küllü renklerin saçta oturması için birkaç kez boyama yapmak gerektiği söyleniyor deneyenlerden okudum istediğiniz gibi olduysa kendiniz boyamanızda yarar var ama kuaförünüze güveniyorsanız oda yapacaktır ama onlar bile 15 gün sonra gel birdaha boyayalım diyor kolay renk değişmiyor umarım istediğiniz gibi olur herşeyBakır kahve olan saçlarımı 5 gün önce tütün kumrala boyattım
Seviyorum kumral rengi
Ne çok açık nede çok koyu bir renk
Tam orta kararda
Ama dün saçlarımı yıkadım , boyam aktı ve sap sarı oldum
Yarın yine kuaföre gidip boyatacam
küllü kumral üzerine çeşitli tecrübeler teşekkürler küllümango
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/186329-kullu-renk-nasil-renk.html
küllü renklerin saçta oturması için birkaç kez boyama yapmak gerektiği söyleniyor deneyenlerden okudum istediğiniz gibi olduysa kendiniz boyamanızda yarar var ama kuaförünüze güveniyorsanız oda yapacaktır ama onlar bile 15 gün sonra gel birdaha boyayalım diyor kolay renk değişmiyor umarım istediğiniz gibi olur herşey
bende sonra balyaj düşünüyorum çok güzel duruyor kumralda güle güle kullanın:80:
Evet kumral renkler hemen oturacak renk değil
Bir kaç defa boyanması lazım
Ben dün kuaförüme gittim koyu kumrala boyattım
Bakalım bu saç ne kadar zamanda akacak
Ben kendim boyuyamam , kuaförümede güvendiğim için onla devam
Zaten renk biraz oturduktan sonra saçlarımın aralarına balyaj attırmak istiyorum
Bakalım hayırlısı
ilk resim gibiyse tamda istediğim saç nekadar güzel ama değişiklik istiyorsanız ve saçınızda boya yoksa siz istediğiniz açık renge çok kolay saçınızı döndürürsünüz diye düşünüyorum ama ben saçlarımı tamamen boyamadan önce hep bir tutam saçta deneyerek karar veriyorum boyaya çünkü boyalar saçın cinsine rengine göre farklı sonuçlar çıkarabiliyor hem daha garanti oluyor kolay gelsinSaç rengim ilk resimdeki bayanınki gibi.doğal rengi boya yok.fakat çok sıkıldım artık daha açık bi renge boyamak istiyorum belki 1 veya 2 ton açığa.ama bu konuda pek bilgim yok hep kuaföre boyatıyordum artık kendim boyamaya karar verdim sizce nasıl yapmalıyım
ilk resim gibiyse tamda istediğim saç nekadar güzel ama değişiklik istiyorsanız ve saçınızda boya yoksa siz istediğiniz açık renge çok kolay saçınızı döndürürsünüz diye düşünüyorum ama ben saçlarımı tamamen boyamadan önce hep bir tutam saçta deneyerek karar veriyorum boyaya çünkü boyalar saçın cinsine rengine göre farklı sonuçlar çıkarabiliyor hem daha garanti oluyor kolay gelsin
küllü renklerde boyamaya pek tereddüt etmiyorum benimde saçım birkaç senedir boyamama rağmen kuaför rengini açarken baya boya olduğunu söyledi zaten saçın açılmasındanda belliydi boyasız yerler çok rahat açıldı diğer yerler kızıllaştı ve küllü boyayla çok rahat o kızıllıklar gidiyor siz zaten açma yapmıyacaksınız birde küllü sarı istiyorsunuz bence olur gibi genede bir tutamında denemenizi tavsiye ederim öncelikle zaten boyaların kullanımşeklindede öyle tavsiye ediyor birde alerji testinide yapın çok az hazırlayıp testleri yaparsanız çok rahat karar verisiniz inanın karasız olmaktan çok daha iyi buraya eklediğim bazı arkadaşların yorumları var onlarada bir bakın baya güzel yorumlar ve resimler eklemişler onlardan daha iyi yararlanacağınızı düşünüyorum..iyi günler:80:evet boya yok,bayadır boyatmıyorum kendi rengini aldı saçım.küllü koyu sarı bir renge boyarsam tutturabilirmiyim acaba? saçlarımı mahfetmek istemiyorum da şimdi korkuyorum açıkcası :))
doğru adreskızılıkları yok edeyim derken küllü renklerden saçımız yeşillendi diyenler bakın arkadaş ne yapmışş
saçlarım yeşil oldu nolur yardım edin
arkadaşlar saçımda röfle vardı eşim sarıdan sıkıldı ve koyu renk yapmamı istedi ben de röfleyle ugraşmaktan bıkmıştım, kadife kahve boyadım kolestonun, röfle olmayan diplerim çok güzel kadife kahve oldu ama röflenin üstü bildiğiniz koyu yeşil oldu. ceviz yeşili gibi. saçımı kestirip kurtulayım...www.kadinlarkulubu.com
saçınızın rengini açmak için kabartma tozu...süper yaa denemek lazım
siyah saçı evde açmak için ne önerirsiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?