450 bin tl'yi hiç eden adami seviyor musunuz?
O halde çocuğunuzu sevmiyorsunuz.
Kendi evladının geleceğini yok ediyor bu adam.
Daha çok paralar kaybedeceksiniz sizde bu saflık o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
450 bin tl'yi hiç eden adami seviyor musunuz?
O halde çocuğunuzu sevmiyorsunuz.
Kendi evladının geleceğini yok ediyor bu adam.
Daha çok paralar kaybedeceksiniz sizde bu saflık o
Yani tek kusur diye dediğiniz şeyi millet içkim yok kumarım yok diye övünerek söylüyor ama.. hayat sizin karar sizin. Zaten bunca şeye rağmen hala seviyorum diyorsanız bırakmazsınız siz bu adamı2 kere yaşanmiş bir olay bidaha kaldirirmiyim bilmiyorum ve onu seviyorum ve bebeğimin babasız büyümesi giden 4 yıl karşılıklı aşk tek kusurun bu olması bilmiyorum hayat neyi gosterir
Yani tek kusur diye dediğiniz şeyi millet içkim yok kumarım yok diye övünerek söylüyor ama.. hayat sizin karar sizin. Zaten bunca şeye rağmen hala seviyorum diyorsanız bırakmazsınız siz bu adam
Haklısın ama düşünüyorum sadece kendimi hazır hissetmiyorum ama düşünüyormYani tek kusur diye dediğiniz şeyi millet içkim yok kumarım yok diye övünerek söylüyor ama.. hayat sizin karar sizin. Zaten bunca şeye rağmen hala seviyorum diyorsanız bırakmazsınız siz bu adamı
Kendinie öyle birşey yapmaya çalıştı yalan soyliyemicemKumar oynayan insanların ortak özellikleri zaten yalan söylemek. Ömür boyu oynamadım diyip yalan söyleyecek. Üstelik tedavide ise yaramıyor. Ben ne ailemde ne cevremde tedaviye cevap vereni görmedim. Bir arkadasım zaten 4 ay önce kendini asıp intihar etti.
Siz cıkmıs hala seviyorum diyosunuz.
Cümlenizi anlayamadım.Kendinie öyle birşey yapmaya çalıştı yalan soyliyemicem
Kendinie öyle birşey yapmaya çalıştı yalan soyliyemicem ama sırf buyuzdenKumar oynayan insanların ortak özellikleri zaten yalan söylemek. Ömür boyu oynamadım diyip yalan söyleyecek. Üstelik tedavide ise yaramıyor. Ben ne ailemde ne cevremde tedaviye cevap vereni görmedim. Bir arkadasım zaten 4 ay önce kendini asıp intihar etti.
Siz cıkmıs hala seviyorum diyosunuz.
Önceden tanıştığımız yıllarda yapmadiğini evlenince önceki borçlar yüzünden bana olan borcunu ödemeye çalışarak kaybettiğini söylüyor ve sürekli yeminler ediyor beni sevdiğine dahil nefsine hakim olamadm diyor5 bin değil 10 bin değil 450 bin diyorsunuz büyük konuşmayayım ama ben böyle bir adamı sevmezdim çocuğumun rızkını kumara yatıran adamı sevmem benim emegimi heba eden adamı sevmem çünkü oda beni evladını sevmiyordur ki bu kadar buyuk paraları bizim rizkimizi kumara yatirdigina göre ha demişsiniz ki bi gün bile beni kırmadı kötü söz söylemedi söylemez çünkü siz laf etmeyin kızmayın affedin diye numara yapıyor başka bir açıklaması yok
Valla tanıdığım bütün kumar oynayanların bahanesi hep aynı en yakın arkadaşımın eşi de 11 yıldır evliler sürekli borsa bitcoin iddia oynuyor her seferinde pişman oluyor yeminler ediyor eziliyor buzuluyor eşinin karşısında sonuç borçlar bir şekilde ödeniyor bir bakıyor ki yine oynamış tedavi diyorlar ama ben böylelerini tedavinin de iyi edeceğini düşünmüyorumKendinie öyle birşey yapmaya çalıştı yalan soyliyemicem ama sırf buyuzden
Önceden tanıştığımız yıllarda yapmadiğini evlenince önceki borçlar yüzünden bana olan borcunu ödemeye çalışarak kaybettiğini söylüyor ve sürekli yeminler ediyor beni sevdiğine dahil nefsine hakim olamadm diyor
Bunu yapcak biri değil vermez kartını falan işine karisipmasindan hiç hoslanmazBen paraya değer vermeyen bulunca harcayan olmayınca kalan bir tarzim var.
Buna rağmen boyle haybeye giden paraya çok üzülürdüm.
Benim arkadaşımın eşi de yaptı bunu.
Sonra adam duzeldi diye devam etti 3 çocuk yapti.
Kartları vs kadının elindeymis.
Adama harçlık veriyormuş sadece.
Onlar böyle devam ediyorlar.
Hem suçlu hem güçlü.Bunu yapcak biri değil vermez kartını falan işine karisipmasindan hiç hoslanmaz
Intihar girişiminde bulunmuş kocasıCümlenizi anlayamadım.
Bozuk kumandaya vurar gibi beynime vuruyordum anlamak icin.Intihar girişiminde bulunmuş kocası
Aşk olsun, değer mi?Bozuk kumandaya vurar gibi beynime vuruyordum anlamak icin.
Pms döneminde her sey degiyo pamuk.Aşk olsun, değer mi?