Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral saçlar için paylaşım alanı

Bakır kahve olan saçlarımı 5 gün önce tütün kumrala boyattım
Seviyorum kumral rengi
Ne çok açık nede çok koyu bir renk
Tam orta kararda
Ama dün saçlarımı yıkadım , boyam aktı ve sap sarı oldum
Yarın yine kuaföre gidip boyatacam

küllü renklerin saçta oturması için birkaç kez boyama yapmak gerektiği söyleniyor deneyenlerden okudum istediğiniz gibi olduysa kendiniz boyamanızda yarar var ama kuaförünüze güveniyorsanız oda yapacaktır ama onlar bile 15 gün sonra gel birdaha boyayalım diyor kolay renk değişmiyor umarım istediğiniz gibi olur herşey

Evet kumral renkler hemen oturacak renk değil
Bir kaç defa boyanması lazım
Ben dün kuaförüme gittim koyu kumrala boyattım
Bakalım bu saç ne kadar zamanda akacak
Ben kendim boyuyamam , kuaförümede güvendiğim için onla devam
Zaten renk biraz oturduktan sonra saçlarımın aralarına balyaj attırmak istiyorum
Bakalım hayırlısı

Saç rengim ilk resimdeki bayanınki gibi.doğal rengi boya yok.fakat çok sıkıldım artık daha açık bi renge boyamak istiyorum belki 1 veya 2 ton açığa.ama bu konuda pek bilgim yok hep kuaföre boyatıyordum artık kendim boyamaya karar verdim sizce nasıl yapmalıyım

bende sonra balyaj düşünüyorum çok güzel duruyor kumralda güle güle kullanın:80:

ilk resim gibiyse tamda istediğim saç nekadar güzel ama değişiklik istiyorsanız ve saçınızda boya yoksa siz istediğiniz açık renge çok kolay saçınızı döndürürsünüz diye düşünüyorum ama ben saçlarımı tamamen boyamadan önce hep bir tutam saçta deneyerek karar veriyorum boyaya çünkü boyalar saçın cinsine rengine göre farklı sonuçlar çıkarabiliyor hem daha garanti oluyor kolay gelsin

kullanılan boyanın numaralarıda var umarım ilgilenenlerin işine yarar süperrrr

Son düzenleyen: Moderatör:

evet boya yok,bayadır boyatmıyorum kendi rengini aldı saçım.küllü koyu sarı bir renge boyarsam tutturabilirmiyim acaba? saçlarımı mahfetmek istemiyorum da şimdi korkuyorum açıkcası :))

evet boya yok,bayadır boyatmıyorum kendi rengini aldı saçım.küllü koyu sarı bir renge boyarsam tutturabilirmiyim acaba? saçlarımı mahfetmek istemiyorum da şimdi korkuyorum açıkcası :))
küllü renklerde boyamaya pek tereddüt etmiyorum benimde saçım birkaç senedir boyamama rağmen kuaför rengini açarken baya boya olduğunu söyledi zaten saçın açılmasındanda belliydi boyasız yerler çok rahat açıldı diğer yerler kızıllaştı ve küllü boyayla çok rahat o kızıllıklar gidiyor siz zaten açma yapmıyacaksınız birde küllü sarı istiyorsunuz bence olur gibi genede bir tutamında denemenizi tavsiye ederim öncelikle zaten boyaların kullanımşeklindede öyle tavsiye ediyor birde alerji testinide yapın çok az hazırlayıp testleri yaparsanız çok rahat karar verisiniz inanın karasız olmaktan çok daha iyi buraya eklediğim bazı arkadaşların yorumları var onlarada bir bakın baya güzel yorumlar ve resimler eklemişler onlardan daha iyi yararlanacağınızı düşünüyorum..iyi günler:80:

kızılıkları yok edeyim derken küllü renklerden saçımız yeşillendi diyenler bakın arkadaş ne yapmışş

doğru adres

Boyama sonrası ortaya çıkan renkte hafif yeşil ton var, neden?

Sarı saçlar, suyun içinde bulunan bakır, tuz veya klor gibi maddelerden veya uzun süre güneşte kalmaktan ötürü bazen hafif bir yeşil ton alabilir. Bu yeşil ton, boyalı saçlar için üretilen şampuanlarda bulunan küçük kırmızı pigmentler ile ortadan kaldırılabilir. Saçınızı şampuan ile yıkadıktan sonra iki adet aspirin hapını suyun içinde eritip, saçınızı bu su ile yıkayıp durularsanız saçınızdaki bu sorunun geçeceğini göreceksiniz.

Renk istediğimden daha yoğun oldu!

Eğer saçınız istediğinizden daha yoğun görünüyorsa, saçınızı kepek önleyici bir şampuan ile yıkayın, ardından yaklaşık 30 dakika süreyle bir yoğun bakım ürünü uygulayın. Şampuan ince keratin katmanını saçtan ayırır ve boyayı saç tellerinden uzaklaştırır. Bu sayede saç rengini yumuşatabilirsiniz

Uyguladığım yeni sarı renk tonunda kızıllıklar var, bunu gidermek için ne yapabilirim?

Koyu renk saçlarda doğal kırmızı pigment bulunabilir, bu durumda ya sarı boyayı tekrar uygulayın, ya da daha net sarı renk elde etmek için daha açık renkli ve küllü tonda bir boya deneyebilirsiniz.
(alıntı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…