Kumbara biriktirelim kızlar!!!

kumbara candır ... bizim sürekli kumbaramix var . işyerinde kağıt ve bozukluk var duruma göre cikan miktar değişiyor . evdekinden çıkanı direk oğlumun hesabına . 500 1000 değişiyor . simdi kurban kumbarasi yaptım eylülde basladim kurbana kadar acmicaz
Bende geçen sene kurban için biriktirmiştim bu senede öyle olacak gibi duruyor

aynen kurban icin iyi oluyor gerçi oglum hissedar ama kurban zamani altin falan bozdurmak gerekiyor diye bu sene oyle yaptım . kumbarasinda 250 tl vardı ustune devam ettik . geçen saydim 1000 falan olmus hizli gidiyoruz galiba

Ben elinde para tutamayan biriyim. Bu yüzden para biriktirmek için mükemmel bir fikirle kumbara yöntemine geri dönme kararı aldım ama hep birlikte bulalım.
Başlangıç olarak 5 tl attım.
Sizde katılın hep birlikte biriktirelim :KK66:
Kızlar bende bikaç aydır bitiktiriyorum ama ne kadar olmuştur hiç bi fikrim yok... Bana da bi el atın=) ben kumbara dolunca açmayı düşünüyorum. Çıkanlarıda nasıl değerlendirsem bilmiyorum. Altın mı yapsam bankaya mı yatırsam yoksa bütünleyip yeniden kumbaraya mı atsam... Hadi motive edelim birbirimizi yoksa para birikmiyorr=(

Kızlar bende bikaç aydır bitiktiriyorum ama ne kadar olmuştur hiç bi fikrim yok... Bana da bi el atın=) ben kumbara dolunca açmayı düşünüyorum. Çıkanlarıda nasıl değerlendirsem bilmiyorum. Altın mı yapsam bankaya mı yatırsam yoksa bütünleyip yeniden kumbaraya mı atsam... Hadi motive edelim birbirimizi yoksa para birikmiyorr=(

Merhaba
Ben kumbarada biriktirdiğim paraları vadesiz hesabıma yatırıp gram altın alıyorum. Sen de öyle yapabilirsin:super:

Altın karlı oluyor mu, bende de bi kısmetsizlik vardır ki sorma gitsin vadesizde mi kalsa hep. Risk yok kafa rahat =)

İş bankası kullanıyorum.
Ben de yeni başladım birikim işlerine. Ağustos ayında yani.

Vadesiz hesabı sadece altın alacağım parayı saklamak için kullanıyorum.
Tl birikimi içn açılmayan kumbaramız var.
Yani birikimi farklı alanlara yatırarak bölmüş olduk.

Altının geçmişine bakarak hep kazandırdığını gördüm ve ona yatırım yapmaya başladım.

Bunların hepsi benim fikirlerim. Sen gelirine göre birikim süresine göre kendşne bi plan yapabilirsin :KK19:

Dolar euro tl altın... Hangisine istersen araştırarak yatırım yapabilirsin :KK68:

En sevdiğimiz kumbara birikimi
Biz surekli yaparız eylül de yenisine basladik oğlumun kurban kumbarasi . Geçen oğluma hediye geldi sabir kumbarasi diyorlar . Çömlekten yapılma acmak icin kirmak lazim . Hemen dolmasin diye birlikleri bütünlestirdim oyle attim tam 400 tane birlik vardi . Simdi 1400 tl civarı olmuş kurbana kadar birikir inşallah . Kurban hissemiz 2400 tl civarı oluyor genelde

Bende katılmak isterim aranıza :) yılbaşından itibaren kumbarada para biriktirmeye başladım, yalnız ben bozuk para atıyorum, birde özellikle içini açıp almayayım diye teneke kumbaraya para atıyorum şuan :-) sene sonuna kadar atıcam, sonra bıçakla deşip bütün parayı altına yatırmayı düşünüyorum ama bu fikrim değişebilir tabi :KK58:

Ben elinde para tutamayan biriyim. Bu yüzden para biriktirmek için mükemmel bir fikirle kumbara yöntemine geri dönme kararı aldım ama hep birlikte bulalım.
Başlangıç olarak 5 tl attım.
Sizde katılın hep birlikte biriktirelim :KK66:
Nasıl gidiyor kumbarada birikiminiz

Back
X