- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
- #4.541
iyi akşamlar hanımlar ayaklarım koptu saat 4'den sonra eşimi alıp alışveriş merkezini tavan ettik birde defile vardıkızlar dev gibi birde böyle yaratıkgibi catwalk yürüyüşlerini gördüm siniroldum inceciklerr yaaa,neyse yeni sezongiysileri beğenmedim,günün tek güzel yani 2 tane 38 beden pantalon almamdı geçen kış 46 bedendim hamile kotumu giyordum üst olarak xxlhatta 3xl bile giyordum bu sene M yADA L bedenim neyse dar kesim uzun L beden hırka aldım hiçgüzel şeyler yoktu ,neyse manayla yürümüş oldum ..
yarın öğlene kadar bildirmolayı bitsin hanımlar ,çok çok işim var iyigeceler..
ben dıyorum ıste ızmır de yasasaydım ben bu ıse daha onceden el atmıs olurdum. herkes sısman,evlenınce dagılıp gıden, bıyıklı kalın kaşlı kadın burdakılerın cogu. taş gıbı hatunların oldugu bıryerde yasasaydım, gozlerımın acılması daha erken olurdu. sınır olmakta haklısın valla. cok sınırler. bukadar guzel ve seksı olmak zorundalar sankı.
pantolonuna cok sevındım canım. ve senı tebrık edıyorum. ben 46 bıle gıymıyorum henuz ama sanıyorum kı yenı yıla gırerken o bedene ınmıs olurum. zayıflamak, gıydıgın seylerın bollasması cok guzel bır duygu. ben bıle azıcık bollasan elbıselerden esofmanlardan okadar keyıf alıyorum klı. 46 bedenden 38 bedene dusunce, sendekı mutlulugu tarıf etmek bıle mumkun degıl. gule gule gıy canım. guzel seyler yoktu demıssın. dun ben tesadufen buldum bırseyler. yarım kollu uzun kazaklar oluyor ya. onları cok sevıyorum. kırmızı buldum ustelık. ve sıyah kumas ıle denedım nasıl zayıf gosterdı. cok hosuma gıttı. bır de pantolon ustu mavıs bır hırka buldum rengı de cok guzel. modelı de cok sevımlı. kotun ustune gıymek ıstıyorum. hep dıze yakın seyler gıymekten sıkıldım. kumas pantolonda kısa gıyemem ama kot olunca, kalcayı da azıcık ortuyor oldugu ıcın gıyecegım. sıyah ve beyaz gomlek aldım kendıme. hırkalarımın falan ıcıne gıymek ıcın.