• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumaa meselesi..

ptn_12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
95
0
0
İstanbul
Yazdıklarım biraz uzun olucak o yüzden şimdiden kusuruma bakmayın. Sırf derdimi sizinle paylaşmak için açtım üyeliği normalde misafir olarak takip ediyordum.
Nerden başlasam bilmiyorum kendimle alakalı pek detay vermek istemiyorum biri görürde anlar diye.
Neyse ben 24 yaşındayım yaklaşık 5 sene önce eşimle tanıştık birbirimizi çok sevdik doğulu kendisi aşiretler neyse aileme anlattım ben doğma büyüme İstanbulluyyum ve durumumuz çok çok iyi neyse annemle babam ilk başta gayet güzel karşıladılar.
3. senemizde evlenmeye karar aldık eşim istanbulda okuduğu için burdaydı ailesi doğudalar sırf eşim için okumadım ünv. neyse.
Evlilik falan güzel hoş birbirimizide seviyorum tek sıkıntımız benim doğuya gidicek olmamdı çünkü orda ailesiyle yaşıycaktım zor bela ailemi ikna ettim yapamassın edemessin dediler ama yok aşk gözümü kör etti bi kere öyle yada böyle evlendim.
Ben her zaman istenmeyen gelin oldum, onlara göre aykırıydım bi kaç tane ufakta olsa dövmem var, giyimim biraz açık, ee haliyle onlara göre bu durum büyük bi sıkıntı yarattı. Neyse bunları bi süre sonra zor belada olsa aştık. Gelelim asıl mevzuya eşimin amcanının kızı eşime aşıktı zaten benden önce evlendiriceklerdi ama eşim kesinlikle karşı çıktı ve benimle evleneceğini söyledi zaten beni sevmememelerininde büyük bir nedeni bu. Günlerden bir gün eşimin kardeşi amcanının kızını kaçırdı. Tahmin edebiliceğiniz gibi kıyametler koptu. Şaşırtıcı gelicek ama berdel hala geçerli onlarda kayınbabamın büyüğü oluyor amcaları neyse ikisinide öldürücez mevzusuna girdiler falan sonrada ya X'le benim eşim evlenicek (eşimi seven amca kızı) yada ikisinide bulur öldürürüz dediler. Eşim başta karşı çıktı ama amca ailenin en büyüğü oldu mecbur kaldı bana yeminler sözler etti elimi sürmicem sadece sussunlar diye evlenicem dedi. Ben eşyalarımı topladım ama nasıl ağlıyorum kendimi harap ettim eşim yalvar yakar kal nolur gitme dedi bende hem aileme karşı mahcubum hemde eşimi seviyorum diye kaldım. Sonra hamile olduğumu öğrendim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Aradan aylar geçti şu anda 7 aylık hamileyim. Ve 2 gün önce eşimin karısının yani kumamamın kardeşiyle konuşmasını duydum aslında birlikte olmuşlar. Yani ayakta uyumuşum topladım eşyalarımı topladım ailemin yanındayım şimdi karnımda bebeğim napıcağımı bilmiyorum eşim sabahtan devamlı arıyor açmassam buraya geliceğini sölüyor mesajda.
Herşey film gibi şaka gibi ben bu hale nasıl geldim napıcam ben eşimi çok seviyorum karnımda bebeğim ama boşanıcam kararlıyım daha fazla dayanamıycam yardım edin bana.

inanamıyorum ya :(
eşin gerçekten birlikte olmuş mu kızla?
eşin ne diyor bu duruma?
gerçi sen en baştan kabul etmeyecektin böyle bir şeyi.
arkadaşım bu iş düzelmez.
ben yerinde olsam asla dönmezdim.
düğünleri oldu mu bu kızın?
olduysa sen bi de o kızla eşinin düğününe falan mı katıldın?
seni ne duruma düşürmüşler.
lütfen bu şartlarda geri dönme.
eşin o kızla ayrılamayacağına ve yeni bir başlangıç yapamayacağınıza göre (ki böyle bir adamla yapma bence) hakkını alarak boşan.

Yok artıkk ya şaka gibi inanamıyorum şu anda. Dönmeyin sakın eşiniz nasıl yapar böyle bişeyi?

kusura bakmayında olay çok saçma geldi bana
neden kayınınızın kaçırdığı kızla eşiniz evleniyor ki ?
kızı abisiyle evlensin diye mi kaçırdı ? madem kardeşi kaçırdı o evlensin ..

Zaten kararınızı vermişsiniz.
Boşanacağım diyorsunuz.
Doğrusu da bu zaten.
Peki nasıl bi yardım istiyorsunuz siz..

daha neler ya yok daha neler ya
ınanmıyorum buna ben

inanamıyorum ya :(
eşin gerçekten birlikte olmuş mu kızla?
eşin ne diyor bu duruma?
gerçi sen en baştan kabul etmeyecektin böyle bir şeyi.
arkadaşım bu iş düzelmez.
ben yerinde olsam asla dönmezdim.
düğünleri oldu mu bu kızın?
olduysa sen bi de o kızla eşinin düğününe falan mı katıldın?
seni ne duruma düşürmüşler.
lütfen bu şartlarda geri dönme.
eşin o kızla ayrılamayacağına ve yeni bir başlangıç yapamayacağınıza göre (ki böyle bir adamla yapma bence) hakkını alarak boşan.

düğün olmadıki imam nikahıyla evlendiler ya ben çok karşı çıktım giderim dedim ama eşim kandırdı beni aramızda hiç birşey olmiycak dedi. Dönmiycem zaten kararlıyım canım

Bana okuduğum bir romanı hatırlattınız( canan tan- piraye )

Bu tür konularda roman kahramanları bile mutlu sona ulaşamıyor, bence çok zorlamayın, ayrılın derim.

düğün olmadıki imam nikahıyla evlendiler ya ben çok karşı çıktım giderim dedim ama eşim kandırdı beni aramızda hiç birşey olmiycak dedi. Dönmiycem zaten kararlıyım canım

ya kusura bakmada bu berdelı ben bır kere dızıde gordum onun dısında ben turkıyelı degılım nasıl yanı sız ıkı kadın aynı evde tek adamlamı yasadınız :53:

Siz burda yardım isteyeceğinize bence bir an evvel ailenizi arayın da gelip sizi alsınlar.
Boşverin interneti falan, eşyalarınızı toplayın..

ya kusura bakmada bu berdelı ben bır kere dızıde gordum onun dısında ben turkıyelı degılım nasıl yanı sız ıkı kadın aynı evde tek adamlamı yasadınız :53:

Aynı ev denmez aslında doğu dizilerini izlediyseniz görmüşsünüzdür nasıl anlatsam çok büyük 2 katlı bahçesi falan var zaten kayınvalideler falan aynı evdeydik yani.

Kimseye anlatamıyorum anlatırsam kimse inanmaz biliyorum ne çektiğimi birtek ben biliyorum.

yok artık yahu hangı devirdeyiz ne yaşıyoruz ne yapıyoruz amca kızıyla evli adammı evlendirilirmiş :S
inanamıyorum bu kadar aşiretler madem 2 tanemı evladı var bunun :S
inanamıyorum

ayrıl ordan tabi karnında bebekle seni bırakırlarsa. yakında kumanda hamile kalır daha çok üzülürsün bi de sen oranın kültürü ile yetişip büyümemişsin ailende yabancı o kültüre kaldıramazsınız kumalı bi hayata devam ederim dersen o başka iki kadın iki kadından farklı farklı çocuklar rezillik diz boyu

Aynı ev denmez aslında doğu dizilerini izlediyseniz görmüşsünüzdür nasıl anlatsam çok büyük 2 katlı bahçesi falan var zaten kayınvalideler falan aynı evdeydik yani.

ıyıde kocan bır kadının bır senın yanınamı gelıyor ne yanı nasıl koca oluyor ona hanı beraber olmucam demıs okey demısınızde
nasıl olur sok oldum yanı ben kaldım boyle :53:

kadındamı beraber olmucaklarını bıldı kabul ettı sonucta bu kadar korkulan seyelrse benle beraber olmuyorda der
:S ımam nıkahı oldu o aksam ne oldu

Son düzenleme:
kusura bakmayında olay çok saçma geldi bana
neden kayınınızın kaçırdığı kızla eşiniz evleniyor ki ?
kızı abisiyle evlensin diye mi kaçırdı ? madem kardeşi kaçırdı o evlensin ..

eşim kızın kardeşiyle evlendi zaten kaçırdığı kızla değil

Bu arada berdel dediğiniz şey de öyle olmuyor.

Eşinizin kız kardeşini karşı taraftan bir erkek kaçırsaydı ancak sizin eşiniz amcanızın kızıyla evlenmek zorunda kalırdı.

Zaten mantıken bir kızla diğer kız değişiliyor, bir kız kaçınca diğer kız da yamanmıyor, bu konu fake kanımca.

Bir adamın evinde karısından gayrı bir kadın olacak ve adam el sürmeyecek.:23::1:

Çocuk inanmaz buna ayol.:37:

Back
X