arkadaşlar belki önceki konularımdan bilen bilir. özet geçeyim 2 buçuk yıllık evliyim birde bebeğim var. kocam evliliğimizin 6. ayından itibaren kumar oynamaya başladı. defalarca yakaladım defalarca yeminler etti. sürekli bir para yok durumu içerisindeydik ve bana hiçbir zaman sebebini giderlerini anlatmadı. ben de telefonunu kurcalayarak kumarda çok ciddi meblağlar kaybettiğini öğrendim. derken çok ciddi bir batış yaşadı 30 40 50 bin tller oldu 200 300 500 ve en sonunda 2 milyona yakın paralar. geçen sene öğrendim ki bir sürü insana kredi çektirip kumar oynamış ve hepsini kaybetmiş o sıra 7 aylık hamileydim. aylık 90 100 bin tl kredi ödemeye başladık. kız kardeşimle eşi 200 bin tl borç verdiler durumları toparlayalım diye tabiki yetmedi bu kadar borcun içinde ayımızı kurtardık sadece. ben doğum yaptım derken sıkışık günlerde hayatımıza devam etmeye çalıştık. bu sırada benim düğün takılarım altımdaki arabam ve yeni doğan çocuğumun bütün takıları da kumar borcuna gitti tabi. üstüne üstlük kendi suçu yüzünden dünyası başına yıkılmış her gün ruh gibi gezen bir koca. bebeğiyle ilgisiz benimle ilgisiz. cinsel hayatımız 2 ayda bir belki ayda bir eve sürekli suratı asık gelir 2 günde bir kredi ödemelerini çıkartmaya çalıştığı için. defalarca maddi olarak beni kaybetmedin ama manevi olarak kaybediceksin biraz kendine gel benimle bebeğinle ilgilen bebeğinin en güzel zamanlarını kaçırıyosun demelerime rağmen düzelmedi. her şeyi konuşmayı denedim cinsel hayatımızdan tut ne konuşursam konuşayım tek sebebini maddi yokluğuna bağladı. gece çocuğa ben kalkarım sürekli arkadaşlarımız gelir çocuk ağlar ben kalkar bakarım eve gelir çocukla 1 saat ilgilenir belki sonra uzanır koltuğuna uyur yada alır eline birasını. çocuk ağlar mesela kalkmamak için uğraşır. hiç bana yardımcı değil diyorum ki en azından gece uykusuna bazı günler sen yatır yok. tek yaptığı gelir sever hayatına devam eder. ev arkadaşlığından başka ilişkimiz kalmadı.
neyse güncel duruma gelirsek borçlarını kapatabilmek için annesine babasına evlerini sattırdı ama tek hedefimiz bütün kredileri kapatıp normale dönmekti. annesi paradan bir kuruş bile vermedi kaldı öyle. bu 1 senelik süreçte hiç kumar oynamamıştı ama 2 gün önce telefonunu tekrar kurcaladığım da 1 haftadır oynadığını gördüm. ve yine kredi çekip oynamış. yani ben borçların kredilerin azaldığını artık bitmesini beklerken yine kredi borçlarımız oldu. ve yine bir sürü paralar kaybetmiş. bu 1 senelik süreçte benim kendi arkadaş çevrem dahil herkesten ona söylemeyin diyerek borç istemiş ve ben bunları hep öğrendim.
sonra bir kadını engellediğini gördüm instadan. benden önce takıldığı bir kadın olduğunu söyledi. kadına yazdım. kadında bana nasılsın diye mesaj attığını ve tersleyince kusura bakma diyip engellediğini söyledi. kadına da dostça yazdığını düşünmediğimi izin vermediği için devamının gelmediğini söyledim ve teşekkür ettim. kocama neden yazdın diye sorduğumda inanmıcaksın ama borç istemek için dedi. tabiki de inanmadım.
yani bu durumda dilim varmasada aldatılmış oluyorum sanırım. aslında sonuç çok belli boşanmak istediğimi net bi şekilde söyledim. fakat bu süreçten çok korkuyorum bebeğimle birlikte. arabamı geri istediğimi ve bir asgari ücret nafaka istediğimi söyledim. siz napardınız ?
neyse güncel duruma gelirsek borçlarını kapatabilmek için annesine babasına evlerini sattırdı ama tek hedefimiz bütün kredileri kapatıp normale dönmekti. annesi paradan bir kuruş bile vermedi kaldı öyle. bu 1 senelik süreçte hiç kumar oynamamıştı ama 2 gün önce telefonunu tekrar kurcaladığım da 1 haftadır oynadığını gördüm. ve yine kredi çekip oynamış. yani ben borçların kredilerin azaldığını artık bitmesini beklerken yine kredi borçlarımız oldu. ve yine bir sürü paralar kaybetmiş. bu 1 senelik süreçte benim kendi arkadaş çevrem dahil herkesten ona söylemeyin diyerek borç istemiş ve ben bunları hep öğrendim.
sonra bir kadını engellediğini gördüm instadan. benden önce takıldığı bir kadın olduğunu söyledi. kadına yazdım. kadında bana nasılsın diye mesaj attığını ve tersleyince kusura bakma diyip engellediğini söyledi. kadına da dostça yazdığını düşünmediğimi izin vermediği için devamının gelmediğini söyledim ve teşekkür ettim. kocama neden yazdın diye sorduğumda inanmıcaksın ama borç istemek için dedi. tabiki de inanmadım.
yani bu durumda dilim varmasada aldatılmış oluyorum sanırım. aslında sonuç çok belli boşanmak istediğimi net bi şekilde söyledim. fakat bu süreçten çok korkuyorum bebeğimle birlikte. arabamı geri istediğimi ve bir asgari ücret nafaka istediğimi söyledim. siz napardınız ?