• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumaa meselesi..

Bu kadar agir takilan insanlar nasil senin evden sessizce cikmana izin verdiler???
Sen belki onemli degilsin onlar icin ama karnindakini oyle kolay cikaramazsin o kapidan bence.

Bunca zaman benden kurtulmak için zaten fırsat bekliyolardı artık peşime düşmezler zannetmiyorum düşselerde babam var arkamda herşeyi anlatıcam ona herşeyi

İki gün olmuşg ittiğiniz daha anlatmadınız mı?
Bu çok büyük bir olay.
Nasıl anlatmadan durabildiniz?

ama eşinle mutlaka yalnız kaldığın anlar oldu o zaman konuşup sorabilirdin o kız gelmedne önce , bunun hesabını sorabilirdin :50:

nası sorgulamıyorsun canım ya,adam kuma getireceğim diye karşına dikliyor,imam nikahları yapılıyor neyi sorgulamıyorsun?bi insanın şoku kaç gün sürer?

umarım dönmezsin ama ben farklı hissediyorum nedense.

Ben o eve asla dönmicem farklı hissettiğiniz buysa asla dönmiycem. Ya ben berdel değil bu desemde benimi dinliyceklerdi benden nefret ediyolar zaten haaa o zaman çıkıp gelirdim bunlar başıma gelmezdi en azından bu kadar hırpalanmazdım.

Gerçekten konunun gerçek olduğuna inanasım gelmedi.Olamaz yani.Yuh...Eğer gerçekse derhal ama derhal, derhal boşanın.O kadar kızgınım ki, çocuğunuzu bile o aileye, eşine gösterme, hatta Türk filmlerindeki gibi baban öldü çocuğum de.Biliyorum çok abartı kızgınlıktan ne yazacağımı bilemedim.Boşanma davan falan olursa, hakime bunların hepsini söyle, çocuğunu bile ne kadar az görseler o kadar iyi.Azıcık aklın varsa azıcık ama azıcık, asla barışma eşinle görüşme.

hala berdelin nasıl olduğunu anlatan arkadaşlar var anladık öyle olduğunu geçte olsa anladım. Sahte hesap olduğumu düşünenler cevap vermesin lütfen ya. Derdim zaten bana yetiyo rica ediyorum

böyle bir derdi olucak insanın gelicek netten yazacak çizecek yapma ya hiç inandırıcı değilsin
senin azıcık o taraflar hakkında töre-aşiret hakkında bilgin olsa elini kolunu sallaya sallaya gelemeyeceğini bilirdin burda öleydi böleydi anlatmaz can derdine düşerdin

Konuna inandım.
Geçmiş olsun umarım geçer bir daha o insanlarla karşılaşmak zorunda kalmazsın. Sağ salim sen ve bebeğin bu durumdan kurtulursunuz.

Artık konu sahibini, neden yapmadın neden inandın düşünemedinmi gibi yargılamak yerine, ona ne yapması konusunda fikir vermek daha faydalı olacaktır. Yurt dışı fikri mantıklı. Ama sonuçta o adam bebeğinizin babası. Bu şekilde kaçarak çözüm bulamazsınız. Ailenizle konuşun. Sonra gerekirse boşanma işlemleri için babanız yada avukatınız iletişime geçsin. Ama bu şekilde kaçarak daha çok sinirlendirip başınıza bela almayın. Babanız eşinizle konuşsun. Sizi aramamasını boşanma meselesi için avukatınızın kendisini arayacağını sakin bir dille anlatsın. Birçok arkadaşın dediği gibi kolay olmayabilir.

Gerçekten konunun gerçek olduğuna inanasım gelmedi.Olamaz yani.Yuh...Eğer gerçekse derhal ama derhal, derhal boşanın.O kadar kızgınım ki, çocuğunuzu bile o aileye, eşine gösterme, hatta Türk filmlerindeki gibi baban öldü çocuğum de.Biliyorum çok abartı kızgınlıktan ne yazacağımı bilemedim.Boşanma davan falan olursa, hakime bunların hepsini söyle, çocuğunu bile ne kadar az görseler o kadar iyi.Azıcık aklın varsa azıcık ama azıcık, asla barışma eşinle görüşme.

Çocuğumu az değil hiç göstermicem bi arkadaş yurt dışı dedi yurt dışına gidicem doğum yapmadan boşanıcam boşandığım an gidicem burdan

2 gün olmuş,hala neyi bekliyorsun ki ailene anlatmak için gelip seni kaçırmalarını falan mı? Allah korusun..biraz fazla sakinsin gibi geldi bana.zaten sen baştan kuma getirmeye çalıştıklarında anlatmalıydın ailene..hem gerçekten bir aşiret gül gibi kızını nasıl oldu da evli birine kuma gönderdi?ben orasını da anlamadım.düğün dernek falan yapılmadı mı,?o meşhur bol takılı düğünlerden...çok tuhaf doğrusu..

Yemin ettiği halde o kumayla yatmış. Bu erkeklere güvenilmeyeceğini bir kez daha öğrendim sağolasın. :19: Umarım sende hatanı anlamışsındır hamile değilken boşanacaktın ve kurtulacaktın şimdi çocuğun olcak ve bu durumu nasıl aşabileceksin bilmiyorum ama bana kalırsa kesinlikle boşanmalısınız istediği kadar yalvarsın zaten yalvararak sizi ayakta uyutmuştu yine aynısını yapar. Bir insana bir kere güvenilir sizinkisi sınavını geçememiş :41:

Konuna inandım.
Geçmiş olsun umarım geçer bir daha o insanlarla karşılaşmak zorunda kalmazsın. Sağ salim sen ve bebeğin bu durumdan kurtulursunuz.

Artık konu sahibini, neden yapmadın neden inandın düşünemedinmi gibi yargılamak yerine, ona ne yapması konusunda fikir vermek daha faydalı olacaktır. Yurt dışı fikri mantıklı. Ama sonuçta o adam bebeğinizin babası. Bu şekilde kaçarak çözüm bulamazsınız. Ailenizle konuşun. Sonra gerekirse boşanma işlemleri için babanız yada avukatınız iletişime geçsin. Ama bu şekilde kaçarak daha çok sinirlendirip başınıza bela almayın. Babanız eşinizle konuşsun. Sizi aramamasını boşanma meselesi için avukatınızın kendisini arayacağını sakin bir dille anlatsın. Birçok arkadaşın dediği gibi kolay olmayabilir.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun dediğin gibi devreye babamı sokucam ben artık muhattap olmıycam. Kolay olmıycak biliyorum ama buda geçicek bu günlerde geçicek.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun dediğin gibi devreye babamı sokucam ben artık muhattap olmıycam. Kolay olmıycak biliyorum ama buda geçicek bu günlerde geçicek.

ee neyi bekliyosun ki bencede arkadaşların dediği gibi fazla sakinsin :44: ben olsam heralde şu an yataktan kalkamıyo olurdum yediğim şoklardan :ssz:

şiddet var mıydı pekii :19: en büyük hata sende aslında en başından kabul ederk ve o kızı da kabul ederek :50:

öye bir evden nasıl oldu da hamile halinle elini kolunu sallaya sallaya çıkıp gidebilmeyi başardın?uçakla mı gittin?otobüsle olsa yolunu keserlerdi valla..iki günde iyi peşine düşmediler.

ee neyi bekliyosun ki bencede arkadaşların dediği gibi fazla sakinsin :44: ben olsam heralde şu an yataktan kalkamıyo olurdum yediğim şoklardan :ssz:

şiddet var mıydı pekii :19: en büyük hata sende aslında en başından kabul ederk ve o kızı da kabul ederek :50:

ben hatalı olduğumu zaten biliyorum hemde çok iyi biliyorum şiddet asla olmadı ama öyle ha diyince anlatılamıyo ailem arkamda evet ama onların istemediği bi evlilik yaptım ben anne baba böyle olmuş diyemiyorum

Back
X