küpe takamıyorum :(((

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.170
178
Canlar acil yardımm...:KK56:
Geçenlerde taktığım bi küpe kulağımı yara etti..:KK57::KK57:
normalde metal alerjim yok, sanırım keskin bir kısmı kulağımın içinde yarılmalara sebep oldu..:KK42:
Şuan ön taraftan girdirdiğim küpe arkadan çıkmıyo ve kulağımın içinde yol bulmaya çalıştıkça iyce yaralanıyo iç kısım..:mad:
ilginçtirki arkadan takınca küpeyi önden çıkıyo..ama ön taraftan takamıyorum..
1 haftadır geçmedi..:KK61::KK51:
nasıl geçer bu yara, tavsiyesi olan???
önerilerinizi bekliyom anacımm... :KK56::KK58:

Son düzenleme:
Canım kulak delliğn kapanmıştır bir eczaneye git melhem verirler sonra geçince yine eczanede deldirirsin.

Kanamış ise kabuk olmuştur. Bepanten sürün dezenfekte ettiğiniz küpe ucuna ve yumuşak yumuşak ittirin bir kaç kez o kabuk çıkar. Bana da sık olur. Metal alleejim yok benim de ama oluyor her metal aynı kalite olmayabiliyor sanırım.

Bepanten sur ovala gecer bur kaç güne benin alerjim var ben kullanmadan tirnak cilasi surerim hep ise yarıyor dene mutkala

benim metal alerjim var, sulu yara oluyor bepanten veya hametan iyi gelebiliyor.
gümüşe karşı hassasiyetim yoktu ama geçen aldığım bir kolye de boynumu kaşındırdı. altın harici takı takamiyciim bundan sonra:KK75:

benim metal alerjim var, sulu yara oluyor bepanten veya hametan iyi gelebiliyor.
gümüşe karşı hassasiyetim yoktu ama geçen aldığım bir kolye de boynumu kaşındırdı. altın harici takı takamiyciim bundan sonra:KK75:

sulu yara bende de oldu acaba alerjiden mi kiii??

Benimde metal alerjim var. Altin bile yara yapiyor kulaklarimda. Kolye falan hakgetire. Bi tek yuzuk takabiliyorum hayret parmaklarimda birsey olmuyor.

Kanamış ise kabuk olmuştur. Bepanten sürün dezenfekte ettiğiniz küpe ucuna ve yumuşak yumuşak ittirin bir kaç kez o kabuk çıkar. Bana da sık olur. Metal alleejim yok benim de ama oluyor her metal aynı kalite olmayabiliyor sanırım.
sağolun, bunu denicem..

takmadan önce iyice temizleyin kabuk filan bağladıysa, sonra da krem sürerek takmayı deneyin ama şu sıralar mümkünse takmayın yarası geçsin

normalde metal alerjim yok, sanırım keskin bir kısmı kulağımın içinde yarılmalara sebep oldu..:KK42:
Şuan ön taraftan girdirdiğim küpe arkadan çıkmıyo ve kulağımın içinde yol bulmaya çalıştıkça iyce yaralanıyo iç kısım..:mad:
İyilestikten sonra cakma kupe takma bn kac kere deldirdim cakmalari ozenip taktim hep guzel duruo diye kac kere iltihap kapti ve kapandi zaten bi kupe bi bileklige ozenirdim takmaya onu bile takmiyorum artik

İyilestikten sonra cakma kupe takma bn kac kere deldirdim cakmalari ozenip taktim hep guzel duruo diye kac kere iltihap kapti ve kapandi zaten bi kupe bi bileklige ozenirdim takmaya onu bile takmiyorum artik

ama dayanamaaamm..:KK57:
neyse bi iyileşsin de....;);)

ama dayanamaaamm..:KK57:
neyse bi iyileşsin de....;);)
Ucuz bijuterilerde bnde dayanamiyorum gittikce almasam bile bakiyorum cok tatli cok guzel kupeler oluyor ama biraz alirken dikkat et ben nerden aldimsa ucuz diye hep kapandi 5kere deldirmsimdir ve sonunda gina geldi esim bile cakma birseeye baksam zararli diyor o bile biliyor yani

Terramicyn yara merhemi var, bepanthenden daha çabuk iyileştirir. Antibiyotiklidir. Küpeyi dezenfekte ettikten sonra merheme batırıp öyle tak kulağına. Kalsın bikaç saat.

Back
X