3 gündür bende kendi algımdan şüpheye düşmüştüm.Yukarıdaki oylamaya göre şmdiki hali kalsın diyenler daha çokken nasıl oluyorda değişip yeni halini bekliyorlar diyeLavanyacım bu oylama bit pazarının simdiki hali ve eski hali icin yapılan bir oylamaydı..
Simdiki halinden kasot yeni sistem degil, bolumun su anki hali yani.
Öylemi peki kazen beyin oluşturduğu yeni bit pazarı uygulaması ne olacak bir bilgin var mı canmLavanyacım bu oylama bit pazarının simdiki hali ve eski hali icin yapılan bir oylamaydı..
Simdiki halinden kasot yeni sistem degil, bolumun su anki hali yani.
Öylemi peki kazen beyin oluşturduğu yeni bit pazarı uygulaması ne olacak bir bilgin var mı canm
anladıım teşekkür ederimBilemiyorum ki..Kazen oraya ürünler ekliyor ama bizlere açılacak mı hiç bilgim yok..
O zaten su anda da var ama bazi arkadaslar telefondan giriyor ve telefonda islen yapmak daha uzun sürdüğü icin insanlar useniyor haliyle. Pazar bu haliyle kalsin evet cok guzel dusenli oldu ama sadece basliga bir iki ürün adi yazılabilir bence de..Kazen ürün içeriklerini görebilmek açısından mesela butiğin üzerine mausla geldiğimizde önizleme gibi bişey mümkün olsa harika olurdu
var ama görünmüyorki cnm attach yazıyor resim önizleme malesefO zaten su anda da var ama bazi arkadaslar telefondan giriyor ve telefonda islen yapmak daha uzun sürdüğü icin insanlar useniyor haliyle. Pazar bu haliyle kalsin evet cok guzel dusenli oldu ama sadece basliga bir iki ürün adi yazılabilir bence de..
resim değil de yazdığı şeyler görünüyor en azından içeriği başa yazarsa oradan anlayabiliriz. Ama dediğim gibi telefondan girenler ne yapacak?var ama görünmüyorki cnm attach yazıyor resim önizleme malesef
evet bak içeriği başa yazsınlar bencede ama resimde görünmeli benceresim değil de yazdığı şeyler görünüyor en azından içeriği başa yazarsa oradan anlayabiliriz. Ama dediğim gibi telefondan girenler ne yapacak?
çünkü içeriğe ait başlık açamıyoruz e tek tek girip bakmakta zor oluyor bence o yuzden etkılenmıstır cnmYeni sisteme ne zaman geçicez.Böyle çok güzel çok düzenli ama hiç satış yapamadım nedense ne zamandır bir satışım oldu sadece halbuki yeni şeylerde koyuyorum sürekli.
benim gibi olan var mı?yoksa benim mi nasibim kapalı
aynen kısmeti kapananlardanım bende yalnız değilsin...Yeni sisteme ne zaman geçicez.Böyle çok güzel çok düzenli ama hiç satış yapamadım nedense ne zamandır bir satışım oldu sadece halbuki yeni şeylerde koyuyorum sürekli.
benim gibi olan var mı?yoksa benim mi nasibim kapalı
doğru, kimse girip bakmıyor artık. Ya da bakıp beğenmiyorlar bilemiyorumBende bu yontemi sewmedim malesef.herkesin butigine bakmam lazim mesela buyuk beden kiyafetler ariyorum isimlerden anlamiyorm icerik de yazmadigi icin malesef cogu kisinin butigine bakmak zorunda kaliyorun ve bu gercekten bazen bunaltiyo beni.bu sistemi pek sewmedim bence konuda mutlaka icerik olmasi lazim insanlar ne satiyolarsa ne ariyolarsa baslikda olmasi lazim.bu sekilde bence de cogu kisi satisda zorlanir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?