Canım benim eşim evlendiğinizden bu yana hep idda oynamış maaşını alır kuruşu kuruşuna verirdi bana ama içinde hep 20-30-50 alıp oynamış 5 yıl bende çok güvenip parasını hep bana verdiği için açıp da bir gün banka hesap hareketlerini kontrol etmedim telefonunda şifresi olmamasına rağmen ama hep derdim kendi kendime bu para niye hemen bitiyor diye taki 2 sene öncesine kadar gitmiş yüklü miktarda kredi çekip yatırmış kaybetmiş sonra bana korkusundan bir daha çekmiş kazanır diye diye sağa sola da borçlanmış tabi ben bunları öğrendim direk anlaşmalı boşandım bütün evi eşyaları dağıttım ama çok pişman oldu affettim 21.yy da gecekondu da yaşadım barıştıktab sonra oğluma kıyamadım büyük bir aşkla evlenmiştik çünkü para için bırakmak istemedim amacım ona bedel ödetmekti düzenini bozmaktı.. daha sonra bütün borçları kapattık ev araba aldık şuan sürekli takipteyim korkuyor muyum deli gibğ çünkü o güven bir kere gitti mi daha geri gelmez her gün korka korka yaşıyorum acaba yapar mu diyorum üstünden 3 yıl geçti barışalı umarım bir daha. Öyle bir hata yapmaz çünkü bizi tamamen bitireceğini iyi biliyor. Önce iyi tanı anla tekrar yapabilecek kapasitede mi yeterince bedel ödettin mi korkutmak gereki