ben yokmuşum gibi davranan elti

kimse kimseyi sevmek zorunda değil belki seninle konuşacak ortak noktası yoktur.Çok fazla anlam yükleyip üzerine düşünüp sıkıntı yaratıyorsunuz bence yapmayın. ayrıca 2 bucuk ay diyorsunuz bence bazı şeyler için çok erken .mesela elticilik oynamak için sizde onun için eltisiniz unutmayın.belkide farkında olmadan onu kırdınız olamaz mı hemen kötü kalpli mi olmalı elti olunca..!!!!

işte bak zorunluluk yok

kimse ile küs değilim

15 yılda eltim evime bir kere geldi

oğlum doğduğunda

ben onun evine 3 kere gittim

biri bebek görme biri görümcem ile düğüne davet etme

biri de kızı ameliyat olmuştu geçmiş olsun

kvde de bir araya gelmemiz sayılıdır 3 ü geçmez galiba

mesafe candır

atıyorum onlar pazar gelecekse sen cumartesi gidersin kv ye görüşmezsin

onlar bayramın 1. günü gidecekse sen 2. günü gidersin vs

2,5 aylık evlilikte zorunluluklar moduna girmeye gerek yok
Onların hangi gün gideceği kesin bi şekilde gidecegi her aile de belli olmaz kı, bayramın da ikinci günü gitmek de uygun olmuyor verdignz öneriler gerçekten cok uzaklar

Benimde bir eltim var geçen sene evlendi eşimin abisiyle yani bizden sonra evlendiler. Kadına hep ben hal hatır sormaya yazıyorum öncesinde de evlilik aşamasında da bir şeye ihtiyacın var mı vs.( Onlar farklı ilde.)yazardım ben yazdıktan sonra konuşma devam eder ama hep ben,hep ben, neyse bunun bu sene çocuğu oldu benim yok olmuyor çocuğum buna hastaneye çiçek gönderdim ve bana bir teşekkür bile etmedi :) bende ona bebekle ilgi hiç bir şey sormuyorum hal hatırda sormuyorum paylaşımlarına beğeni atmıyorum onun yaptığı gibi yani yokmuş gibi davranıyorum artık. Herkesin değişik karakteri var işte. Ben çok ince düşünen birimdir doğum günü kutlarım özel bir gün olur kutlarım tebrik ederim falan tek hatam herkesi kendim gibi sanmam.

Onların hangi gün gideceği kesin bi şekilde gidecegi her aile de belli olmaz kı, bayramın da ikinci günü gitmek de uygun olmuyor verdignz öneriler gerçekten cok uzaklar

her ailede tabii ki olmaz zaten bunlar örnek

ama izin günleri çoğu kişinin belirlidir

cumartesi çalışıyorsa örneğin kaynı yahut eltisi onlar pazar gider

konu sahibi de cumartesi gider

örneğin ikinci gün gitmek neden uygun olmasın

konuda kendi eltim ile görüşme sıklığımdan da örnekler var

aynı şehirde oturuyoruz kv eltim ve ben 15 yıldır evliyim ve bir bayramda dahi kv evinde karşılaşmadık

demek ki çok da ütopik değil

bakın 15 yıl 30 bayram eder

tabii ki her ailede olmaz ama gerçeklerden çok uzak değil

Sanki sen gözünde büyütmüşsün kadını avukat diye kadın ne yapsa batıyor bence sana
İşiyle övünüyor, dünden kalanları çıkardı gibi gibi
Herkes işiyle övünebilir bunda kötü bir şey yok ki ne güzel yıllarca çalışıp çabalamış avukat olmuş.
Bence eltiniz sizden "kaynanam beni değil eltimi daha çok seviyor, eltim kaynanama yağ çekiyor, eltim şöyle yapıyor, eltim bunu yapıyor" gibi olabilecek şeyleri fark etmiş ve uzak duruyor sizden.

Siz de aynı şekilde davranın.

Benimde bir eltim var geçen sene evlendi eşimin abisiyle yani bizden sonra evlendiler. Kadına hep ben hal hatır sormaya yazıyorum öncesinde de evlilik aşamasında da bir şeye ihtiyacın var mı vs.( Onlar farklı ilde.)yazardım ben yazdıktan sonra konuşma devam eder ama hep ben,hep ben, neyse bunun bu sene çocuğu oldu benim yok olmuyor çocuğum buna hastaneye çiçek gönderdim ve bana bir teşekkür bile etmedi :) bende ona bebekle ilgi hiç bir şey sormuyorum hal hatırda sormuyorum paylaşımlarına beğeni atmıyorum onun yaptığı gibi yani yokmuş gibi davranıyorum artık. Herkesin değişik karakteri var işte. Ben çok ince düşünen birimdir doğum günü kutlarım özel bir gün olur kutlarım tebrik ederim falan tek hatam herkesi kendim gibi sanmam.
Al benden de o kadar özel gün arar sorarım gidemiyosam çocuğu yandı sürekli neler yaparız diye araştırdım kürler buldum müdahele etmeden çok fikirler sundum psikolojisi kötü diye hep alttan aldım destek oldum benim düğünüm ertelendi 2 kez dalga geçer gibi konuştu evde kaldınız elbise diktirdim o kadar 3 bin tl verdim diyo bide kv aldı diye bana hava atmaya çalıştı ben masraf olmasın diye orta yollu bişey aldırdım onu küçük gördü falan ,herşeyime geldiği için bende siz alırken beni de çağırın dedim ama inat o benim çalıştığım zamanı fırsat bilip birlikte gidicekken tek gitti sanki hiç öyle bişey dememişim gibi kv de de sesini çıkarmadı falan hep böyle şeyleri gözleyen biri nişanlımda demişti o uğraşır insanlarla zamanında annemle de çok uğraştı diye sürekli böyle hareketlerle yok saydı nişanlıma senin düğünün diye hitap eder hiç beni katmaz senin düğününde şunu giycem hiç oturmıcam kendi düğünümden bişey anlamamıştım der durur o zaman iyi niyetimin boşa gittiğini anladım insan böyle böyle tanıyo işte, benimki de o kadar narsist ki şu beğeni fotoğraf işlerinde yalnızca kendi olduğu çocuklarının olduğu fotoğrafları beğenir kendi ailesi falan , benim gidemediğim bayramlarda kv kp fotoğraf paylaşır benim gittiğimde fotoğraf çekinelim dendiğinde bi fırsatını bulur konuyu dağıtır :ukala:

Son düzenleme:
ben yemek beklentisi icinde olmadim hatta kendisinin bu tavirlarindan da hoslanmadigim icin gitmek de istemedim. kayinvalidem sizin buyugunuz gitmeniz lazim diye basimizin etini yedigi icin surekli, gitmek zorunda kaldim yani tamamen zorunluluk.. ayrica ben eger gunduzden biri arayip aksama size caya gelicez diyorsa dunden kalan bayat seyleri yedirmek yerine pastaneden hazir urunleri almayi tercih ederim. daha şık

Sanki 1 günde bayatlıyor kek, kurabiye nasıl bir beğenmemezlik anlamadım. El yapımı varken kadın neden pastaneden ürün alsın ki. Beğenmiyorsanız yemezsiniz size kalmış.

Sizin hatanız zorla gitmeniz bence. Kocaman kadınsınız kv lafı ile sağa sola sürüklenmeyin çocuk gibi.

Ben olsam yemeğe filan da çağırmazdım. Eşimi de terslerdim. Siz yemeğe çağırılmamışsınız hatta hiç çağırılmamışsınız belli ki kadın da sizden hoşlanmıyor ilişkileri zorlamanın gereği yok. Olmadı sadece çaya çağırın geçin.

Hiç gidip gelmem karşılaşırsak da muhattap bile olmam elti kimmiş

Aklıma eltilerin savaşı adlı film geldi. Zamanla rayına oturur. Sizde görmezden gelin bakalım birazcık kısasa kısas gibi.

Kompleksli kıskanç bir eltiniz var sizi belli ki çok kıskanıyor bunu yapan bir avukatsa yok artık dedim ya

Iste egitim cehaleti aliyor eseklik bâki kaliyor.

tek yapacaginiz sey umursamamak olsun. onemsediginizi bu durumu umursadiginizi gorurse zevk almaya baslar bu sefer. Ne esiniz anlar hak verir sizi ne kv gorumce.

hic ama hic umursamayacaksiniz. yapsin dursun kendi kendince. minimuma indirin deger vermenizi de.

Back
X