Ben de bu reglimi sürünerek yaşıyorum.Pms döneminde her sey degiyo pamuk.
Adam neden kufur etsın size.Bütün bencilliklerine katlanıyorsunuz ve onun gelır kapısısınız.Hayatınız sefalet ıcınde geçecek ve buna gonullusunuz..Çocugunuza yazıkTedavi olmuyor öyle biseye kalkışmadi ama oynamadiğini söylüyor pişman olduğunu bana bir gün küfür bile etmedi hep sevgi verdi aramızda büyür sorunlar yok maddiyat disinda
Bunun sevgiyle pek bir alakası yok. Biraz ara verin bağımlılığı için tedavi olmasını talep edin. Anladığım kadarıyla meslek sahibisiniz.Baktınız düzelmiyor alınacak karar belli.Kendinizi de bu arada sömürtmeyin birikiminiz kendinize kalsın.
Son bir şana gibi düşünün.İrade sahibiyse ve sizi seviyorsan düzelmek isterse düzelir.Sizin de aklınızda soru işareti olmaz.Var mı tedavi olup düzelen? Bizde aynı sorunları yaşıyoruz evden kovdum annesinde şu an eşim. Tedavi olunca düzeliyorlar mı hiç inanmıyorum ama. Ne yapacağımızı bilemedik
Doğru 7 sene böyle oldu ...Direk boşanın hemde en erken zamanda, bekleyip düzelteceğiniz bir durum değil bu.
Bu illet öyle birşey ki asla vazgeçemez.
Parası bitince vazgeçtim der fln ama parası olunca yada biryerden bulunca yapacağı ilk şey kumar oynamak olacaktır.
Buna %99.9 garanti veriyorum.
Bacım degismez İnanki yaşadım gördüm zor ikna oldum degismecegine 8 senem gtti boşa cocukda yok sevgi vr die sustuk olmuyo oda sevse olmuyo2 kere yaşanmiş bir olay bidaha kaldirirmiyim bilmiyorum ve onu seviyorum ve bebeğimin babasız büyümesi giden 4 yıl karşılıklı aşk tek kusurun bu olması bilmiyorum hayat neyi gosterir
Abim den örnek vereyim sana3 yıllık evliyim bı kızım var eşimle 4 senedir tanişiyoruz çok güzel bir aşk yaşadik evlendik hayatımızda hiç böyle şeyler yoktu tanidiğimda böyle şeyler yaptiğini bilmiyordum herşeyi kendimiz yaptık evlendik eşimin eskiden oynadiği kumarlar yüzünden 200 bin TL borcu çıktı onuda benim biriktirdiklerim çalıştıklarımla kapatim çok zor durumdaydı çünkü zor zamanlar yaşadık hamileydim sevinemedim bile mutlu bir hamilelik geçiremedim hergun ağliyordik ama eşim 3 ay geçmeden sağdan soldan alıp 250 bin tl yine borç yapmış hemde kumara siz bu durumda olsaydiniz napardiniz bütün altınların gitti param pulum gitti bankalarındaki hesaplarimda hep çekmiş hep siz olsaydınız napardiniz eşinizi sevdiğinize rağmen böyle haksizliği kabul edermiydiniz
Başınız sağolsun.Abim den örnek vereyim sana
.37 yasinda 11 senelik evli. Kumar oynadı kaç kez. arkasını hep babamla biz topladık eşi duymadan. 300. Bin civarı ödeme yaptık.babam onun yüzünden borcu için kaç defa kredi cekti..esi duymasın, evliliği Bozulmasın diye. Sonra ne mi oldu? Babam stres , sigara derken abimin stresine beyin kanamasi gecridi
.1 ay önce babamı kaybettim. Abimi öldürmek istiyorum bu hataları için
Ama nafile. Babam geri gelmeyecek. Olan biricik babama ve anneme oldu
Canım gitti.
Demen o ki, arkasını topladıkc a ucu ölüme kadar gidiyor gördüğün gbi. YPma. Önlemini al.
Keşke arkasını toplamasaydik da Babam yanımda olsayd
Olmadı. Öyle bir saklandi ki. Şimdi boşanma aşamasındadır. Şeytan diyor git hepsini anlat..ama sabredip susuyorum babam hatrinaBaşınız sağolsun.
Acaba abinizin eşinin haberi oldu mu?Haberi yoksa nasıl saklayabiliyor?
Boşanma nedeni ne?Olmadı. Öyle bir saklandi ki. Şimdi boşanma aşamasındadır. Şeytan diyor git hepsini anlat..ama sabredip susuyorum babam hatrina
Siz karışmayın bence.Zaten babanızın da isteği buymuş.Herşeyi yapmış gelin öğrenmesin diye.Ayrılırlarsa abiniz inşallah annenizin başına bela olmaz.Abimin dalavereleri. Kılıbık, sus köpeği kendisi.
O kadR kınliyım ki kendisine. Bisey sorarım mesajla ona yengene sor der. Dün şuraya gittiğimizi yengene söyleme der.
Yooo. Annemi yanıma alacağım. Ömrümün sonuna kadar benimle. Herkesin imtihani faklı ya.Siz karışmayın bence.Zaten babanızın da isteği buymuş.Herşeyi yapmış gelin öğrenmesin diye.Ayrılırlarsa abiniz inşallah annenizin başına bela olmaz.
Hep arkasını toplayan babanıza güvenmiştir.Keşke bu kadar yapmasaydı babanız.Yooo. Annemi yanıma alacağım. Ömrümün sonuna kadar benimle. Herkesin imtihani faklı ya.
3 kuruşluk insan nasil olur da 300000 lik kumar oynar. Mantik nasıl devre dışı kalır anlayamiyorum
Babama o kadar üzülüyorum ki. Ben küçük bir kısmını blyorum . Büyük mebla yi benden gizlice halletmisler. Ah bilseydim babamı üzer miydim. Herseyi ben ustlenirdim. Ama babami kahirda birakmazDmHep arkasını toplayan babanıza güvenmiştir.Keşke bu kadar yapmasaydı babanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?