- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Her yerde yagmur firtina kar burda gokten kum yagiyor sanki evim batti. Cok sinirliyim komple evi nasil temizlenir…
Subhanallah diyorum cok acayip ilk kez goruyorum boyle..
Riyaddayim bir pencere acikti ordan disari gorunmuyor kumdan benbeyaz onumu goremiyorum disari ciktim bembeyaz oldum ..Neresi orasii
Burasi soguk bir yer degil yagmur hic yagmaz kiş gibi degil yani pencere acikti.. Yukardada soyledim nerde oldugunu..cumba .!.:Neresi burası. Evin içine nasıl girdi kum. Yaz olsa anlarım da kış günü cam kapı açık mı?
Gercek istermiydin youtubeden suudi arabistanda kum firtinasi yaz korkunc ben disari bile bakamiyorum bide halilarim batmis resmen tozada alerjim var..olayın iyyaa baarafından bakın
kaç kişi kum fırtınası görmüştür ki?
şahsen ben görmedim ve çok isterdim ...:)
:d:d keske yagmur kar yagsada her yer yikansa bereket gelir en azindan…İlahi biz nerazindanelim sizin orda yaşadığınızı biz burda kışı yaşıyoruzda.
evet isterdim...muazzam bir görüntü ...Gercek istermiydin youtubeden suudi arabistanda kum firtinasi yaz korkunc ben disari bile bakamiyorum bide halilarim batmis resmen tozada alerjim var..
Kesin sizin için çok zor oluyordur,bazen benim yaşadığım şehirde bile kum yağar,çamur yağar her zaman olmaz tabi ama göz gözü görmüyor nefes bile alamıyorsun kırmızı gibi kızıl gibi oluyor hava Suriye üzerinden geliyor derler hep,kapı pencereyi sıkı sıkı örtün fırtına dininceye kadar dışarı çıkmayın.Her yerde yagmur firtina kar burda gokten kum yagiyor sanki evim batti. Cok sinirliyim komple evi nasil temizlenir…
Subhanallah diyorum cok acayip ilk kez goruyorum boyle..
olayın iyi tarafından bakın
kaç kişi kum fırtınası görmüştür ki?
şahsen ben görmedim ve çok isterdim ...:)
Bilmm guvenemem hayatimda temizlikci cagirmadik ailemdede oyleydi. .Temizl. çilere neden güvenmiyosun?
Koltuğu dolabı sırtlayıp götürüyolar mı?
Temizlikçilere neden güvenmiyosun?
Koltuğu dolabı sırtlayıp götürüyolar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?