Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral Saç Rengi

ya benim arkadaşım kuaförde bu rengin aynısını tutturmuştu istediği renk değildi ama zaten isteyende tutmaz istemeyende tutar

ya benim arkadaşım kuaförde bu rengin aynısını tutturmuştu istediği renk değildi ama zaten isteyende tutmaz istemeyende tutar

Keşke o arkadaşının yerinde olabilseydim canım :84: Ben istediğim rengin çıktısını alıp, kuaförüme birebir aynısını istiyorum dediğim halde beceremedi =(

Liv kesinlikle igora royal 7.1 kumral sandre yi denemelisin aslının saçından istiyorsan 6.1 çok koyu! ama eğer adriana limanın o diplerindeki saç rengini istiyorsan loreal excellence creme 6.1 güzel :)

Son düzenleme:
Liv kesinlikle igora royal 7.1 kumral sandre yi denemelisin aslının saçından istiyorsan 6.1 çok koyu! ama eğer adriana limanın o diplerindeki saç rengini istiyorsan loreal excellence creme 6.1 güzel :)

arkadaşım bu dediğin boyayı nereden bulabiliriz parfümeride varmıdır acaba bende küllü kumral yapmak istiyorum da koleston aldım koyu kumral yaptı 2 hafta önce tutar mı sizce

Teşekkür ederim canım
Liv'cim fotodaki renk cok guzel.Hangi marka ve kaç numarayla boyandı???

Canım o zaman kuaföre boyattırdığım için hiç bilmiyorum ,sormadım yani sadece elimde renklerle gittim :26:

Son düzenleme:
Livitom koyu renkten döndünmü bende turuncu saclarımı boyattım sonunda koyu sarı oldu
aslının rengi cok güzel yaa harika bi secim bence,sanada cok güzel gider hatta dogal durur
buarada 6.1 zemin koyu oldugu için sac rengini daha da koyulastırabilir boyayacaksan 7.1le boya loreali denemedimde igora gayet güzel

Son düzenleme:
,
,,
kızlar 1ara bende boyamısdım 7.0 palette ile kendım boyadım böle kullu renk oldu cok doaldı sıze 1fıkır werırı dıye dusundum ısallah sıınıze yarar

Akitram yeni saçlarını çok merak ettim ama fotoğraf istiyorummmm .

dileekimmm25 saçların rengi inanılmaz güzelmiş sanada çok yakışmış canım

tesekkur ederım kızlar:2: benım tabanım bal köpugu gibi açık 1renktı bu boyayıda 15 dakka falan tuttum ılk basda koyu oldu sonra akınca guzel oldu boyle tuttu

igorayı tavsiye etmişsiniz acaba parfümerilerde satılıyor mu, siz nereden almıştınız toptancılardan falan mı ya da internetten mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…