Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral Saç Rengi

ht2nor canım çok güzel renkler yakalamışsın küllü tonlarına hastayım zaten .

Kızlar bende saçımdaki boyayı sildirdim ve küllü kumrala boyattırdım .Bir kaç ay içinde yapılan onca işleme rağmen gayet sağlıklı görünüyor .Küaförüm yıkanınca daha da hoş bir renk alacağını söyledi .

Yardımlarınız için sağolun canlar

Kızlar ev içindeki rengi böyle(sadece saçımın bir kısımını çektim ).
Dışarıda daha açık küllü kumral .

Bu fotoğrafının çıktısını alıp kuaföre gitmiştim.Şu an saçlarım 1. resimdeki Brook'un saçlarına benziyor ama benim orjinal saç rengim Liv'inkisi gibi :26:Bu sefer kendim evde boyamayı düşünüyorum.Gerçi bununla ilgili bir topik açmıştım ama buradan da yazayım :44: O rengi elde etmem için kaçla boyamam lazım ?

Son düzenleme:
Herkes de bir karamel, kızıl ve sarı aşkıdır gidiyor Forumda kumral tonları düşünen kimse yok galiba, ilginç

Çok sevindim elimde 7.1 var ama loreal excellence koyü tutar diyorlar sence? Bu arada 7.1 küllü kumral diye geçiyor bendeki boyada. Başka marka mı denesem?

oksidanın derecesi yazıyor mu? %12 ise güzel açar saç rengini. palette'ninki %6 diye biliyorum. ama loreali bilmiyorum. bence elindeki dene ama önce saçını görmek lazım. çok mu koyu? uçları ne renk?boya var mı? tüm bunlar etkiliyor sonucu. mesela bazı durumlarda saçın önce uçlarını boyayarak başlıyorsun, bazı durumlarda da uçları, saçı yıkamak üzereyken boyarsın... yani tamamen saçına bağlı.

bilgilerini verip bir de resim koyarsan sanırım yardımcı olabilirim. artık yıllardır kuaföre gitmekten iyice öğrendim hepsini

bence suanki sac rengin cok guzel degistirmesen hic cok hos bir ton benim hayatım boyunca yakalamak istedigim ama yakalayamadıgım ton

küllü kumrala bayılıyorum boyatmaya karar verirsem bu tonlara boyatabilirim.ama benim saç rengi açıkla koyu arası bir renk değil baya siyah açmak için çok yıpranır heralde :44:

bence suanki sac rengin cok guzel degistirmesen hic cok hos bir ton benim hayatım boyunca yakalamak istedigim ama yakalayamadıgım ton
Hadi ya sağolasın mooncum Küllü tonlara yakalarsın
Açık renkler biraz makyaj istiyor canım :26: Ben siyah ,koyu kumral vb. renkleri kullandığımda sıfır makyajla bile sokağa çıkıyordum ama bu tonlar az da olsa makyaj istiyor işte:44:
küllü kumrala bayılıyorum boyatmaya karar verirsem bu tonlara boyatabilirim.ama benim saç rengi açıkla koyu arası bir renk değil baya siyah açmak için çok yıpranır heralde :44:
Boya silicisiyle açtıklarında pek yıpranma olmuyor tuğbacım

Son düzenleme:

canım siyah benim kendi saç rengim boya silicisi sadece boyayı çıkar mıyor mu?:26::26:

Kızlar ev içindeki rengi böyle(sadece saçımın bir kısımını çektim ).
Dışarıda daha açık küllü kumral .

güzel olmuş canım sende beğendiysen sorun yok en sonunda döndün ya oakdar istedin bak koyu renk yapma artık

Canım ben saçlarında boya var sanmıştım
Eğer orjinal saç renginse ve saçlarında beyaz yoksa boyama bence İnsanın kendi saçı gibisi yok :84:

bende doğal olduğu için boyayamıyorum cnm zaten yoksa şimdiye kadar kaç kez boyardım olsun artık daha ilerde boyarım :26:

bende doğal olduğu için boyayamıyorum cnm zaten yoksa şimdiye kadar kaç kez boyardım olsun artık daha ilerde boyarım :26:
En iyisini yapıyorsun canım

güzel olmuş canım sende beğendiysen sorun yok en sonunda döndün ya oakdar istedin bak koyu renk yapma artık

Canım sanırsam koyu renkleri daha çok seviyorum Bu renk beni soldurdu ve benim istediğim renge pekte benzemiyor 7.1 ya da 6.1 ile boyayacağım, tabi markaya karar verebilirsem .

Ahanda istediğim renk böyleydi :84::84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…