deneyenler olmuş rengini açıyor diyolar bende yaptım ama hiç birşey olmadı beyaz sabun gerçekten sürekli boya akıtıyo zeytinyağlı ev yapımı sabunla yıkıyorum baya boya akıyor koyu renkli boyaların birkaç ton rengini açıyor ama sonra krem bakım şart yoksa saçlar kuruyor onu artık saçınızın cinsine göre ayarlıcaksınız kabartma tozonu denedim boya akıtmadı ama saçlarım kek gibi kabardı baya hacimlendi tabi sonrada bakım yaptım gene işe yaradı yanikızlar kabartma tozu nasıl açıo yha saçın rengini
cnm ben de küllü kumrala boyatmak istiyorum saçlımı ama açıkçası biraz korkuyorum :18: senin doğal saçların ne renkti?memnun kaldınmı boyattıktan sonra?bi de ten rengin ne renk acaba?ben beyaz tenliyim ama pembe beyazlardan,küllü kumralın pembe beyaza yakışmadığını duymuştum bi yerde inşallah öyle bi sorun olmaz :18:evet bende bu konuda fikirleri merak ediyorum önceden saçta kızıllık vardı küllü kumral boyadım şimdi sinem kobalın saç rengini istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
hastasıyımmmmmmm...
beyaz tenliyseniz yakışır ton ayarlandıktan sonra zaten olur umarım iyi bir kuaförünüz vardır ozaman istediğiniz ve size gidecek rengi yakalar küllülerde ben pek başarılı olamadım yeşillenmeler oldu ama onuda hallettim kendimce kuaförler içine farklı boya karıştırıp o yeşillenme olmuyor 2. resimde sanırım balyajda var ondan o sarımsılar ama çok güzel gerçekten umarım sizinde istediğiniz gibi olurcnm ben de küllü kumrala boyatmak istiyorum saçlımı ama açıkçası biraz korkuyorum :18: senin doğal saçların ne renkti?memnun kaldınmı boyattıktan sonra?bi de ten rengin ne renk acaba?ben beyaz tenliyim ama pembe beyazlardan,küllü kumralın pembe beyaza yakışmadığını duymuştum bi yerde inşallah öyle bi sorun olmaz :18:
2.fotodaki saç rengi çok güzel bu da aklımda ama sanki biraz daha sarımsı bi renk sanki.bi de bu acaba tek renkmi yoksa aralarda başka renk var mı onu pek anlayamadım :44: ben de şu rengi istiyorum kuaföre göstercem bakalım inşallah aynısını tuttururlar :18:
Eki Görüntüle 197551
inşallah valla bakalım 1-2 hafta sonra boyatmayı düşünüyorum ama nereye boyatcam hiç bir fikrim yokbeyaz tenliyseniz yakışır ton ayarlandıktan sonra zaten olur umarım iyi bir kuaförünüz vardır ozaman istediğiniz ve size gidecek rengi yakalar küllülerde ben pek başarılı olamadım yeşillenmeler oldu ama onuda hallettim kendimce kuaförler içine farklı boya karıştırıp o yeşillenme olmuyor 2. resimde sanırım balyajda var ondan o sarımsılar ama çok güzel gerçekten umarım sizinde istediğiniz gibi olur
wwoooowwww
beyaz tenliyseniz yakışır ton ayarlandıktan sonra zaten olur umarım iyi bir kuaförünüz vardır ozaman istediğiniz ve size gidecek rengi yakalar küllülerde ben pek başarılı olamadım yeşillenmeler oldu ama onuda hallettim kendimce kuaförler içine farklı boya karıştırıp o yeşillenme olmuyor 2. resimde sanırım balyajda var ondan o sarımsılar ama çok güzel gerçekten umarım sizinde istediğiniz gibi olur
Eki Görüntüle 346877 Eki Görüntüle 346876 siyaha yakın koyu kahve saçlarımı palette röfle setiyle açtım yıpranma pek olmdı 1 saate yakın bekledim gerçi üstünde maksimum 45 dakika diyor ama benim saçlar dayanıklı daha öncede yaptığım için korkmadan beklettim sonuç malum turuncu sarılı doreli karışık bir saç bu sefer turunculuk gitsin diye küllü kumrala boyamadım çünkü daha önce yaptım bu hatayı sonuç yeşil yansımalı saçlar bu sefer kumrala boyadım külsüz daha sarımsı yeşil yansıması olmayan saç loreal exxelans 7 kumral ..çektiğim resimde pek belli olmuyo tabi profosyonel çekim değil normal gün ışığında çektim ama boyanın üstündeki renge baya benzedi en azından eskisi gibi kızıl yada yeşil yansımalar yok belki işinze yarar sevgiler:)))
ayy kusura bakmayın ben bu mesajı yeni gördüm ama malesef şuan saçlarım kumral dore oldu ben pek sevmemiştim çünkü kumral dore daha güzel oldu hatta birdahakine kumral bakır dore boyucam ama zemin açıksa loreal kutunun aynısı oluyor baya sarı sarı kumral yani renk çok güzelde benim tenime gitmemişti aslında siz burdaki boyanın rengine bakmayın netteki resimler boyaların tam rengini bazen yansıtmıyor siz boyanın kendisini görün kutunun üstündeki aynı renk olmuştu saçlarımtatlım fotoda kumraldan daha açık duruyor saçların gün ışığında da bir resim ekleyebilmen mümkün mü rica etsem. Gördüğü renk fotodaki yani tamı tamına istediğim renk benim çok beğendim.
ayy kusura bakmayın ben bu mesajı yeni gördüm ama malesef şuan saçlarım kumral dore oldu ben pek sevmemiştim çünkü kumral dore daha güzel oldu hatta birdahakine kumral bakır dore boyucam ama zemin açıksa loreal kutunun aynısı oluyor baya sarı sarı kumral yani renk çok güzelde benim tenime gitmemişti aslında siz burdaki boyanın rengine bakmayın netteki resimler boyaların tam rengini bazen yansıtmıyor siz boyanın kendisini görün kutunun üstündeki aynı renk olmuştu saçlarım
tatlım fotoda kumraldan daha açık duruyor saçların gün ışığında da bir resim ekleyebilmen mümkün mü rica etsem. Gördüğü renk fotodaki yani tamı tamına istediğim renk benim çok beğendim.
bu rengi bende çok beğendim evet daha açık olmuş ve çok güzel duruyor. bu rengi veya buna yakın bir rengi nasıl elde edebilirim rica etsem yardmcı olurmusnz :)
beyendiğinize sevindim aslında ilk boya tabi daha tam rengini almadı bakalım yavaş yavaş daha güzel olur sanırım birazda içine renkler katmak istiyorum denicez artık tekrar teşekkürlergzl bir renk olms cnm
kusura bakmayın resmin yanlış linkini kopyalamışım sanırım.
bu kendi saç rengim ama ışığın altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?