- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
- Konu Sahibi BeyazPerim
-
En iyisini yapıyorsun canım
Canım sanırsam koyu renkleri daha çok seviyorumBu renk beni soldurdu ve benim istediğim renge pekte benzemiyor 7.1 ya da 6.1 ile boyayacağım, tabi markaya karar verebilirsem .
Ahanda istediğim renk böyleydi :84::84:
ya benim arkadaşım kuaförde bu rengin aynısını tutturmuştu istediği renk değildi ama zaten isteyende tutmaz istemeyende tutar
Liv kesinlikle igora royal 7.1 kumral sandre yi denemelisin aslının saçından istiyorsan6.1 çok koyu! ama eğer adriana limanın o diplerindeki saç rengini istiyorsan loreal excellence creme 6.1 güzel :)
Kızlar 6.1 ile 7.1 arasında çok fark var mı ?
ee küllü kumral elde edebilen kimse yok mu? majirel 7.11 boyayan?
Teşekkür ederim canımLiv kesinlikle igora royal 7.1 kumral sandre yi denemelisin aslının saçından istiyorsan6.1 çok koyu! ama eğer adriana limanın o diplerindeki saç rengini istiyorsan loreal excellence creme 6.1 güzel :)
Liv'cim fotodaki renk cok guzel.Hangi marka ve kaç numarayla boyandı???
Eki Görüntüle 142542 ,
,,
kızlar 1ara bende boyamısdım 7.0 palette ile kendım boyadım böle kullu renk oldu cok doaldı sıze 1fıkır werırı dıye dusundum ısallah sıınıze yarar
Liv kesinlikle igora royal 7.1 kumral sandre yi denemelisin aslının saçından istiyorsan6.1 çok koyu! ama eğer adriana limanın o diplerindeki saç rengini istiyorsan loreal excellence creme 6.1 güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?