Kumar bagimliligi

yarennim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
68
15
18
40
Arkadaslar lutfen bana yardimci olurmusunuz esim kumar oynuyor 3 tane cocugum var her seferinde oynamiyorum diyo sonrasin dayuklu miktarlarda borc getiriyor ben napabilirim neyapmaliyim ne olur bana yardimci olun cok caresizim

Dua edip Allahtan onu Islah etmesini dilemelesin gece gündüz öncelikle .

Üstüne gitmeden kavga çıkartmadan tatlı tatlı konuşup , ona kumar OYNADIĞI Zaman'ları aratmayacak farklı aktiviteler yapabilirsiniz nelerden hoşlanıyorsa . Belki hobi edinirse o bağımlılığından kurtulur . Doktora gitmeyi kabul ederse onların çöZüm önerilerini deneyebilirsin.

Evet dun doktora gitmyi kabul etti de nerye han gidoktora devlet hastanelerinde bakilirmi bilmiyorum

Valla ailene guveniyorsan koy postayi adama yazık günah çocukların rızkını nereye veriyor ya da eve almayın ya da siz benim aklıma uymayin şu içki kumar ve dayak bu kelimeleri duyunca o insanları bogasim geliyor ya bu mübarek ay da evde çocuk kadın bekliyor ay valla allah feraha kavuştursun seni

Benim bi arkadaşın kocasida böyleydi kızın ailesi kendi ailesi toplanıp evde konusmuslardi adamla kadın bağırıyordu çocuklari yoktu kıza bosan diye baskı yaptılar kız seviyorum dedi bu kızın abileri buu adami iyice dovmusler bacimizi bırak yada kumarı bırak diye adam tamam kumar oynamicam demiş korkuyla ama başka bi şehire taşındılar orda yine oyniyomus yani bacım aAllah ıslah etsin doğru yol göstersin ipun ucu kactimi kaçıyor

Rahmetlik babam oynardı. Ömrümüz borç içinde geçti.Kumarı bırakmaz hiç kendinizi kandırmayın olan size ve çocuklarınıza oluyor arkanıza bile bakmayın boşayın asla pişman olmazsınız. Annem babama hâlâ hakkını helal etmez varlık içinde yokluk yaşattiği için.

Kumar, her türlü kötü alışkanlıklar gibi bırakılması imkansız gibi bir alışkanlıktır. Yıllarca oynamaz ama bir anda başlayabilir. Arkadaşımın babası bu durumdaydı. Tedavi gördü, oynamadı oynamadı ama bir gün tekrar başladı, bu sefer bırakmaya hiç niyetli olmadı. Arkadaşımın anneside çareyi boşanmakta buldu.
Allah bu gibileri ıslah etsin. Bence sizde kurtulmaya bakın.

Valla ailene guveniyorsan koy postayi adama yazık günah çocukların rızkını nereye veriyor ya da eve almayın ya da siz benim aklıma uymayin şu içki kumar ve dayak bu kelimeleri duyunca o insanları bogasim geliyor ya bu mübarek ay da evde çocuk kadın bekliyor ay valla allah feraha kavuştursun seni
Amin arkadaslar duanizi esigemeyin ne olur

Arkadaslar tedavi sonuc vermezmi benim aylem duyarsa ben zaten buyuk ihtimalle bosanirim cocuklarima kiyamiyorum yoksa benim gozum da kocalik vasvini yitirdi benim icin sadece cocuklarimin babasi okadar

Arkadaslar tedavi sonuc vermezmi benim aylem duyarsa ben zaten buyuk ihtimalle bosanirim cocuklarima kiyamiyorum yoksa benim gozum da kocalik vasvini yitirdi benim icin sadece cocuklarimin babasi okadar

Umarım tedavi işe yarar. Ama sen bir taraftan da kendin için hazırlık yap. Tekrar etmemesi onun elinde, peki tekrar ettiğinde? Ayrılacak mısın, ömür boyu çekerim mi diyosun? Ayrılırım diyosan, ailenle konuş yanında olsunlar. Yok ben çekerim diyosan yüz göz olma kimseyle.

çok merak ediyorum, çocuklarınıza nasıl bi babalık yapıyor?

kv ile berabaer mi oturuyorsunuz hala?
eski konularınıza baktım da..üzüldüm..adam hep böyleymiş ,büyük ihtimal hep de böyle olacak...
çocuklarınız için onların geleceği mutluluğu için ayrılmalısınız bence..aileniz de destekmiş size ne güzel..çocuklara bakarlarsa siz de çalışırsınız..bu arada çocuklar kaç yaşında? en küçük 2 aylık demişsiniz.

kv ile berabaer mi oturuyorsunuz hala?
eski konularınıza baktım da..üzüldüm..adam hep böyleymiş ,büyük ihtimal hep de böyle olacak...
çocuklarınız için onların geleceği mutluluğu için ayrılmalısınız bence..aileniz de destekmiş size ne güzel..çocuklara bakarlarsa siz de çalışırsınız..bu arada çocuklar kaç yaşında? en küçük 2 aylık demişsiniz.
Buyuk kizim 11 oglum2,5 yasinda

Back
X