- Konu Sahibi BeyazPerim
-
bu nasıl elde edilir kızlar benim saçlarım da açık renk evde tutar yani ama tonları bilemiyorum? saclarımın uçları zaten balyajlı oldugundan sadece bu renk boyarsam ucları akar aynen boyle olur dıye dusunuyorum.
bu renk cnmm sana çok yakışır diye düşünüyorum
bu nasıl elde edilir ya kızlar benim saçlarım da açık renk evde tutar yani ama tonları bilemiyorum? uçları zaten balyajlı oldugundan sadece bu renk boyarsam ucları akar aynen boyle olur dıye dusunuyorum.
cnm danısmaya korkuyorum ya beni yakaladılar mı sacımla ugrasmadan bırakmıyorlar sonra pişman oluyorum. cok cabuk etkilenirim de sunu yapalım bunu yapalım deyince gaza geliyorum :)cnm hiç anlamam renklerden ama inş bi bilen çıkarr güvendiğin bi kuaförün varsa onada danışabilirsin
cnm danısmaya korkuyorum ya beni yakaladılar mı sacımla ugrasmadan bırakmıyorlar sonra pişman oluyorum. cok cabuk etkilenirim de sunu yapalım bunu yapalım deyince gaza geliyorum :)
bu nasıl elde edilir kızlar benim saçlarım da açık renk evde tutar yani ama tonları bilemiyorum? saclarımın uçları zaten balyajlı oldugundan sadece bu renk boyarsam ucları akar aynen boyle olur dıye dusunuyorum.
Çok sevindim elimde 7.1 var ama loreal excellence koyü tutar diyorlar sence? Bu arada 7.1 küllü kumral diye geçiyor bendeki boyada. Başka marka mı denesem?bu saç küllü açık kumral. numarası 7.1. ama uçlarında da balyaj var. eğer saçların açık renkse evde tutar bence bu renk. sadece balyaj için kuaföre gitmek gerekebilir.
teşekkürler canım ilgilendiğin icinhehe:)) ozamn uzak dur canım burdan birileri yardımcı olur belkii
Dibinden çıkan bu renk gibi bisey canım ama 9.1 boya var kendim boyadim tuttu sarı oldu kızıllık yok ama kullu de gorunmuyor. Kendi sacım da küllü ama boyalarda küllü bulamıyorum. Ondan bu rengi sordum baya küllü bu.sacının tonu acıksa tutar bu renk ne renk sacın
Miniğim haklısın kankam en iyisi o bencede .
Valla evde kendim yaparsam loreal majirel ya da igora 7.1 alıp boyuyacağım ama diplerden baya geldi oraya sürmeden boyamak imkansız .Başkasınada boyattığımda ister istemez diplere boya geliyor ooooooof .
majirelin 8.11 ini kullanmıstım ama o küllülük akıyo begerçi o renk açık olduğu için olabilir :26:
Koyuda sanki daha mı küllü olur amann neyse
Evde annemin küllü boyaları var.Koleston ve loreal market boyası.
Dökülen saçlarımda denicem bakılım sonuç nasıl olcak.Ona göre majirelin 7.11 i hakkında fikir edinebiliriz..küllülük katsın diye gümüş rengi boya vermişlerdi içine azda ondan sıkarım 7.1 7.11 gibi olur belki :44:
yarın sonucu yazarım
ht2nor süpersin önceki saç rengin neydi ?
Uygulama yaptığın yerinin fotoğrafını paylaşabilir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?