• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küpe takmak istiyorum ama...

bende 6 aylık olduğunda kafama takmıştım kesin deldirecektim.doktorumuza danıştım ne gerek var bir sürü hastalık olabilir enfeksiyon kapabilir dedi.büyüyünce kendi kaç deilk istiyorsa o kadar deldirsin dedi.:) banada mantıklı geldi eskisi gibi hevesimde yok artık zaten.sen sorunca aklıma geldi sadece.küçük büyük farketmiyor aslında.sadece küçükken acılarını belli edemiyorlar o kadar

bende 6 aylık olduğunda kafama takmıştım kesin deldirecektim.doktorumuza danıştım ne gerek var bir sürü hastalık olabilir enfeksiyon kapabilir dedi.büyüyünce kendi kaç deilk istiyorsa o kadar deldirsin dedi.:) banada mantıklı geldi eskisi gibi hevesimde yok artık zaten.sen sorunca aklıma geldi sadece.küçük büyük farketmiyor aslında.sadece küçükken acılarını belli edemiyorlar o kadar
ııhhh ben sana katılmıyorum semihacım küçük büyük farketmez demişsin küçük oldukalrı için acılarını fark ettiremiyorlar demişinya aşı yaptırdığın günleri bi hatırla valla en ufak ağrılarında dünyayı ayağa kaldırıyorlar... o kadar çok acısa insana dünyayı dar ederler bu sıpalar... ama çok küçük ken yapılmasına bende karşıyım en azından yaşını doldurmalı sonrası onlara kalmış... bu benim düşüncem seninkinede saygı yani...... a.s.:1rolleyes:

selam kızım 8 buçuk aylık,geçen hafta sonu deldirdik biz eczanede,biraz ağladı tabii canı yandı ama aşı gibi 5 dk sonra geçti,çok da güzel oldu,bence fazla büyümeden deldirin,ilerde daha zor olur...

Back
X