kunye meselesi

Bence de bir arkadasin dedigi gibi ismini kunyeye yazdirin yanina da tatli bir bebek kiyafeti alip verin. Onemli olan dusunmek.

Şu an altın fiyatları herkesin malumu, 250 liralık hediye az bir şey değil, üzerine isim yazdırıp verin

Çeyrek şu zamanda anca aileden birine takılabilir. Ki durumunuz iyi değilmiş.

Gram almak en mantıklısı. Hiç de az değil fiyatı.
Künyeyi kullanmıyorsanız satıp değerlendirin.

Bu arada geçen ay yedek hesabıma 260₺ gram altın parası atmıştım her ay düzenli atayım birikim olsun diye. Şimdi baktım 275,96₺ olmuş

Çeyrek falan hayal artık. Millet 0,5 gram takıyor..

Sende altını yoksa hiç takma kafana.. yazdırıp verirdim ben olsam. Zaten giderken illa meyve filan da götürürsün evine yeter yani.

Size birşey takmadikları için,altın takmanız gerektiğini düşünmüyorum.
Ama künyeyi kullanmam,değerlendiremem diyorsanız isim yazdırıp verebilirsiniz.
Yada bebek kıyafeti alip,değişim kartıyla beraber götürebilirsiniz.
İmkanlar dahilinde ne elveriyorsa durumunuz onu yapmalısınız zira cidden altın çok uçtu artık.

Bence isimde yazdırmayın . Anneye de bir hediye alıp ikisini birden verin.

Madem durumunuz yok ve onlar size hiçbirşey takamadılar sizde böyle yapın.

Bence künye yaptırmayın .
Zaten künyeyı anane veya dede yaptırmak istiyor.
Sizin gibi 2. Bir künye oldugu için kimse takmaz .
En güzeli kullanmıyorsan sat üzerine para koyup çeyrek al eğer çok yakınsa .
Değilse 3 aylık falan kıyafet al .

Veya ne bilim doğumlarda hep bebeğe bişey alınıyor ,
Bence anneye de zarif bir kolye falan alabilirsiniz .
Bence çok sevıncektir

8 ayar künye aldığında size ayıp edildiğini mi düşündünüz?
Gücünüz neye yetiyorsa onu yapın. Ancak aynı künye olması karşı tarafın dikkatini çekebilir. Onu 250 TL karşılığında bozdurun onun yerine mukabil bir künye ya da farklı bişey alabilirsiniz

Arkadaşınız o kadarda yakın değilmiş, çok yakın olsa çocuğunuzu ilk gördüğünde takardı illa doğumda takmak şart değil, ya da internetten gönderirdi bir şeyler. O yüzden kafaya takmayın. İçinizden ne geliyorsa onu yapın. Ayıp olmaz. Kendi hiç birşey yapmamışken sizin getirdiğinize laf ederse dost değildir zaten o.

kunyeyı hedıye edın yeterlıdır kunyeler satılmak ıcın degıldır zaten hedıyelıktır bebege hedıyenız o ve gayet tatlı bır hedıye bence

emin değilim ama bozdururken yarışı gidiyor öyle biliyorum takı amaçlı çünkü bunlar
100 lıra bıle verırlerse ıyı işçilik oldugu ıcın bozdururken cok fazla kırarlar fıyatı cunku hıc bır kuyumcu kullanamaz onu erıtıyorlar gerı zaten 8 ayarmıs
bozdurmak hıc ıyı olmaz yanı en azından kunye olarak cocuklarına kullanırlar anı olur

arkadasiniz fazla yakin degilmis. bebegi ilk gördügünde takabilirdi altinini.
bence künye bile fazla sizin bebege 0,0 bir hediye yapan arkadas icin.

Künyeyi vermem saklarım belki ilerde bebeğim olur yada torunuma saklarım. Ben maddiden çok manevi değere odaklıyım. Arkadaşımın aldığı birşeyi bir başkasına asla vermem. Vereceksemde kendi ailemden biri doğurursa veririm.
Bence bir miktar nakit yada kıyafet alın yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…