- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Ne güzel şanslısınız keşke bizde öyle olsaydık. Çok isterdim arkadaş gibi olmayıBiz 5 eltiyiz
Durmadan arariz birbirimizi yardimlasiriz
Biri haric o biraz kiskanc :)
Idare ediyoruz onuda o da zaten kaynimin 2. Karisi yoksa digeri bal gibiydi
Seviyorum eltilerimi dertlesiriz hep canlarim
Kiskanmadim dersem yalan olur masallah Allah nazarlardan saklasinBiz 5 eltiyiz
Durmadan arariz birbirimizi yardimlasiriz
Biri haric o biraz kiskanc :)
Idare ediyoruz onuda o da zaten kaynimin 2. Karisi yoksa digeri bal gibiydi
Seviyorum eltilerimi dertlesiriz hep canlarim
He pardon ben kuzenin bole bur ilişki içinde sandım, gerialdım yazdıklarımı .Yanlis anlasilma olmasin kuzenim degil arkadasinin evli erkekle iliskisi var gunahi vebali kwndi boynuna baskasini kinamak benim haddim degil beni rahatsiz eden
Yengemin boyle birseyi yapan kisi ben olsaydim hatta birakin boylesini gorustugum biri oldugunu bilse kuzenlerimle konusmamak icin bahane olarak sunacakken
Kizinin yakin bi arkadasinin yapmasi ve kizinin boyle biriyle gorusmesi rahatsiz dahi etmiyor
Ama yengemin bildigi halde bu arkadasliga mani olmayisi niyeyse bana cok tuhaf geliyor normalde bu tarz seylerde kotu ornek alirlar yada kismetleri kapanir diye oyle kisilerle arkadas olmasini istemez ama sanirim gucu anca bize yetiyoHe pardon ben kuzenin bole bur ilişki içinde sandım, gerialdım yazdıklarımı .
Ne guzel ya boylelerini gorup duyunca imreniyo insan valla ben elti istitorum kitu olursa uzak dururum diye dusunuyirumKişiden kişiye değişir bazen mesafeler bile engel olamayabiliyor sanırım, gördüklerime göre..
Benim yengem yani annemin eltisi 2. Annem gibidir.. Doğduğum günden bugüne dek emeği vardır üzerimde.. Annemle kardeşten öte gibilerdir.. Bu da böyle bi durum.. Ama buna nazaran hiçbir zaman elti istemedim ben, çok şükür de yok.
Ettigin duaya bak resmen belani ariyorsun:)Ne guzel ya boylelerini gorup duyunca imreniyo insan valla ben elti istitorum kitu olursa uzak dururum diye dusunuyirum
Insallah Allah 2 elti 2 gorumce nasip ederben cok severim onlari ya hic kotu elti fakan olmam Allagin izniyle
Kiz niye oyle diyosin fena mi olur yaniEttigin duaya bak resmen belani ariyorsun:)
Bizimkiler kalabalikta ne oluyo.hepsi egolarini yaristirma derdinde.en iyi ben olayim en zengin ben olayim derdindeler.cekememezlik had safhada. Bosver az olsun oz olsun aileYapma be desene kacirdik gul gibi copsuz uzumu ne bileyim ya boyle kiymetli bisey oldugunu
Bu arada kiz ne bileyim ya ben kendimi bildim bileli hep kalabalik sicak bi aile istedim belki koca tarafinda bulurum diye umitlendiydimde o umidimde h
Kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?