- Konu Sahibi haha de gec
- #4.501
Merhaba kızlar, ancak gelebildim, çok yoğundu bu iki gün. Tek kaçamak yapan ben değilim anladığım kadarıyla, Duygu kendine kızıyorsun ama haksızlık yapıyorsun, inan bana yaptığın stres yediklerinden daha zararlı. Boşver, afiyet olsun, yemişsin olmuş bitmiş, önümüze bakalım di mi. Tabi bu sözler aynı zamanda kendime. Dün akşam spor da yapamadım, zaten eve geç geldim, sabah 4'te kalktım, eşimi havaalanına gitmek üzere metroya bıraktım, sonra uyuyamadım, sersem gibi oldum, sabah Leslie 4 mil yaptım, dünkü kaçamağın acısını çıkarmak için. Yurtdışından gelen misafirleri biraz önce yolladık ve rahatladık. Yarın zaten tatil benim için, biraz dinleneceğim. Ben tartıdan hiç umutlu değilim, artı çıkıması büyük olasılık.
Biz Çarşamba akşamı yola çıkıyoruz, önce Denzili'ye annemlere uğrayacağız, sonra Antalya'ya tatile:) Ama bilgisayarımı da götüreceğim, tartımı da. Madem oturtmaya çalışıyorum, uzun süreli kalacağım her yerde dikkat etmem lazım. Kilo alarak dönmek istemiyorum çünkü. Tabi benim için çok zor bir sınav olacak. Tatile gitmeden 70'li bir rakam görebilsem iyiydi ama imkansız. En azından dönüşte 70'in altına inmiş olurum belki, kim bilir.
Bu arada ben tüm menümü akşam yazayım artık, hepsi birlikte olsun.
Biz Çarşamba akşamı yola çıkıyoruz, önce Denzili'ye annemlere uğrayacağız, sonra Antalya'ya tatile:) Ama bilgisayarımı da götüreceğim, tartımı da. Madem oturtmaya çalışıyorum, uzun süreli kalacağım her yerde dikkat etmem lazım. Kilo alarak dönmek istemiyorum çünkü. Tabi benim için çok zor bir sınav olacak. Tatile gitmeden 70'li bir rakam görebilsem iyiydi ama imkansız. En azından dönüşte 70'in altına inmiş olurum belki, kim bilir.
Bu arada ben tüm menümü akşam yazayım artık, hepsi birlikte olsun.