- 1 Şubat 2015
- 3.629
- 9.392
- 358
- Konu Sahibi drbeauty123
-
Aynen. Kurban rolünden çıkın. Eşiniz de kendine ve çevresine göre kurban modunda şu an.Arkadaş çok doğru bir yere değinmişdrbeauty123
Kendinizi hep kurban olarak görüyorsunuz. İradeniz yokmuş da hep başkalarının acımasızlığının bedelini ödüyormuş gibi. Böyle düşünmeye devam ederseniz yaprak gibi oradan oraya savrulmaktan kurtulamazsınız. Kim ne yaparsa yapsın her olayın sonu kumar oynamaksa sıkıntı sizde, önce bunu kabul edin. Buraya yazarken bile elim gitti vs. diyorsunuz. Bunu bilinçli bir şekilde tercih ettiğinizi idrak edin başka alternatifleriniz olduğunu da bilin. Eşinizden ayrılabilir gerekirse ailenizden uzaklaşabilir başka bir şehire atama isteyebilir sıfırdan yeni sosyal çevre oluşturabilirsiniz. Sadece yapabileceğinize inanmanız gerek, bu mağduriyetinize sığınmaktan kurtulmakla başlayacak.
Herkesin senin gibi bir kadın arkadaşı olmalı. Vallaha yaa.Konu sahibesi hayatın ne kadar güzel olduğunu bilmiyor kiEline ayda 15.000tl geçiyormuş, toplumun %99undan daha şanslı insanlar kut kanaat geçiniyor. Ben olsam baktım itim azdı kumar oynayacak gibiyim onun yerine aynı parayla Sapancadaki wellness spa otellerinden birine rezervasyon yaptırırım haftasonu kaçarım. Para havaya gitmemiş olur hem de yer içerim
Maalesef konu sahibesinin parayla travmatik bir ilişkisi var. Para=sömürülme aracı hayatında. Bunun sebebi de ailesi ne yazık ki.
Bu yüzden konu sahibesine tavsiyelerim para olmadan da iyi vakit geçireceği yerler. Misal resim kursunda boya yapıyorsun işte, paradan alakasız şekilde güzel vakit geçiriyorsun. Sokak hayvanı beslemek zaten kalbi çok çok ısıtıyor, biraz mama yedirip sonra bolca kucak alıyorsun. Başka bir önerim de, pahalı bir spor salonuna yazılıp kendi ekonomik seviyesine yakın insanlarla vakit geçirmesi. Parasına muhtaç olmayan, denk insanların yanında bence iyi vakit geçirir.
Konu sahibesi paranın sefasını sürmeyi zaten bilmiyor. Tomarla paran var be kadın, lüks arabaya bin, altın küpeler kolyeler al tak, parfümler sür, Tom Ford ruj sür, güzel şeyler giy, ciks yerlere takıl, istediğini al oku, istediğin hobiyi sporu yap, tatile çık... konu sahibesi yaşamayı bilmiyor. Onun yerine iğrenç bir heriften dayak yiyor, parasını harcamak yerine kumara veriyor sonra da intihar edicem diyor??? Bu kadar akılsız olunur mu? Yerim içerim Audiyle vınlarım, anne baba olamayan tipler ve leş bir herife sebep niye öleyim yahu??? Hayat çok güzel. Sen Bihter Ziyagilsin konu sahibesi kendine gel
Aynen. Kurban rolünden çıkın. Eşiniz de kendine ve çevresine göre kurban modunda şu an.
Daha önceki mesajlarınıza döndüm ki ... dediklerim doğru çıktı.2013’e ve öncesinde yazdıklarınız hep aynı. Sürekli karşıdakini suçlama, kendinizi değersiz görme ve size bok gibi davranan adamları özenle seçip kendinizi kullandırma. Aileden de destek yok ve sürekli bir şekilde aileden de kopmak istiyorsunuz. Onların gözünde de kendinizi olabildiğince en kötü hale getiriyorsunuz ve bir taraftan intihar düşüncesi
Artık kısır döngü olmuş. Kır bunu. Sürekli kendini şu suçlu veya aciz, kurban rolünden çıkar. Hayat bu değil. Bağımlılık bu. İşte kendinden nefret edip başka şeylerle kendini cezalandırma. İlk önce bunu kabul et. Sonra artık bu durumdan nasıl kurtulurum diye düşün. Kocan karaktersiz psikopat da. Sen neden bu adamı kendine layık gördün? Çocukken tacize mi uğradın? Yakın biri tarafından? Kimse inanmadığı bir durum mu oldu?
Ayyynen öyleAyrıca kocanıza neden hayır diyemiyorsunuz? Kartınızı verdiğiniz için strese girmişsiniz. Ben olsam asla vermem ben niye eşimin kardeşinin düğününü ödüyorum. Gelen geçen paranıza göz dikmiş bu ne böyle
Bayanın konularına çok tanik oldum aslında aileside kocasida sömürnuyor bayağı bayağı bağımlı çok üç noktada. Aileside yanında olmuş defalarca hemde. Kendide söylüyor ama her defasında yapamıyorum diyip çok daha büyük borçlarla geri dönüyor. Sonra da kısır döngü Allah yardimcisi olsun. Fakat kendide biliyor ki isterse olur o kolayi seçiyor üzücü bir durumben de severim kağıt oyunlarını ve okey vs. her günde oynarım ama 1 kuruş ödemedim kimseye.eşimde haftada 20 tl civarı iddia vs. oynar eğlencesine o da bütçemi sarsmıyor çünkü 10 yıldır miktar artmadı bağımlı olmadı.konu sahibinin iyi bir arkadaşı dostu yok haklısın.mesleğini kıskanan da çok bence çevresinde.ve acımadan sadece sömürüyorlar yardımcı olacaklarına
Kendini neden öldürüyorsun ne çıkmazı ilk işin bankanı ara kartım kayıp de eşinden kurtar kartını sonra boşanma davası aç deli misin sen 15000 kazanıp ne intihar ediyorsun seni döven adamı at kapıya tut 1+1 ev yaşa hayatını gerekirse aç kal öde borcunu kendi paranı kendin ye baskı baskı baskı kime muhtaçsın yahu
Hahah bu iyidi:))Sanırım bu konuda herkes hemfikir: 15000 kazansam baskı yapan herkese tekme kor hayatımı yaşarım niye öleyim
Sanırım bu konuda herkes hemfikir: 15000 kazansam baskı yapan herkese tekme kor hayatımı yaşarım niye öleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?