Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral saçlar için paylaşım alanı

kızlar kabartma tozu nasıl açıo yha saçın rengini
deneyenler olmuş rengini açıyor diyolar bende yaptım ama hiç birşey olmadı beyaz sabun gerçekten sürekli boya akıtıyo zeytinyağlı ev yapımı sabunla yıkıyorum baya boya akıyor koyu renkli boyaların birkaç ton rengini açıyor ama sonra krem bakım şart yoksa saçlar kuruyor onu artık saçınızın cinsine göre ayarlıcaksınız kabartma tozonu denedim boya akıtmadı ama saçlarım kek gibi kabardı baya hacimlendi tabi sonrada bakım yaptım gene işe yaradı yani

[/URL]</noscript>[/IMG]
kızlar küllü kumrala boyattım ama turuncumsu yeşilimsi oldu aktı renk sarı istiyorum ne yapmalıyımmmm

evet bende bu konuda fikirleri merak ediyorum önceden saçta kızıllık vardı küllü kumral boyadım şimdi sinem kobalın saç rengini istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
cnm ben de küllü kumrala boyatmak istiyorum saçlımı ama açıkçası biraz korkuyorum :18: senin doğal saçların ne renkti?memnun kaldınmı boyattıktan sonra?bi de ten rengin ne renk acaba?ben beyaz tenliyim ama pembe beyazlardan,küllü kumralın pembe beyaza yakışmadığını duymuştum bi yerde inşallah öyle bi sorun olmaz :18:
hastasıyımmmmmmm...

2.fotodaki saç rengi çok güzel bu da aklımda ama sanki biraz daha sarımsı bi renk sanki.bi de bu acaba tek renkmi yoksa aralarda başka renk var mı onu pek anlayamadım :44: ben de şu rengi istiyorum kuaföre göstercem bakalım inşallah aynısını tuttururlar :18:

Son düzenleyen: Moderatör:
beyaz tenliyseniz yakışır ton ayarlandıktan sonra zaten olur umarım iyi bir kuaförünüz vardır ozaman istediğiniz ve size gidecek rengi yakalar küllülerde ben pek başarılı olamadım yeşillenmeler oldu ama onuda hallettim kendimce kuaförler içine farklı boya karıştırıp o yeşillenme olmuyor 2. resimde sanırım balyajda var ondan o sarımsılar ama çok güzel gerçekten umarım sizinde istediğiniz gibi olur

merhabalar . saçlarım koyu küllü kumral bu renk saç istiyorum . sizce hangi marka hangi renge boyamalıyım .ve nekadar sürede . küllülercabuk akıyormus .

inşallah valla bakalım 1-2 hafta sonra boyatmayı düşünüyorum ama nereye boyatcam hiç bir fikrim yok inşallah güvenilir bi kuaför bulabilirm :44:
merhabalar . saçlarım koyu küllü kumral
bu renk saç istiyorum . sizce hangi marka hangi renge boyamalıyım .ve nekadar sürede . küllülercabuk akıyormus .
wwoooowwww bu renge bayıldımm yaa tam istediğim renk doğal rengi değildir herhalde dimi :44: bu arada daha önce kendin boyamadıysan açık bi renge bi kuaföre gitmeni öneririm ben cnm çünkü bi arkadaş boyamıştı kendisi ve dalga dalga olmuştu renk dipler farklı uçlar farklı olmuştu çok hızlı bi şekilde ve eşit boyanması lazım :44: ama renge bayıldımmm

kendi rengi ben photosopla oynayarak actım .marie ange cesta ismi hatta .kendim boyamayı düsünüyorum 2 haftada bir yoksa rengi akar. saçlarım koyu küllü kumral . ama hangi rengeboyıcam :/

slm küllü boyalardaki yeşerme hakkında yazdıklarınızı okudum benm saclarım saun küllü kumral ve o arakadasın yaptırmak istediği sac rengi gibi mat deil küllü rengi içinde yeşillkler var sacımın dometes ve salça benmkini gecrdi demişssiniz baska bir yazınızda ben domates ve salça karısımı yapıcam 40 dk yada 30 dk bekletsem olurmu bide bu küllü renkleri botarken icine cok az kızıl konurmus kırmızı boya bulamadım da kızılda konusrmus sanırım siz cila demissniz krımızı cila nasıl yapılıyor bana lütfen solermisniz simdi öncelikle domates ve salca yapayım diyorum ne kadar bekleteyim cok fazla bekletildiğinde sorun oluyormu sac renginde kızıllıklar olurmu yoksa sadece yeşilliğimi alır ? lütfen bana msj atın özelden de eger ki yazımı cok sonra okursanız bile bana özelden msj atın ben size dönerim sizin bu konudaki önerilerinizi tavsiyelerinizi ve de deneyimlerinizi öğrenmek uygulamak istiyorum simdden cok teşekkür ederm lütfen mutlaka bana ulasın özelden yada bu sayfaya yorum atın :)

benimde doğal kumral saçlarım var sarıya boyayınca saçlarımda koyu sarıyı elde edebilirmiyim???

siyaha yakın koyu kahve saçlarımı palette röfle setiyle açtım yıpranma pek olmdı 1 saate yakın bekledim gerçi üstünde maksimum 45 dakika diyor ama benim saçlar dayanıklı daha öncede yaptığım için korkmadan beklettim sonuç malum turuncu sarılı doreli karışık bir saç bu sefer turunculuk gitsin diye küllü kumrala boyamadım çünkü daha önce yaptım bu hatayı sonuç yeşil yansımalı saçlar bu sefer kumrala boyadım külsüz daha sarımsı yeşil yansıması olmayan saç loreal exxelans 7 kumral ..çektiğim resimde pek belli olmuyo tabi profosyonel çekim değil normal gün ışığında çektim ama boyanın üstündeki renge baya benzedi en azından eskisi gibi kızıl yada yeşil yansımalar yok belki işinze yarar sevgiler:)))

tatlım fotoda kumraldan daha açık duruyor saçların gün ışığında da bir resim ekleyebilmen mümkün mü rica etsem. Gördüğü renk fotodaki yani tamı tamına istediğim renk benim çok beğendim.

ayy kusura bakmayın ben bu mesajı yeni gördüm ama malesef şuan saçlarım kumral dore oldu ben pek sevmemiştim çünkü kumral dore daha güzel oldu hatta birdahakine kumral bakır dore boyucam ama zemin açıksa loreal kutunun aynısı oluyor baya sarı sarı kumral yani renk çok güzelde benim tenime gitmemişti aslında siz burdaki boyanın rengine bakmayın netteki resimler boyaların tam rengini bazen yansıtmıyor siz boyanın kendisini görün kutunun üstündeki aynı renk olmuştu saçlarım

Son düzenleme:

renk kumraldan daha canlı duruyor kumralın o sarımsı soluk rengine göre daha çok hoşuma gitti hem kumral hemde ışığa göre değişik yansımaları oluyor umarım birilerinin işine yarar

bu rengi bende çok beğendim evet daha açık olmuş ve çok güzel duruyor. bu rengi veya buna yakın bir rengi nasıl elde edebilirim rica etsem yardmcı olurmusnz :)

bu rengi bende çok beğendim evet daha açık olmuş ve çok güzel duruyor. bu rengi veya buna yakın bir rengi nasıl elde edebilirim rica etsem yardmcı olurmusnz :)

öbür tarafa yazdım nasıl yaptığımı bence açma yapmadan sizde bu rengi elde edersiniz gibi geliyor zaten boya baya akıtılmış bence olur denemeye değer

bu kendi saç rengim
açık kumral, sarı tonlarında bi renk istiyorum.saçımı tekrar açtırmak da istemiyorum. kızıldan sonra kumral olsun diye iki sefer actırdım sonuç fiyasko.
yardımlarınızı bekliyorum

kusura bakmayın resmin yanlış linkini kopyalamışım sanırım.
bu kendi saç rengim ama ışığın altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…