- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
250 liralık seye 100 liramı fiyat bictilerbozdurdummu yüz lira zor eder herhalde.ceyrek 500 e yakin
250 liralık seye 100 liramı fiyat bictiler
Eminmisiniz
Bilemedim hiç bozmadıgım için ama %60 zarar cok fazla geldiBozdururken yarı fiyatından az veriyor kuyumcular, ziynet çok zarar ediyor
kızlar ufak bir sorunum var fikirlerinizi merak ediyorum. kızımın doğumunda bi arkadaşım 8 ayar bir künye almıştı. isim kısmı yazmıyordu. ben bunu hiç kullanmadım çünkü annemler de künye yapınca iki tane takmak abes olur diye takmadım. neyse şimdi çok yakın arkadaşım 3 ay sonra doğum yapacak. dün kuyumcuya fiyatını sordum bugün burdan alsaydim bunu kaça alırım dedim 8 ayar 250 lira tam dedi. şimdi bu künyeyi alıp çocugunun ismini yazdırıp doğumda götürsem sizce nasıl olur. 250 liradan ziyade 8 ayar ayıpmi kaçar. çeyrek almam mi doğru olur gerçi oda beni su durumda çok aşar merak ettim siz olsanız naparsınız. bu arada kendisi çok yakın arkadasim
250 liralık seye 100 liramı fiyat bictiler
Eminmisiniz
8 ayar künye aldığında size ayıp edildiğini mi düşündünüz?kızlar ufak bir sorunum var fikirlerinizi merak ediyorum. kızımın doğumunda bi arkadaşım 8 ayar bir künye almıştı. isim kısmı yazmıyordu. ben bunu hiç kullanmadım çünkü annemler de künye yapınca iki tane takmak abes olur diye takmadım. neyse şimdi çok yakın arkadaşım 3 ay sonra doğum yapacak. dün kuyumcuya fiyatını sordum bugün burdan alsaydim bunu kaça alırım dedim 8 ayar 250 lira tam dedi. şimdi bu künyeyi alıp çocugunun ismini yazdırıp doğumda götürsem sizce nasıl olur. 250 liradan ziyade 8 ayar ayıpmi kaçar. çeyrek almam mi doğru olur gerçi oda beni su durumda çok aşar merak ettim siz olsanız naparsınız. bu arada kendisi çok yakın arkadasim
100 lıra bıle verırlerse ıyı işçilik oldugu ıcın bozdururken cok fazla kırarlar fıyatı cunku hıc bır kuyumcu kullanamaz onu erıtıyorlar gerı zaten 8 ayarmısemin değilim ama bozdururken yarışı gidiyor öyle biliyorum takı amaçlı çünkü bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?