- 4 Haziran 2020
- 329
- 786
- 18
- Konu Sahibi kararsiz4300
-
Bu isimler güzel, yüsra içime tam sinmesede en hayran olduğum inşirah suresinde geçtiği için ilk tercihlerimden aslında
İsra suresi.. isra isminide duymuştum anlamı nedir acaba kulağada güzel gelıyorBen İsra Naz düşünüyordum
Hayırlısıyla gelsin yavrunuz
Hızlı hızlı koşmak gece yürüyüşü gibi anlamı var.İsra suresi.. isra isminide duymuştum anlamı nedir acaba kulağada güzel gelıyor
Evet. Yüsra ismi de inşirah suresinden ama anlamı kolaylık demek. Dediğiniz gibi böyle hayırlı kulağa hoş gelen anlamı güzel bir isim istiyorumHızlı hızlı koşmak gece yürüyüşü gibi anlamı var.
Bence kurandan çok sahabe hanımlardan anlamı hoş bir isim olsun ... Sağlıklı gelsin.
AA kız mı geliyor ? Maşallah ne zaman öğrendin ben bu hafta gidicem nasipse .... babasından haber var mı?Evet. Yüsra ismi de inşirah suresinden ama anlamı kolaylık demek. Dediğiniz gibi böyle hayırlı kulağa hoş gelen anlamı güzel bir isim istiyorum
Evet cnm kız inşallah. Bir kaç gün önce öğrendim. O iki arada bir derede kaldı ama hiç üzülmüyorum kendisi yaptı.AA kız mı geliyor ? Maşallah ne zaman öğrendin ben bu hafta gidicem nasipse .... babasından haber var mı?
İsmiyle yaşasın, güzel isim ama cok samimi oldugum birinin kızının ismiAhsen adı gibi kibardır kızım ❤
Miraç olayına deniyor. Gece yürüyüşü demek. Ben çok beğeniyorum.İsra suresi.. isra isminide duymuştum anlamı nedir acaba kulağada güzel gelıyor
Evet böyle söyleyince anlamı güzel oldu.. ervada çok var tanıdıklarda.Miraç olayına deniyor. Gece yürüyüşü demek. Ben çok beğeniyorum.
Erva ismini de çok beğeniyorum. güzel zarif yiğit demekmiş. Ama Kur'an da geçmiyor. Araplar isim olarak kullanıyormuş.
Benimde eşimin tarafında varEvet böyle söyleyince anlamı güzel oldu.. ervada çok var tanıdıklarda.
Benim olsaydı koycaktim İkra oğlum olcak inşallahHerkese hayırlı doğumlar, hayırlı evlatlar diliyorum
Biz kızım olacak Allah nasip ederse, kuranda geçen, dini veya anlamı güzel kız ismi arıyorum..
Fikirlerinizi alırım
Herkese hayırlı doğumlar, hayırlı evlatlar diliyorum
Biz kızım olacak Allah nasip ederse, kuranda geçen, dini veya anlamı güzel kız ismi arıyorum..
Fikirlerinizi alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?