Kurban Bayramına Kadar Forma Girme Günlüğüm

meteor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
80
8
96
Sivas
Hayatım kilo alıp vermek, yeme düzenimi değiştirme,yürüyüş ve diyet çabalarıyla geçti.Uzun vadede bakıldığında kilo alarak ilerliyorum malesef ,zayıflık değil şişmanlık kalıcı oluyor ben de.Her neyse olumsuz mesajlarla başlamayayım.Şimdi tartıldım 75.9 kg yum.Hedef kurban bayramına kadar 68 kg ye inmek diyor ve başlıyorum vire bismillah:)Rabbim utandırmasın:)

Son düzenleme:
Merhaba hayırlı olsun topiğin Can'ım umarım istediğin kiloya düşersin takibindeyim boyun kaç Can'ım

Neler yaptığımı yazayım.Sabah geç uyandım ayfonum patlasın diye bir büyük kupa nescafe içtimyanında bir çikolata ile.Evet bu kadar sağlıklı ve iddialı bir şekilde kahvaltı yaptıktan sonra zayıfamaya karar verdim, istikrarlı olabilmek için bu günlüğü oluşturdum. Sonracığıma öğlenleyin bir tabak türlü ve bir küçük kase yoğurt yedim.İlerleyen vakitlerde meyve yedim kayısı ve vişne.Gün boyu 6 bardak su içtim.Biraz önce de kalktım mekik çektim

Yine mekik, arada kiraz, akşama kaşarlı köfte yanında pepsi, sonrasında yürüyüş,onun sonrasındaysa tiramusu artı çay,yine mekik,4 bardak su şeklinde bol yemeli bol hareketli bir gün oldu.Koca göbeğimi eritmek için biraz daha mekik çekip yatacağım,yarına Allah Kerim:)

Arkadaşım o kola o kadar sporla nasıl yakmayı düşünüyorsun emeğine yazık fazla şeker yağa dönüşüyor bence kola icme

Arkadaşım o kola o kadar sporla nasıl yakmayı düşünüyorsun emeğine yazık fazla şeker yağa dönüşüyor bence kola icme

Çok haklısın Ftmk43, kolayı hayatımdan çıkarmam lazım.Bu gün de içmeyeyim dedim ama işte nefsime hakim olamadım

Erken kalktım, aç susuz ve yorgun uyandım.3 kayısı yiyip,2 bardak su içtim.Kendimi zorlayarak mekik çektim.Sırtımın yere değdiği bir an uyuyup kalacağımı düşündüm, öyle uykusuzum.Sonra ılık su yanında kara dut kurusu ve ceviz yedim.Sonrasında kuzenimle yürüyüş yaptık,hava çok güzeldi,açıldım çok mutlu oldum.Kallavi bir kahvaltı yaptık.Hareket açık olan iştahımı iyice açıyor,hayırlısı bakalım. Şimdi de eve geldim,birazcık uyuyacağım 3 saatlik uyku perişan etti beni

Öğle ve akşam yemeklerinde bir tabak mercimek çorbası içtim.Aralarda kiraz ve kuru meyveli muhallebi yedim.Mekik çektim,bolca su içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…