Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral Saç Rengi

bu renk cnmm sana çok yakışır diye düşünüyorum
bu nasıl elde edilir kızlar benim saçlarım da açık renk evde tutar yani ama tonları bilemiyorum? saclarımın uçları zaten balyajlı oldugundan sadece bu renk boyarsam ucları akar aynen boyle olur dıye dusunuyorum.

Son düzenleme:
bu nasıl elde edilir ya kızlar benim saçlarım da açık renk evde tutar yani ama tonları bilemiyorum? uçları zaten balyajlı oldugundan sadece bu renk boyarsam ucları akar aynen boyle olur dıye dusunuyorum.

cnm hiç anlamam renklerden ama inş bi bilen çıkarr güvendiğin bi kuaförün varsa onada danışabilirsin

cnm hiç anlamam renklerden ama inş bi bilen çıkarr güvendiğin bi kuaförün varsa onada danışabilirsin
cnm danısmaya korkuyorum ya beni yakaladılar mı sacımla ugrasmadan bırakmıyorlar sonra pişman oluyorum. cok cabuk etkilenirim de sunu yapalım bunu yapalım deyince gaza geliyorum :)

bu saç küllü açık kumral. numarası 7.1. ama uçlarında da balyaj var. eğer saçların açık renkse evde tutar bence bu renk. sadece balyaj için kuaföre gitmek gerekebilir.

bu saç küllü açık kumral. numarası 7.1. ama uçlarında da balyaj var. eğer saçların açık renkse evde tutar bence bu renk. sadece balyaj için kuaföre gitmek gerekebilir.
Çok sevindim elimde 7.1 var ama loreal excellence koyü tutar diyorlar sence? Bu arada 7.1 küllü kumral diye geçiyor bendeki boyada. Başka marka mı denesem?

Son düzenleme:
Miniğim haklısın kankam en iyisi o bencede .

Valla evde kendim yaparsam loreal majirel ya da igora 7.1 alıp boyuyacağım ama diplerden baya geldi oraya sürmeden boyamak imkansız .Başkasınada boyattığımda ister istemez diplere boya geliyor ooooooof .

Son düzenleme:
cidden süpermiş ya.Bende böyle olsun diye krepa balyaj yaptırdım tamam uçları oldu ama üsteki renk o küllülük asla olmuyor şimdi dipten 2 cm fılan cıktı renkte küllük yok ama açık bi renk.kuaföre yaptırmak istemiyorum bende.Açık küllü kumral kullansam ne olur acaba denicem belli bi yerde.
Off ya şu küllülüğü tuttursam burdan ulusa seslencem :))

Kimse istediği gibi küllü tonlarını tutturamıyor

Kızlar Loreal majirel 7.11 yoğun küllü varmış :26nu mu kullansak ki ?

majirelin 8.11 ini kullanmıstım ama o küllülük akıyo be gerçi o renk açık olduğu için olabilir :26:
Koyuda sanki daha mı küllü olur amann neyse
Evde annemin küllü boyaları var.Koleston ve loreal market boyası.
Dökülen saçlarımda denicem bakılım sonuç nasıl olcak.Ona göre majirelin 7.11 i hakkında fikir edinebiliriz..küllülük katsın diye gümüş rengi boya vermişlerdi içine azda ondan sıkarım 7.1 7.11 gibi olur belki :44:
yarın sonucu yazarım

Ben de saçlarımı küllü kumrala boyatmak istiyorum! :) Saçımda boya yok normal türk kadını rengini saçlarım ne açık ne koyu ortada bişi. Sonuç alırsam paylaşırım.

cnm en iyisi kuaföre gitmek bence

Kızlar denemdim sonuçlarımı aktarayım küllü kumral 7.1 (LOREAL RECITAL PREFERENCE) 10 dk beklettim fazla bekletmedim çünkü baya koyulaştırıyor.. renk haki gibi bişey oldu küllendirdi ama o istediğm griliği vermedi.Saça komple uygulandığında belki renk daha gösterir kendini ama benim istediğim gibi değil...içine gümüş rengi boya sıkmadım.
Boyalara küllülük katsın diye aldığım gümüş rengi boyayı(akos marka) ayrı olarak denedim(bende dökülen saç çok ya )
20 dk beklettim istediğim sonucu verdi.Saç koyulu açıklı olduğu için en açık rengi gri tuttu diğer renk tonlarında da yine küllülük vardı.Bütün olarak ele alırsam o gri tutan yerler çok hoş duruyo ve bariz küllü bir ton elde ettim.
Bu arada benim saç rengim diplerden uçlara açılıyor.Açık kumral gibi bişey(küllük yok :84:)

ht2nor süpersin önceki saç rengin neydi ?
Uygulama yaptığın yerinin fotoğrafını paylaşabilir misin ?

Son düzenleme:
ht2nor süpersin önceki saç rengin neydi ?
Uygulama yaptığın yerinin fotoğrafını paylaşabilir misin ?

Ne demek efenim

Dökülen saçlarımı biriktiriyorum ben böyle denemeler için :))O saçlarda denedim
Küllü renklere bayılıyorum yaşlı gösterio deselerde ben bayılıom valla.Evde o gümüş rengi boya olmasına ragmen hiç tek kullanmadım.Yarın gün ışığında çekip eklim canım.Işıktan farklı durabilir çünkü

Kızlar uyguladım boyayı..

Zavallı dökülen saçlarımdan(dörtlü olan)

1. şu an ki saç rengim
2. kumral boya ile boyamıştım önceden (10 dk beklettim)
3. küllü kumral (10 dk beklettim)
4. gümüş rengi boya (20 dk beklettim)

Tüm renk denemeleri 1. saça göre yapıldı.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…