Kumar problemim ve intihar düşüncelerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen. Kurban rolünden çıkın. Eşiniz de kendine ve çevresine göre kurban modunda şu an.

Herkesin senin gibi bir kadın arkadaşı olmalı. Vallaha yaa.

Surekli herkes sizden para istiyor, surekli sizden beklenti var; sizi strese sokan sey bu bence. Hep bu zamanlar kumara baslamissiniz. Kimseye para vermeyin. Psikiyatra gidin memnun kalmazsaniz baska psikiyatra gidin. Psikoterapi yapan bir psikiyatr olsun. Maasiniz iyi hayatiniz iyi. Sizi esiniz mi kim dovuyor anlamadim kim siddet uyguluyorsa iliskinizi kesin. Sizi ailenizin sizden surekli para istemesi ve hayir diyememeniz bu duruma sokmus gibi geldi bana. Intihar edecek bir sey yok; evet kumar bagimliliginiz var ama siz bu bagimliliga bir kacış olarak siginiyorsunuz. Neyden kactiginizi bi dusunun. Hayatınızda çok fazla toksik insan olduğunu düşünüyorum

Yazık yaf konu sahibesi

-b.k bir herife para yediriyor
- sonra ondan şiddet görüyor
- kendinden nefret edip intihar etmek istiyor

Bu kadar saçma döngü daha görmedim. Hele ki öğrenciyken kredi çekmek akıllara ziyan. Kardeşim ben öğrenciyim ne kredisi der her aklı başında insan??? Bir erkek karşıma geçip kredi istese döverim ben yahu. Konu sahibesi terapi alıp iyileşen kadar hayatına kimseyi almasın bence.

Bayanın konularına çok tanik Bayanın konularına çok tanik oldum aslında aileside kocasida sömürnuyor bayağı bayağı bağımlı çok üç noktada. Aileside yanında olmuş defalarca hemde. Kendide söylüyor ama her defasında yapamıyorum diyip çok daha büyük borçlarla geri dönüyor. Sonra da kısır döngü Allah yardimcisi olsun. Fakat kendide biliyor ki isterse olur o kolayi seçiyor üzücü bir durum

Kendini neden öldürüyorsun ne çıkmazı ilk işin bankanı ara kartım kayıp de eşinden kurtar kartını sonra boşanma davası aç deli misin sen 15000 kazanıp ne intihar ediyorsun seni döven adamı at kapıya tut 1+1 ev yaşa hayatını gerekirse aç kal öde borcunu kendi paranı kendin ye baskı baskı baskı kime muhtaçsın yahu

Sanırım bu konuda herkes hemfikir: 15000 kazansam baskı yapan herkese tekme kor hayatımı yaşarım niye öleyim

Bu kendini öldürecegin bir sey degil ki. Bu bir hastaliktir ve altinda baska sevepler yatar. Psikoga giderek rahatlikla cozulebilir:) seni zorla da olsa psikologa goturmek yerine doven adami da geride birak. Onun onunde ezilme, kendimi sev, yeniden basla. Nefes aldigin her sabah yeni bir baslangic degil mi zaten:) lutfen kendine bir iyilik yap ve PSİKOLOGA GİT.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…