- 1 Kasım 2010
- 181
- 7
- 68
- Konu Sahibi BeyazPerim
-
igoranin 7.1 kullu kumral biraz daha acigi daha guzel oluo acik kullu kumral bu renkler.
Çok sevindim elimde 7.1 var ama loreal excellence koyü tutar diyorlar sence? Bu arada 7.1 küllü kumral diye geçiyor bendeki boyada. Başka marka mı denesem?
Hadi ya sağolasın mooncumbence suanki sac rengin cok guzel degistirmesen hic cok hos bir ton benim hayatım boyunca yakalamak istedigim ama yakalayamadıgım ton
Boya silicisiyle açtıklarında pek yıpranma olmuyor tuğbacımküllü kumrala bayılıyorum boyatmaya karar verirsem bu tonlara boyatabilirim.ama benim saç rengi açıkla koyu arası bir renk değil baya siyah açmak için çok yıpranır heralde :44:
Hadi ya sağolasın mooncumKüllü tonlara yakalarsın
Açık renkler biraz makyaj istiyor canım :26: Ben siyah ,koyu kumral vb. renkleri kullandığımda sıfır makyajla bile sokağa çıkıyordum ama bu tonlar az da olsa makyaj istiyor işte:44:
Boya silicisiyle açtıklarında pek yıpranma olmuyor tuğbacım
canım siyah benim kendi saç rengim boya silicisi sadece boyayı çıkar mıyor mu?:26::26:
Kızlar ev içindeki rengi böyle(sadece saçımın bir kısımını çektim ).
Dışarıda daha açık küllü kumral .
Canım ben saçlarında boya var sanmıştım
Eğer orjinal saç renginse ve saçlarında beyaz yoksa boyama benceİnsanın kendi saçı gibisi yok :84:
En iyisini yapıyorsun canımbende doğal olduğu için boyayamıyorum cnm zaten yoksa şimdiye kadar kaç kez boyardım olsun artık daha ilerde boyarım :26:
güzel olmuş canımsende beğendiysen sorun yok en sonunda döndün ya oakdar istedin bak koyu renk yapma artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?