Olabilir gorus farkidir, sonucta buraya yazma nedenimiz farkli goruslerden yararlanmak,yeri gelirse bakic acimizi degistirmek.
Bana garip geliyor,daha 2,5 aylik evlilikte hemen ne kadar gorusulebilir ki eltiyle gorumceyle de bu tarz bir konu acilir yani? Daha adamla cicim aylarindayim,ne isim var kapi kapi elti gorumce gezicem ya? Kv bana teklif etse bile nazikce geri ceviririm kimsenin de evine gitmek icin “alo biz size gelmek istiyoruz” diye kendimi kucultmem sahsen. Normalde de yapmam,korona doneminde hic yapmam. İgrenc bulurum,sokaktan gelecekler oraya buraya koyduklari totolari koltuklarima koyacaklar falan. Midem almaz. Daha 2,5 aylik evlilik ya,manasiz manasiz kapi kapi gezmenin anlami yok. Gezilmezse art niyetli insanlarla karsilasilmaz.
Konu sahibini bilemem,benim yasim 37. 30 yasinda evlendim. Eltim veya gorumcem karsima gecip sana bu takiyi almadilar mi hhmmmm dese buyuk ihtimal duymamis gibi yapardim. Duydugumu belli edersem kahkaha atarim cunku yuzune karsi ayip olur bana yakismaz. Boyle duzeysiz boyle garip seylerle ilgilenmeyecek kadar normal ,basit tipte dumduz bir insanim ben. Sagda solda elti gelin gorumce muhabbeti yapacak kadar sacmalayamam,anam babam beni yetistirirken yaptiklari masrafa pisman olurlar artik o derece