- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
- #2.881
benim85kg dan bu kadar hızlı kg vermemi sağlayan eliptiktir bacaklarım inceltti ve sıkılaştırdı bende selülüt yok mesela ama doğumdan dolayı sadece üst bacağımın içtarafındaçatlak var neyse eliptik aynı zamanda kollkarı tüö bölgeyi çalıştırıyor ben genelde ayakta yolrulduğumda oturarak bazen ters palet çevirirdim çok memnundum sattım yürüme bantı almak için onuda almadım tekrar alcam daha profösyönelde bir eliptik kısaası tavsiye ederimkızlar spora baslicam ama bir türlü totosumu kaldıramıyorum yaaa :26: kocacıgım da eliptik bisiklet siparişi vermiş bugün gelicek bir fikri olan ya da kullanan var mı aramızda? işe yarıyor mu acaba ?
evet ya başında bekletmiyor atıyorsun patatesi yarımkaşık yağ süreyi ayarlıyorsun git başkaiş güç yap yandı derdi yok 1 kg kadar pişiriyor yeni çıkanlar var 2 kg pişiriyor napyım 2 kg patatesi müsafirim bile gelse en kötü 2 seferde pişiririm ki 1 kg patates herkeze yeterbeni de en çok cezbeden tarafı hiç bi yere sıçramadan kızartma yapıyor olması.. yoksa evi mahvedşyo kızartma yapmak..
canım zaten kaçamak gibi bi durumum yok da spor yapamayınca kendimi verememeiş gibi hissediyorum