• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumar bağımlılığı

Arkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi

Bizim bir tanıdık oynuyordu en son başkasının paralarını kaybetti dayanamadı intihar etti 🤷‍♀️ Geride 3 çocuk kaldı babasız

Arkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi
Sağlam irade lazım.Amcam yıllarca içki içti yuvası dağıldı 2 kez hem de.Sonra bir gün kendi istedi(sahte içkiyle ölüyordu)ve bitirdi.Yillardir içmez.Kendi isterse bırakır.Her şey onun elinde.

Annanemin arkadaşı var adam eskilerin zenginiydi barı, klubü, bir sürü evi, köfteci dükkanı vardı şuan herşeyi gitti köfteci dükkanının yarı hissesi var sadece, biriyle ortak işletiyor, orda burda yatıyor. Adam 70 yaşı geçik köfteciden kazandığını da biriktirip kumara gidiyor. Yani oynayıp bırakanı görmedim.

Burda yazan kadınları Türkiye genellemesi yüzdesi olarak hesaplarsak olmuyor. Hele affedince daha da batiyorlar.

Etrafımda böyle tek bir kişi var. O da afedersiniz ama sırf su iş yüzünden haysiyetsiz bir yasam sürüyor. Kumar parası için dolandırıcılık bile yapıyor.
Kurtulan var mı bilmiyorum ama a cak kişi kendisi isterse belki.

Bir karar verdiyseniz geri dönüp bakmayın😔

Oynayıp bırakanı hiç görmedim. Yakinen iki tane tanıyorum, biri benim bildiğim 24 senedir oynuyor, diğeri de bir 15 senedir. Aile, eş, şu bu, hiç kar etmedi. Yeminler, ağlamalar, söz vermeler falan, sonra yine aynı hesap.

Biri arkadaşlarımın kardeşi, iki kız kardeş de çocuklarından kısıp çocuğun borcuna verdiler sürekli. Çocuk tekrar tekrar oynadı, kızlar delirdi. Bilin bakalım aldıkları cevap ne oldu? Odemeseydiniz. Yapmasaydınız.

Düzelmez, bosanin gitsin, kendinizi kurtarırsıniz.

benım esımde oynuyor, arabasını sattı, buraya konu acmıstım hala karar veremedım, nasıl karar verdınız naptınız, daha aıleme bıle anlatamadım, beynımın ıcı sureklı kemırılıyor ve artık o kadar yoruldum kı sorundan konusmuyorum sormuyorum bıle esıme

Ozur dılerım kendı konum gıbı yazdım, umarım hakkınızda hayırlısı olur

benım esımde oynuyor, arabasını sattı, buraya konu acmıstım hala karar veremedım, nasıl karar verdınız naptınız, daha aıleme bıle anlatamadım, beynımın ıcı sureklı kemırılıyor ve artık o kadar yoruldum kı sorundan konusmuyorum sormuyorum bıle esıme

Ozur dılerım kendı konum gıbı yazdım, umarım hakkınızda hayırlısı olur
Benim eşimde defalarca söz verdi oynadı. En son bana vurduğunda aileme herşeyi anlattım. Geç bile kalmışım. Affettikce aileme soylemedikce asla anlatmam sandı. Bana kalırsa sizde tahammül etmeyin. Asla hiç birşey arttiramazsiniz. Eliniz boş kalır. Ben bugün vekâlet verdim avukatıma. Artık geri dönüşü yok. Sadece acıyorum gençliğine. Bir tane kızım var onun babası olarak üzülüyorum. Ama benimle ilişkisi tamamen bitti. Sizde kararınızı verin. Nolur kendinizi yıpratmayin. Ne yaşadığınızi çok iyi biliyorum.

Bağımlılık bu, alkolikler gibi düşünün.
2 yıl oynamaz mesela, ama tekrar başa sarması sokakta bi tane kazı-kazan oynamasına bakar. Haydi en baştan yüzbinler kaybetmeye geri dönüş.

Benim eşimde defalarca söz verdi oynadı. En son bana vurduğunda aileme herşeyi anlattım. Geç bile kalmışım. Affettikce aileme soylemedikce asla anlatmam sandı. Bana kalırsa sizde tahammül etmeyin. Asla hiç birşey arttiramazsiniz. Eliniz boş kalır. Ben bugün vekâlet verdim avukatıma. Artık geri dönüşü yok. Sadece acıyorum gençliğine. Bir tane kızım var onun babası olarak üzülüyorum. Ama benimle ilişkisi tamamen bitti. Sizde kararınızı verin. Nolur kendinizi yıpratmayin. Ne yaşadığınızi çok iyi biliyorum.
Şiddet ve kumar bağımlılığı olan birisini bırakmanız en doğru karar hakkında hayırlısı olsun.

İşyerinde çalıştığımız bir adam yuvasını yıktı tabii kumarda ilk başta kazanınca karısını aldatmış sonra kaybetti karısı terk etti, şimdi uçan kuşa bile borcu var.

Kumar kolay atılan birşey değil.Kumara tahammül edemem diyorsanız ayrılın.

Serdar Ortac milyonlar batirdi, durdu mu?

Benim tanıdığım bikac kisi de öldü (öldü mü öldürüldü mü onu da öğrenemedik) ya da sefil oldu...

Diger bagimliliklari bilemem ama kumardan kurtulani gormedim.

At yarisi, toto, kumar hepsi icin konusuyorum.

BİZDE Bİ SÖZ VARDIR KUMAR OYNAYANIN NAMUSU OLMAZ DERLER SEN HİÇ KAFAYA TAKMA. SEN ALLAHIN YARATTIĞI DEĞERLİ BİR VARLIKSIN KENDİNE DEĞERLİ OLDUĞUNU TELKİN ET.BIRAK O SANA DEĞER VERİYORSA SENİN İÇİN ONU BIRAKIR.BIRAKMAZSA YOL VER GİTSİN.

Canım benim eşim evlendiğinizden bu yana hep idda oynamış maaşını alır kuruşu kuruşuna verirdi bana ama içinde hep 20-30-50 alıp oynamış 5 yıl bende çok güvenip parasını hep bana verdiği için açıp da bir gün banka hesap hareketlerini kontrol etmedim telefonunda şifresi olmamasına rağmen ama hep derdim kendi kendime bu para niye hemen bitiyor diye taki 2 sene öncesine kadar gitmiş yüklü miktarda kredi çekip yatırmış kaybetmiş sonra bana korkusundan bir daha çekmiş kazanır diye diye sağa sola da borçlanmış tabi ben bunları öğrendim direk anlaşmalı boşandım bütün evi eşyaları dağıttım ama çok pişman oldu affettim 21.yy da gecekondu da yaşadım barıştıktab sonra oğluma kıyamadım büyük bir aşkla evlenmiştik çünkü para için bırakmak istemedim amacım ona bedel ödetmekti düzenini bozmaktı.. daha sonra bütün borçları kapattık ev araba aldık şuan sürekli takipteyim korkuyor muyum deli gibğ çünkü o güven bir kere gitti mi daha geri gelmez her gün korka korka yaşıyorum acaba yapar mu diyorum üstünden 3 yıl geçti barışalı umarım bir daha. Öyle bir hata yapmaz çünkü bizi tamamen bitireceğini iyi biliyor. Önce iyi tanı anla tekrar yapabilecek kapasitede mi yeterince bedel ödettin mi korkutmak gerekiyor

Benimde eşim iddia oynuyordu. 5 yıllık evliliğimizde 4 kere yakaladım.her seferinde sözler verdi. Son yakalamam da gizlice kredi bile çekmişti. Kumar bir bağımlılık. Pişman olsa bile evliliğine zarar verdiğini bilse bile oynuyorlar.. çünkü ba ğım lı… bu arada boşanıyorum şimdi

Back
X