Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesi biliyoryapcak biseyimiz yok diyolarAilesi ile konus
Çevresel baski hissetsin
Benim ailem biAilesi biliyoryapcak biseyimiz yok diyolar
Benim ailem bilmiyor solemelimiyim sizceAilesi biliyoryapcak biseyimiz yok diyolar
Ne biçim aile bu böyle.. borcu kendilerine taksaydı görürdüm ben onları.. Allah yardımcınız olsun..Ailesi biliyoryapcak biseyimiz yok diyolar
Amin arkadaslar duanizi esigemeyin ne olurValla ailene guveniyorsan koy postayi adama yazık günah çocukların rızkını nereye veriyor ya da eve almayın ya da siz benim aklıma uymayin şu içki kumar ve dayak bu kelimeleri duyunca o insanları bogasim geliyor ya bu mübarek ay da evde çocuk kadın bekliyor ay valla allah feraha kavuştursun seni
Arkadaslar tedavi sonuc vermezmi benim aylem duyarsa ben zaten buyuk ihtimalle bosanirim cocuklarima kiyamiyorum yoksa benim gozum da kocalik vasvini yitirdi benim icin sadece cocuklarimin babasi okadar
Arkadaslar tedavi sonuc vermezmi benim aylem duyarsa ben zaten buyuk ihtimalle bosanirim cocuklarima kiyamiyorum yoksa benim gozum da kocalik vasvini yitirdi benim icin sadece cocuklarimin babasi okadar
Buyuk kizim 11 oglum2,5 yasindakv ile berabaer mi oturuyorsunuz hala?
eski konularınıza baktım da..üzüldüm..adam hep böyleymiş ,büyük ihtimal hep de böyle olacak...
çocuklarınız için onların geleceği mutluluğu için ayrılmalısınız bence..aileniz de destekmiş size ne güzel..çocuklara bakarlarsa siz de çalışırsınız..bu arada çocuklar kaç yaşında? en küçük 2 aylık demişsiniz.