Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

fdm tamammıyız ARTIK LİSTEYİ NAPALIM ESKİ SAYFADA LİSTE VARDI YADA EN YENİMİ YAPCANN

arkadaşlar günlüğüm için belirlediğim ilk kural bildirim günlerimiz pazartesi...onun dışında tartılmak ve burada diğer günler kilo belirtmek yasak...

Yani yarın akşama kadar ilk bildirimlerimizi yapıyoruz ve çizelgemizi hazırlıcam ben...

bunuda ilk yazının altına yapıştır sayfa ilerledikçe kurallarıgörmeyen ikide bir sormasın ana listeyede onunaltına yapıştırırsın

liste için neler yazalım yaş-boy-yarınki kg-hedefkg olarakmi?

bunuda ilk yazının altına yapıştır sayfa ilerledikçe kurallarıgörmeyen ikide bir sormasın ana listeyede onunaltına yapıştırırsın

liste için neler yazalım yaş-boy-yarınki kg-hedefkg olarakmi?

tamam canım listeyi yamaya başlayalım ama daha diğerlerinden ses çıkmadı... eski topikte kalmayı tercih ederler belki...bi de ben çizelge yapmayı beceremedim..nasıl yapılıyo anlatabilir misin????

..........................................................

Son düzenleme:
neyse tablo yapmayı az çok öğrendim tam yapıncaya kadar biraz kıytırık bi tabloyla idare etcez artık :)

Son düzenleme:
Yarın kilomu yazarım o zaman.
Hoşbuldum :)
Sabah 9.30
Bi kase mısır gevreği
(3kaşık müsli küçük bir kase süt ile)

kızlar haftalardır kulak iltihabı yaşıyorum daha tam geçmedi.. duymam da sıkıntı var... terlersen yine sıkıntı olur diye spor yapmıyordum ama bugün bisikletime yeniden başlıcam...

kızlar haftalardır kulak iltihabı yaşıyorum daha tam geçmedi.. duymam da sıkıntı var... terlersen yine sıkıntı olur diye spor yapmıyordum ama bugün bisikletime yeniden başlıcam...

ayy gecmis olsun benim cocuklugumdan beri kulak sikintim vardir her zaman iltihaplanir dikkat et cok pistir agrisi

hosbulduk canim benim ancak uyanabildim kahvalti falan derken yeni girebildim yarin cok iyi bir sekilde basliyoruz:10:

kesinlikle bugünü kuruluş dönemi olarak yarını da gelişme ve büyüme dönemi olark belirledim...yarın listeler kurallar herşe hazır olmuş olacak inş...kişi sayımız tamamlansa, beklediklerimiz gelse bugünden başlardık ama boşa kürek sallamayalım.. herkes gelsin duyuruları yapayım...

kesinlikle bugünü kuruluş dönemi olarak yarını da gelişme ve büyüme dönemi olark belirledim...yarın listeler kurallar herşe hazır olmuş olacak inş...kişi sayımız tamamlansa, beklediklerimiz gelse bugünden başlardık ama boşa kürek sallamayalım.. herkes gelsin duyuruları yapayım...

hadi hayirlis olsun bakalim..duyferde yardimciligi almis bizimde isimiz zor olacak :1: iki disiplinli yoneticiyle basliyoruz

Merhaba ablalar benim daha önce pek diyet deneyimim olmadı. Bu forumu görünce çok sevındım beni anlayanlarla dolu. Her topiğe yazıyorm affedin. İlk kez forum kullandığım için kural dışı birşey yazarsam k.bakmayın. Ben de 81 kg yum bana yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Back
X