haberi gelir. Biliyorsunuz ülkemizin dedikodu ağı oldukça gelişmiş durumda. Yolunuza bakın, çocuklarınızla birlikte daha huzurlu, mutlu bir yuva inşa etmeye çalışın.
doğru söylüyorsun zaten uzakta eve gelince bi dank eder ona. Boşanma kağıdı gidince bşraz daha eder. Boşanınca da hepten eder.Fake hesaplardan takibi bırak kaynananı engelle sadece kendini ve çocuklarını düşün. Ve emin ol ki bu şekilde gidip de pişman olan çok sen sadece sabret takibi bırak takip ettikçe verem olursun yemin o şuan uzakta olduğu için daha gerçeğin farkına varamamış Eve gelince yokluğun koyar ona merak etme
aynen ben videolarını çekeyimmahkene icin cok güzel delil belkide
Bakmayın niye kendinize acı cektiriyorsunuzolabilir
fake hesaptan bakıyorum
merak ediyorum..Bakmayın niye kendinize acı cektiriyorsunuz
doğru söylüyorsunuzKurtulduğunuz için. Şükredin.
Annesi paylaşmış videoyu da eşim çektiği için kendisi gözükmüyor ki.O videoları sakla bosanırken lazım olacak sana.
Sorun degıl sen sakla. Orasına hakim karar verirAnnesi paylaşmış videoyu da eşim çektiği için kendisi gözükmüyor ki.
Konunuzu bilmiyorum ama zaten düzgün adam olsaydı yuvasına sahip çıkardı, boşverin aklı böyle olgunlaşmayan erkek çok ne yazık ki ailenin yetiştirme tarzından çoğu bu durumdaöyle ama insan merak ediyor bakıyor. Ben göreyim diye koyuyor bunu biliyorum ama ne kadar iğrenç
evet ayrıldık daha bir hafta bile olmadı çok çirkin geliyor bana
o beni her yerden engellemiş zaten ben fake hesaptan gördüm
hayatıma bakmaya çalışıyorum
Vallaha canım bende bakıodum.Baba evıne geldim yigenlerıne doğum günü yapmışlardı keyifleri neyse .Çok mutlu olmuşlarfı benı yolladıklarına sanırım.öyle ama insan merak ediyor bakıyor. Ben göreyim diye koyuyor bunu biliyorum ama ne kadar iğrenç
evet ayrıldık daha bir hafta bile olmadı çok çirkin geliyor bana
o beni her yerden engellemiş zaten ben fake hesaptan gördüm
hayatıma bakmaya çalışıyorum
Missssssss gibi delil.Önceki konumu biliyorsunuzdur ailemin yanına geldim. Eşim gemide çalıştığı için afrikada. Ayrıldım ailemin yanına geldim daha bir kaç gün oluyor dün gece afrikanın kulüp gibi bir yerinde kadınların olduğu yerde paylaşım yapmıştı face de. Bugün de annesi paylaşmış ben göreyim diye yapıyorlar. Gemici adamlar ve Afrikalı kadınlar var eğleniyorlar eşim de orda video çekiyor yanında bitane de kadın var. Benim 3 yaşında ve 3 aylık iki kızım var. Gerçekten çok sinirlendim. Banada eğer o otobüse binerse n senide çocukları da silerim demişti. Heryerden engellemiş zaten bende muhatap olmuyorum ama ne kadar iğrenç şey bunlar ya daha iki gün olmuş kendini alemlere atmış
alçalmaya değmez ama bir gün eşimle bir şekilde iletişime geçersem aynen şu cümleyi kullanacağım sen iki çocukla alem yapacak kadar aşağılık ananda paylaşacak kadar geniş mideli bi o.. Mutlu mesut yaşayın diyeceğimBence videoya da KVnin duvarına da yorum yapın
Evli, 2 çocuklu oğlunun alem görüntüsünü yayınlayacak kadar aşağı vicdansız bir o... usun KV
yazarım
aynen doğruSorun degıl sen sakla. Orasına hakim karar verir
mantıklıMahkeme için delil olarak kullan.
insan ediyorda sinirleniyordaÇocuklarini dahi sildigini soyleyen adamin neyini takip edip de sinirleniyorsunuz.
ailesi zaten geniş kendide öyle demekkiKonunuzu bilmiyorum ama zaten düzgün adam olsaydı yuvasına sahip çıkardı, boşverin aklı böyle olgunlaşmayan erkek çok ne yazık ki ailenin yetiştirme tarzından çoğu bu durumda
amin çok saolAyrılığın da bi vizyonu, kalitesi olur. Böyle alçalan insancıklar için üzülmeye değmez. Sen çizgini bozma. Yavrularınla mutlu ol inşallah.
=) olabilirVallaha canım bende bakıodum.Baba evıne geldim yigenlerıne doğum günü yapmışlardı keyifleri neyse .Çok mutlu olmuşlarfı benı yolladıklarına sanırım.
Missssssss gibi delil.
Önce delili kaydet. Sonra kapat.Sizce bütün sosyal hesaplarımı kapatayımmı
Allah kimseyi saptırmasın ne diyelim. Hadi sizinle problemi var da o iki minik kuzunun ne günahı var. Hadi adam dedi sinirle ya da ne hattan da ( bunu ne olursa olsun söylememeli de) Kv ye ne oluyor. Hadi oğlun s..ç ti da sen sıvama bari bu ne ya. Torunları düşünür insan. Bi utanma olur. Yazık gerçekten. Umarım hatasını anlar. Ve umarım çok geç olmazÖnceki konumu biliyorsunuzdur ailemin yanına geldim. Eşim gemide çalıştığı için afrikada. Ayrıldım ailemin yanına geldim daha bir kaç gün oluyor dün gece afrikanın kulüp gibi bir yerinde kadınların olduğu yerde paylaşım yapmıştı face de. Bugün de annesi paylaşmış ben göreyim diye yapıyorlar. Gemici adamlar ve Afrikalı kadınlar var eğleniyorlar eşim de orda video çekiyor yanında bitane de kadın var. Benim 3 yaşında ve 3 aylık iki kızım var. Gerçekten çok sinirlendim. Banada eğer o otobüse binerse n senide çocukları da silerim demişti. Heryerden engellemiş zaten bende muhatap olmuyorum ama ne kadar iğrenç şey bunlar ya daha iki gün olmuş kendini alemlere atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?