Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nası sorgulamıyorsun canım ya,adam kuma getireceğim diye karşına dikliyor,imam nikahları yapılıyor neyi sorgulamıyorsun?bi insanın şoku kaç gün sürer?
umarım dönmezsin ama ben farklı hissediyorum nedense.
Bunca zaman benden kurtulmak için zaten fırsat bekliyolardı artık peşime düşmezler zannetmiyorum düşselerde babam var arkamda herşeyi anlatıcam ona herşeyi
ama eşinle mutlaka yalnız kaldığın anlar oldu o zaman konuşup sorabilirdin o kız gelmedne önce , bunun hesabını sorabilirdin![]()
nası sorgulamıyorsun canım ya,adam kuma getireceğim diye karşına dikliyor,imam nikahları yapılıyor neyi sorgulamıyorsun?bi insanın şoku kaç gün sürer?
umarım dönmezsin ama ben farklı hissediyorum nedense.
Nerden başlıycam bilmiyormkiİki gün olmuşg ittiğiniz daha anlatmadınız mı?
Bu çok büyük bir olay.
Nasıl anlatmadan durabildiniz?
Bu kadar agir takilan insanlar nasil senin evden sessizce cikmana izin verdiler???
Sen belki onemli degilsin onlar icin ama karnindakini oyle kolay cikaramazsin o kapidan bence.
hala berdelin nasıl olduğunu anlatan arkadaşlar var anladık öyle olduğunu geçte olsa anladım. Sahte hesap olduğumu düşünenler cevap vermesin lütfen ya. Derdim zaten bana yetiyo rica ediyorum
Gerçekten konunun gerçek olduğuna inanasım gelmedi.Olamaz yani.Yuh...Eğer gerçekse derhal ama derhal, derhal boşanın.O kadar kızgınım ki, çocuğunuzu bile o aileye, eşine gösterme, hatta Türk filmlerindeki gibi baban öldü çocuğum de.Biliyorum çok abartı kızgınlıktan ne yazacağımı bilemedim.Boşanma davan falan olursa, hakime bunların hepsini söyle, çocuğunu bile ne kadar az görseler o kadar iyi.Azıcık aklın varsa azıcık ama azıcık, asla barışma eşinle görüşme.
işte çok önemli bir detay daha........Bu kadar agir takilan insanlar nasil senin evden sessizce cikmana izin verdiler???
Sen belki onemli degilsin onlar icin ama karnindakini oyle kolay cikaramazsin o kapidan bence.
Konuna inandım.
Geçmiş olsun umarım geçer bir daha o insanlarla karşılaşmak zorunda kalmazsın. Sağ salim sen ve bebeğin bu durumdan kurtulursunuz.
Artık konu sahibini, neden yapmadın neden inandın düşünemedinmi gibi yargılamak yerine, ona ne yapması konusunda fikir vermek daha faydalı olacaktır. Yurt dışı fikri mantıklı. Ama sonuçta o adam bebeğinizin babası. Bu şekilde kaçarak çözüm bulamazsınız. Ailenizle konuşun. Sonra gerekirse boşanma işlemleri için babanız yada avukatınız iletişime geçsin. Ama bu şekilde kaçarak daha çok sinirlendirip başınıza bela almayın. Babanız eşinizle konuşsun. Sizi aramamasını boşanma meselesi için avukatınızın kendisini arayacağını sakin bir dille anlatsın. Birçok arkadaşın dediği gibi kolay olmayabilir.
erkek olsaydı dediğin doğruydu ama kız.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun dediğin gibi devreye babamı sokucam ben artık muhattap olmıycam. Kolay olmıycak biliyorum ama buda geçicek bu günlerde geçicek.
ee neyi bekliyosun ki bencede arkadaşların dediği gibi fazla sakinsin :44: ben olsam heralde şu an yataktan kalkamıyo olurdum yediğim şoklardan
şiddet var mıydı pekiien büyük hata sende aslında en başından kabul ederk ve o kızı da kabul ederek
![]()