- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
- #3.001
kızlar benimde sinirlerim çok bozuk kızım çok zor bi çocuk sürekli bişiyleri anlatmaktan izah etmekten o kadar yoruldum ki.hiçbir zaman şunu yap yada yapma diyip kestirip atmadım sürekli herşeyi sebebiyle izah etmek zorundayım .7.5 yaşında sokaktaki okuldaki arkadaşlarınan vampir falan duymuş 2 aya yakındır bizimle yatıyor kaç kere konuştum eşim konuştu kardeşim halası konuçtu yok bişze inanmıyor o arkadaşlarının dediği şeylere inanıyor gece 1.5 kadar bekliyor uyku düzeni kalmadı sürekli tetikte dün akşam çıldırttı beni artık 1.5 kadar bizim yanımızda salonda uyuma numarsı yapıyor ben tuvalet için kalktım ababsı yanında tv izlemesine ragmen nasıl panikle fırlamış tuvaletin kapısında bi baktım benimki panik beni bekliyor yatırıyorum yatagınan bu sefer yine tepemizde karı koca olarak zaten bi kahve içelim bişey yapalım hiç bi özelimiz yoktu hep bu uyku sorundu erken yatmaz kesinlikle şimdi hiçbişekilde özelimiz kalmadı çünkü heran herdakika kalkıp yanımıza geliyor ne yapacagım şaşırdım artık kzıalr bi akıl verin