Kundak modası

ilk defa böyle cicili bicili kundaklar görüyorum hem şaşırdım hem beğendim.. çok ilginçler.. :))

ay kundak görünce içim sıkılıyo benim ya.eli kolu hapis gibi.ben çocuklarımda hiç kullanmadım.:umursamaz:

hakkatten çok sıkıcı.
hayatta çocuğuma (olursa) giydirmicem bişey bu.

kundaktan dolayı 2 ay önce çocuğun birini getirdiler ölmüş
7 aylık bebek kundakmı yapılır
ben hiç yapmadım yaptırmam da

oyy cok datluu ben kızımda kullandım kundak kışa geldıgı ıcın dogumu elı ayagı sıcacık kalkıyordu hıcde bı zararınıda gormedım:S

çok saçma görünüyor :s sadece çok küçük doğan bebeklere belden aşağısını hafif sarıyorlar bence o yapılablir ama ellerini kollarını serbestçe hareket ettirmeleri beyin gelişimlerini bile etkiliyormuş bırakın özgür olsunlar
bu arada bebekken çok güzel kundak tekmelermişim doğuştan fırlamayım

şimdi kundak mı kalmış Allah aşkına çok çok eskidenmiş o şeyler annem beni bile kundaklamamış

sevmediğim bişey bu kundak olayı ve hiçbir çocuğumda kullanmadım.ama ona rağmen ilginç ve şirin geldiler.

Kundak olayına ben de en az sizin kadar karşıydım, özgürlük, zeka gelişimi, kas gelişimi vs diyip duruyodum ama Harvey Karp'ın Mahallenin en Mutlu Bebeği kitabını okuyunca 180 derece değişti düşüncelerim.Çok ağlayan, kolik geçiren, hareketli bi bebeğim olmadığı sürece ben de 7/24 kundakta tutmayı düşünmüyorum ama ilk 3 ay ara ara kundaklıycam.

kızım uyurken çok hareket edip kendini uyandırıyordu o yüzden geceleri yatarken sarıyorum ben de.ama cocuguma da acıyorum öle masum masum bakıyor bana:) önceden kundak dediler mi kızıyordum ama mecbur kaldım.ayrıca bu kundaklar çokk cicii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…