Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok saçma görünüyor :s sadece çok küçük doğan bebeklere belden aşağısını hafif sarıyorlar bence o yapılablir ama ellerini kollarını serbestçe hareket ettirmeleri beyin gelişimlerini bile etkiliyormuş bırakın özgür olsunlar
bu arada bebekken çok güzel kundak tekmelermişim doğuştan fırlamayım
Kundak olayına ben de en az sizin kadar karşıydım, özgürlük, zeka gelişimi, kas gelişimi vs diyip duruyodum ama Harvey Karp'ın Mahallenin en Mutlu Bebeği kitabını okuyunca 180 derece değişti düşüncelerim.Çok ağlayan, kolik geçiren, hareketli bi bebeğim olmadığı sürece ben de 7/24 kundakta tutmayı düşünmüyorum ama ilk 3 ay ara ara kundaklıycam.
kızım uyurken çok hareket edip kendini uyandırıyordu o yüzden geceleri yatarken sarıyorum ben de.ama cocuguma da acıyorum öle masum masum bakıyor bana:) önceden kundak dediler mi kızıyordum ama mecbur kaldım.ayrıca bu kundaklar çokk cicii..