- Konu Sahibi BeyazPerim
-
Umarım yardımcı olacak birileri çıkarmükemmel bir saç rengi ,ama hiç bir boyayla elde edilebileceğini sanmıyorum .
eğer bu saça yakın bir renk tutturabilen varsa , yardımcı olurlarsa bende çok mutlu olacağım :)
cnmm bu küllü bi renk kumral tonlarında ama evde olmuyor malesef:)bende küllü boyaları deniyorum evde ama istedigim sonuca hala ulaşamadım:)
Umarım yardımcı olacak birileri çıkar
Haklısın canım kuaförelerde tam beceremiyorlarah ah
Evet canım market boyaları nedense ambalajdakinden 2 ton kadar koyu durabiliyor .İgora ve koleston perfect serisinin renklerine netten bir bakayım bari.bu grimsi ton market boyalarıyla elde edilemiyor maalesef cnm :97: ama koleston perfect serisinin yoğun küllüleriyle olabilir belki...
kuaförler hiç beceremiyorlar canım ya kuaförlerden okadar canım yandı ki ah ahh çok dertliyim bu konuda bu saç nasıl böyle tutar nasıl yapabilirsin bilmiyorum ama inşallah elde edersin Liv:81:
aynen cnm kuaföre gittim zaten saçımı açtırdım ve küllü kumral istedim turuncu yaptıı eve geldim kendim küllü kumrala boyadım ama böle güzel olmuyolar:)keşke saçlarımızda hiç boya olmasa ozaman bu renkleri yapmak kolay oluyo:)
Kesinlikle bende saçlarıma boya deydirdiğim için bin pişmanım .Şimdiki aklım olsa hiç boyatmazdım
Evet canım market boyaları nedense ambalajdakinden 2 ton kadar koyu durabiliyor .İgora ve koleston perfect serisinin renklerine netten bir bakayım bari.
İnş. canımO resmin çıktısını alıp kuaförüme göstercem .Bakalım o ne diyecek .
Hiçbirşey orjinalinin yerini tutmuyor kızlar
inşallah canım istediğin renge kavuşursun biranönce ama saçını bir kere açmışlar zaten tekrar açarlar mı ki yanma ihtimali de var dikkatli olmak gerekir
Kankam bu renklere bitiyorum işteİnanılmaz güzel ama ben pembe-beyazım ve rengim çokkkkkkk açık .Bu kadar açık yaptırırsam sarışın gibi görünebilirim
cnm bende ten rengini iyi bildiğim için bunu önerdim bence acayip doğal durur çünkü kaşlarının renginide biliyorum açık renk süper bişey çıkar ortaya çok doğal olur
Ay meleğim kanıma girdin vallaŞimdi bu renk tam olarak nedir kuaförüme ne desem ki ? Sanki onda krepe balyaj var gibi pek anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?