Çok yakın arkadaşsa o künyeyi satıp, üzerine ekleyip çeyrek alırdım ben olsam.
O arkadaşınız size ne getirmişti? Çeyrek getirdiyse aynı şekilde karşılık vermeniz icab eder.8 ayar olduğu için çok çok az bi rakam verirler
O arkadaşınız size ne getirmişti? Çeyrek getirdiyse aynı şekilde karşılık vermeniz icab eder.
Bu iki arkadaş birbirini hiiiç tanımıyorsa dediğiniz gibi yapardım herhalde .
Arkadaşlar ortak mı?
Bu yakın arkadaş sizin bebeğinize ne takmıştı?
Bence fiyatı çeyrekten ucuz olduğu için, çeyrek bile takmayacağınız birine daha uygun olur. Çok yakın arkadaşa doğru olmaz diye düşünüyorum. Ama o bir şey takmadıysa, yeni bir arkadaşsa olabilir
Normalde 100 tl taksanda yeter o zaman. Künyeye isim yazdır götür hoşlarına gider bence. Çeyrek 450 tl yazık değil mi ? Künyeyi de 50 ye falan alırlar geri yazıkarkadaşlar ortak değil. ben doğum yaptigimda bu şehirde değildi cok uzaklarda yasadi sonra dönüş yaptilar yani bende altini yok
O zaman sıkma canını, gücün neye yetiyorsa onu yap.arkadaşlar ortak değil. ben doğum yaptigimda bu şehirde değildi cok uzaklarda yasadi sonra dönüş yaptilar yani bende altini yok
kunyeler satilirken yari yariya fiyat dusuyor nerdeyseÇok yakın arkadaşsa o künyeyi satıp, üzerine ekleyip çeyrek alırdım ben olsam.
Sende altını yoksa ,zarfla 100 tl koy geç ,gerek yok fazlasınaarkadaşlar ortak değil. ben doğum yaptigimda bu şehirde değildi cok uzaklarda yasadi sonra dönüş yaptilar yani bende altini yok
8 ayar ne yahu
Künyeyi verin üstüne ekleyip ceyrek alın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?