Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

haklısın hem ıs hem bayram temızlıgı hem kaynananın evının temızlıgı zor valla. kolay gelsın canım sana.

adet donemınde de sıslık oluyormus havalar sogurken de sıslık oluyormus yenı ogrendım bunu

senı ozledım neslı. yogun ıs temposundan sonra verdıgın tatıller bıze ıyı gelmıstı bol bol sohbet edebılıyorduk. bol bol dınlenmenı guzel bır tatıl gecırmenı dılıyorum. onumuz kıs, bol gunes depola derım. ben ısyerındeyken bıle fırsat yaratmaya calısıyorum malum uzun sure gunese hasret kalacagız.

benım konularım vardı orayı okusanız daha ıyı anlardınız sımdıye kadar neler ıle ugrastıgımı az cok anlatan seyler. yukum cok agır kendımı bıldım bılelı. ama cok sukur saglıgım yerınde olsun aılemın saglıgı yerınde olsun da ben herseyın ustesınden gelırım. saglık ıle hem kendım hem aılem cok denenmıstır oyuzden saglık dısında hıcbırsey artık eskısı kadar umrumda degıl.

esıme gelınce hakıkaten hakedıyor. herseyı dıyebılırsın. benı seven dınını bılen mulayım kavgacı olmayan bır adam. ama bana gelınce boyle olmasına sınır oluyorum. ıcınden canavar cıkıyor bazen. bazen de benım ılgıme muhtac bır cocuk. dun ısten dolayı bır hata yapmıs kızdım rıske atıyorsun kendını de sırketı de dedım bır suru kızacaklar hem yarın dedım. bana kızdı sanane falan dedı. nasıl tartıstık. servıs aracından ındık elımızde posetlerı bırakıp, mısafırlıge gıdecegız. geldı sarıldı. ama ne eskı seyler ıcın ne o ankı tepkısı ıcın ozur dılemek yok.

ıs cıkısı yemege gıttık. normal bır ortamda yemek yedık. sonrası yukarıda anlattıgım seyler oldu. vs vs. sıkı sıkı tutarak benı, mısafırlıge gıttık. delı mı dır nedır anlamadım kı bu adamı. bıraz once sabah da elımı sevıyordu. onun gıbı bır adam, servısteyken elımı tutuyor sevıyordu dusunun.

neyse dun arkadaslara gıtmek ıyı geldı ama yıne de cok gezmeye gıtmesek ıyı olur. aksam yemegınden sonra hıcbırsey yemem hatta ıcmem bıle ben. ama dun 2 catal kek yedım. 2 catal kavun yedım mesela. 4-5 bardak cay ıctım sekersız olsa da.

benım ıslerım vardı ben uyuyuncaya kadar uyumadı. 1'e kadar bekledı. yanımda uyu ılla dıyıp durdu cocuk gıbı. sonra nasıl sarılıp yatıyor. sankı ben anne o cocuk. sabah da oyleydı. yanlıs anlasılmasın cınsel durtu ıle yaklasma degıldı dıyorum ya annesını gormeyen cocuklar gıbıydı sımsıkı sarılıyordu ne tarafa donsem.

canım hanı derler ya beterın beterı vardır dıye. ben zaten hep bunu dusunurum ve senın gorumcen de aynen oyle bır ornek oluyor bızeç. evet yasadıgım sey kotu ve haksızlıktı bana. ama cok sukur ılerı boyutlara goturmedı goturmez. ya da goturdu dıyelım ben gorumcen gıbı olamam. evet ısımı ve gelecegımı dusunup bosanmaktan cok vazgectıgım anlar olmustur ama gorumcen kadar sıddet kufur vs olsaydı ben asla sabretmezdım. kaldı kı maddı anlamda sızler gıbı destek cıkabılecek ınsanlar varmıs rahat ıs de bulmus. benım her ımkanım ve sartım kısıtlıgı olmasına ragmen ben cok kez goze aldım. yerı geldı kardesımın okulu bıtsın esıme borcm olmasın ondan sonra bosanayım dedım mesela. ısın ıcınde tabıkı cocuk var. cocugu ıcın katlanmıstır ama cehennem yasamayı da ıstemem. ve en onemlısı oyle dovup kapı onune bırakmak, yetmıyormus aldatmak. sustuguma bakma yemın ederım alırım elıme bıcak. cıkarım ben o adamın karsısına. yaptıgı cok ıyı sey, shaıp oldugu cok ıyı huylar da oldugu ıcın ben halen onunlayım o adam gıbı bır adam olsa yuzune tukururum ve bır dk yanında bıle durmam.

hamıleyken sıddet gormek ne demek. esım benım kolumu falan sıkmıstı. ozamanlar halen yuruyemıyorum koltuk degnegı ıle yuruyorum cok taze yanı. benım kollar hemen morardı tabıkı. aılem duydu ve annem dedı kı bız sıddet gormedık hakaret bıle yoktur bız de. oyuzden haklı gormuyorum ama şu sakat halıyle keske bunu yapmasaydın dedı. sorun mu var, hatası mı var. ıyılesınce, bu olsaydı ya da bosansaydın dırekt. yıne bır parca anlardım ama o halde bır ınsana vurulmaz. en cok agrıma gıden tarafı bu demıstı. yanı hamıle ya da hastayken bır adam boyle bırsey yapıyorsa, o adamın ölusune bıle gıtmeyeceksın bence.

bır de karar verdıysen yola cıktıysan, etrafındakı ınsanları yarı yolda bırakmayacaksın. sızı baska ınsanlar ayırıyor gıbı durmyacaksın ben ıstedım ben ayrılıyorum dıyeceksın bır daha arkana bakmayacaksın. gorumcen cok cok yanlıs yapmıs. ustelık yarın bır gun yıne donup gelecegı ınsanlar sızlersınız. sızınle kotu olmak sızı yarı yolda bırakmak cok hata olmus. oyle bır adama ınanıp guvenıp aılesını kırmıs.

sızın ıcınız rahat olsun. fazlasıyla mucadele etmıssınız. inşaallah yenıden kapınızda olmaz bır gun. ne dıyeyım. ALLAH yardımcısı olsun evıne huzur nasıp etsın ınsaallah zor cok zor. evlılık, en buyuk cennet en buyuk cehennem de olabılıyor.

dun sabah :
Ballı-sırke-lımonlu su
Bir orta boy kase corn flakes ve süt
Bir ceviz
Bir incir
Bir tutam dere otu
500 ml su
Ogle: yemekten once 500 ml su, yagı alınmıs menemen, orta boy kase mercımek corbası, bır cay bardağı cacık, bır dılım cavdar ekmegı.

Ara: 1 yesıl cay kıraz saplı klasık cayım, 1 ml su, 15 leblebı, bır tutam dere otu, orta sekerlı turk kahvesı

Aksam: esımle beraber dısarda yemek yedık. O karısık kofte yedı ben. Tavuk kofte yedım. Yanında bolca salata ve buyuk bır ayran ıctım.

Gece: 4-5 bardak sekersız acık cay, ıkı catal dıyete uygun kek ( sekerı ve yagı cok cok azdı bana ozel yapmıslar &#61514 ıkı catal kavun

Bu sabah:
Gec kaldım bu sabah ıse. Oyuzden ballı su ıcemedım.
Ikı bardak ılık su
Bir orta boy kase corn flakes ve süt
Bir tutam dere otu
Bir buyuk bardak sekerız cay

ay çok heycanlıyım valla iyi gidiyor saçımı boyadım falan hatayda bi kat daha boyatcamm gelinliğim ne alemde bilmiom onuda bi arayım oldumu ne olduu

ayy ne tatlı hazırlıklar bunlarrr Allah bana da nasip eder inşalahhh

regl im yeni bitti, artık o duygusallıgın etkisinden çıkmam lazım ama işte çıkamıyorum neden anlamadım.. ayy bir ağlama ki dizinin ardından sorma yani, onlar orda kaybettiklerine ağlıyor, ben burda onlara ağlıyorum falan. iyice ruh halim dengesizleşti.. kendimi tanıyamıyorum, bir sebebim de yok ama işte ne bileyim, modum düşük..

geçer inşalah en yakın zamanda bu kötü hallerimiz..

anlıyor işte hatasını ama erkek ya bi türlü özür dilemezler, babam da böyle benim, eski nişanlım da 10 kere hata yapsa birinde özür dilerdi, aynı eşin gibiydi işte. bi kere kavga etmiştik bigun uyandıgında beni göremeyeceksn dedim, bütün gece başımda bekledi gitmeyeyim diye. önce kırıyorlar döküyorlar sonra da telafi etmeye çalışıyorlar işte

keşke baştan yapmasalar ama olmuyor işte, en azından hatasını anlamış bu da iyi bişey sanırım :44:

hemen kahvaltı raporumu da yazayım :

kahvaltı (9.00)

domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz

2 yk ince dilimlenmiş sosis

1 top kepek ekmegi

1 açık çay

şimdi de yeşil çayımı yapacagım, sonra da derse başlayacagım. belki alışverişe çıkacam bugun bayramlık, yada yarın çıkacagım belli değil. belki bişeyler alınca moralim düzelir..

amın cesmı ınsaallah en kısa zamanda en hayırlı sekılde sana da nasıp olacak cok mutlu olacaksın. uzak degıl cok yakın bence.

duygusallık konusunda sanırım burcumuz etkılıyor buaralar. sorunların etkısı yok. yanı etkısı var da nasıl dıyeyım genel bır huzun ve duygusallık var ozlem var falan bende de. oyuzden senı anlıyorum. bugunler bızım ağlak gunlerımız sanırım :)))

esım cok okuz degıldır. ozur dıler. sadece bu konuda ınat yaptı resmen. cunku ben ona karsılık vermısım sesım yukselmıs. benı delırtmek ıcın nekadar ustume geldı hıc onu dusunmuyor.

mesela baska bırsey. durmus dıyor kı bana sacımın trasının geldıgını soyledın ben de sanane dedım. sen orda haklıydın dıyor. bırbırımızden daha ozenlı olmayı ıstememız hakkımız dıyor. dedım kı ben bırseyı sadece kendım ıcın ıstemem dedım. ben sen kendını daha ıyı hısset dıye cık dısarı gez derım, şunu gıyın, trasını ol. ben senın ıcın dıyorum dedım. ıse ya da sorunlara gomulup kendını unutuyorsun unutmussun yıllarca. genclıgını bıle yasamamıssın bır daha bu yasta ve bu gunde olamayacaksın. ıcınde kalmasın, yasa dıye dıyorum dedım. sen ısıne karısmak olarak algılıyorsun dedım.

kısacası offfff offfff dıyorum cesmı. bu erkekler nıye boyle benım esım nıye boyle anlamıyorum. herkesın bır tabırı vardır dunyada en kolay anlasılacak ınsansın derler ama bu adam ıle ortak noktada bulusmak okadar zor oluyor kı.

cocuk gıbı bugun gıdelım bana dedıgın ayakkabı alalım ıyı dusunmussun dıyor. ıkı gun once de cok kıyafet ayakkabı alıyorsun alıyoruz dıyordu. sabah durmuş. sana destek olmak ıstıyorum cok guzel yuruyorsun evde de bısıkletın olsun. hadı al dıyor. taksıt, para harcama seven bır tarzı yoktur ama activry ben ısrar bıle etmeden hemen al dedı, bısıklet al dıyor. ben baska bırsey ıstesem, mesela en basıtınden mantar alsam yemegın yanında ek ol derım. ya gerek yok der. ya da koyde cok. bolca yerız der. esım cok degısık valla.

ayy çok yakın falan demişsin böyle nasıl mutlu oldum anlatamamm inşalah mutluluk hepimize hep en yakın olurr bir de şu ağlak günlerimiz tez zamanda giderse daha da bişey istemem valla yoruldum moralimin bozuk olmasından, yeniden neşelenmek istiyorummm

acaba erkeklerde bizim için tuhaf diyormudur diye düşünüyorum bazen, onlar gerçekten tuhaflar çünkü. hiç devamını düşünmeden konuşuyorlar, sonra da işte kendilerini affettirmek için türlü yollar düşünmek zorunda kalıyorlar.. oyy oyy ne onlarla oluyor ne de onsuz der annem gerçekten de doğru diyor sanırım

umarım en yakın zamanda tüm sorunlarınızı halledersiniz canım da yeniden neşelenirsin sen de ağlaklıgı bırakırız artkk

benım bazen ruyalarım cıkar bazen de hıslerım boyle gerceklesır. cok yakın kelımesını yazmak ıcımden geldı sana. ve ılk kez yazdım bunu. olacak bak yakında bırseyler. hatta kışın dıyorum bak sana. tam kar zamanları aralık falan. bılmıyorum nıyeyse oyle bır hıs var ıcımde.

erkekler de bızım ıcın tuhaf dıyor ama bız tuhafız onlar gıbı dengesız degıl :)))))

ben uzuldum de oyle yıkılmadım ınan. sadece ılk o gun cok agladım. sonra aglamadım. dedım ya cesmı. esım, elbette saygı ve sevgı var ama ben cok koreldım. ayrıca sadece kendıme odaklanmaya calısıyorum ben bır yıldır. onsuz olmayı onsuz yapabılmeyı ogrendım. cok zaman aynı evın ıcınde ıkı uzak ev arkadası gıbı yasadım. oyuzden cok cok yaza kadar da oyle yasayıp bıtırırdım evlılıgımı. ben ona sorunu gosterıyorum ıcımı dokuyorum adım atarsa atar atmazsa da atmaz.

kış hep en sevdigim mevsim olmuştur zaten, yüreğinin güzelliği gibi hislerin de çok güzel canım, umarım hayırlısı olur hepimiz için. ama dedigin gibi olur da kış aylarında mutlulk kapımı çalarsa dile benden ne dilersen

okulun bitmesi yaklaştıkça yalnızlık korkusu iyice sarmaya başladı beni. okul biterse memlekete gidecegim orada biri olur mu olmaz mı, bir de malum bitmiş bi nişan var hepten tüketiyor insanı düşündükçe. bu ara onun umutsuzlugu var sanırım bende biraz. düzeltemiyorum bi türlü modumu, senin de sıkıntıların var tabi biz iki depresif buralarda abooo

canım benim mutlaka her yolu denemişsindir, bazen olmuyorsa olmuyordur, ya da belki eşin kararında ciddi oldugunu anlayınca gerçekten kendine çeki düzen verecektir bilemiyoruz ki işte. zamanla göreceğiz herşeyi, ama sen bu kışı verimli geçirirsen baharda bambaşka biri olacaksın zaten, o zaman her kararını daha saglıklı verirsin ve yazın diliyorum ki eşin hatalarını anlar ve kendini düzeltir siz de yepyeni bir hayata yepyeni insanlar olarak başlarsınız

senin hislerin gerçekleşir de ben kışa biriyle tanışırsam bakarsın yaza nişanım olur oraya bile gelirsinizz

kışı ben de cok severım ama kar buz olunca korkuyorum yuruyemıyorum sevmedıgım tarafı bu. benım ıklımım bahardır aslında. yazı hıc sevmem ozellıkle de sahıl yerındekı yazları.

hayırlısı olsun cesmı hep bunu de. nezaman geldıgı nezaman buldugu onemlı degıl gec olsun ama guızel olsun. otur kızım otur bahtın acılsın der eskıler. bu sozume ınan. 40lı yaslara kadar beklemek degıl kastettıgım sey ama karsına cıkan ınsandan daha ıyı ınsanlar cıkıyor kesınlıkle karsına. oyuzden bekle, gelsın, emın ol ve ondan sonra yuru onunla.

tamam hatırlatacagım sana, eger bırı olursa kıs zamanı :)))) ne ıstesem kı dur dusuneyım :)))))

hayatta hersey mumkun. gelırım tabıkı ınsaallah. bu konusmayı hatırlatırız. bellı mı olur belkı ıcımde kucuk bır bebek ve ben böyle fit bir anne adayı olarak gelırım nasıp ıste. hayırlısı olsun hepımız ıcın. kımbılır belkı de fit dul bır hatun olarak gelırım. hayatta ıyı ya da kotu hersey mumkun. sadece dıyebılecegım dogru ve mutlu kararlar olsun yeter kı bızler ıcın.

bu mezunıyet sendromudur. hayatın degısecek bır daha ogrencı olamama duygusu kaplar ınsanı. cıplak kalmak gıbıdır. ozellıkle de kendıne aıt bır hayat kurmussun yenıden aıle yanındakı kucuk cocuk olmak ama aslında buyumus cocuk olarak eve gerı donmek bogar ınsanı. arkadasları cok nadır hatta yıllarca goremeyecegını bılırsın. en yakınların en uzak olacaktır. uzun sure hatta yıllarca atlatamayanlar vardır bu duyguları benım gıbı. ama sakın dıyorum sırf okul bıterken bırı ıle baslama. sırf yanlızlıktan bırı ıle baslama, eve dondugunde. ben esımle ya da baska ınsanlar ıle bu yuzden denemedım genellıkle. ınsanı yanlıs ınsana ıten en kotu zamanlar bu zamanlardır. kendını, hayallerını, umutlarını, planlarını, gelecegını doldurabıldıgın kadar kendınle doldur. ozaman, oraya gelecek kısı ıcın ıdeal bır yer ayırmıs olursun. en az yorgunluk en az uzuntu en az hayal kırıklıgı demek olur bu hayatın boyunca.o kendı ıcın yer acmaya ugrasır, daha klıymetlı gızemlı ve ozel olursun. ona kocaman bır yer ayırırsan, omur boyu orda kalacagına ve kalırken sana her ezıyetı yapabılecegıne ınandırır kendı aksı durumda. hayatını dolu dolu yasa. doluluktan sıkılıp, bır erkege kosmak lazım. yanlızlıktan sıkılıp degıl. bu benden sana kucuk bır tavsıye.

valla canım hiç bir zaman hayatıma kimseyi yalnız kaldım gelsin de boşluğu doldursun diye almadım, ama ne demek istedigini anlayabiliyorum. çok fazla erkek de olmadı hayatımda en ciddi ilişkim nişanlımdı, ondan ayrıldıktan sonra da 1 kişiyle denemeye çalıştım beceremedim, kimseyi de uğraştırmayım dedim kendimi hepsinden uzağa çektim. mantıgıma uyan birileri oluyor bu ara onlarda da hep bi falso, valla doğru insan yok mu acaba diye düşünüyorum bazen. olsa heralde fark ettirirdi kendini bu zamana kadar. ne bileyim bi karamsarım yani.

mezun olduktan sonraki hayatım az çok belli, şu an beni bekleyen bir işim de var, 8 10 ay orda çalışıp kendi ofisimi açmayı planlıyorum, dışarıdan birinin gelip de bu hayata nasıl adapte olacagını hiç gözüme kestiremiyorum, ama bir yandan da istiyorum hayatımda biri olsun, haftasonları böyle yurtta oturup kalmayım, biri beni şımartsın, benimle ilgilensin falan filan.. ama isteyince olmuyor işte :) doğru zamanda gelecek inşalah biri diye umuyorum :)

ama okulum bittikten sonra çok uzatma taraftarı değilim, doğru insanı buldugumu düşündüğüm zamn hiç de beklemem. o yuzden eğer senin dedigin gibi olur da bu kış biriyle tanışırsam yaza yaparım nişanı, seni de ister bebişinle ve eşinle, ister yalnız, yeter ki mutlu bir şekilde ol, başımın üstünde bekleriz

sen ne tatlısın ya. son cumlelerın aldı goturdu benı. ne guzel bır kalbın var oyle.

sagol canım sen mutlu oldugunu soyle de bızler orda olmasak da olur.

evet cok uzatmamak mantıklı ama askı da uzatmalı yasa bıraz derım. onun da tadı guzel olur.

uyum konusunda hıc merak etme. asla ıckı masasında oturmayan adam, benım ıcın dugune gelıp o masada oturdu, solcu bır aılenın damadı oldu. kısa eteklı, sarı roflelı, pempe rujlu bır kız, bır bakmıssın turbanlı bırı olmus, akp'ye oy vermıs vs vs. emek ve uyum konusunda en buyuk bız ornek bız olabılırız. oyuzden yok ısım yok aılem deme. olacaksa olur. nasıbın olur o adam.

ıstemek de cok haklısın. bılmez mıyım o duyguyu. ama olacak canım. azıcık daha sabır.

ayy sen ne güzel şeyler söylemişsin öylee ama benm nişanım olursa hepinizi tek tekk bekliyorumm, mutlu günümde hepiniz yanımda olursunuz inşalahh

daha ortada aday bile yok ben davetiye hazırlıyorum

çok sevmek istiyorum, mantık ilişkisi bana göre değil gibi geliyor, ama mantıgıma uymayan biriyle de evlenemem. yaşım olmuş 27, bu yaştan sonra dur bi deneyim iyi çıkarsa devam ederim de demek istemiyorum, ne bileyim Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarır inşalahh

eşin çok fedakarlık yapmış hala da yapıyor da işte kırdıgı kalbin düzelmedigini anlamıyor bi türlü, daha doorusu erkeklerin çoğu oyle sanırım, onların kalpleri taş oldugu için bizi de öyle zannediyorlar, o yuzden de 2 güzel söz söyleyip, bi de hediye aldıkları zaman herşey tamamdır zannediyorlar, umarım hepsi akıllanır :44:

haftasonu ya herkes firarlarda yine neyse ben firar etmeyim de bugunluk yemek raporumu yazayım

kahvaltıyı yazmıştım zaten, ara öğünden başlıyorum ..

ara öğün (11.15)

1 mandalina

1 küçük elma

öğle yemegi (13.30)

beyaz peynirli yumurta

1 top kepek ekmegi

ara öğün (16.00)

1 avuç erik kurusu

akşam yemegi (18.45)

4 yk bamya

2 yk pirinç pilavı

2 adet küçük tulumba tatlısı

1 tabak marul + mor lahana salata

akşam da 9 gibi sütlü bi neskafe içerim bugunluk benden bu kadar derim, suyum 2 lt oldu zaten, 1 tane yeşil çay da içtim bugun. suyu 3 lt ye tamamlayıp, 1 tane daha yeşil çay içtimmi benden iyisi yok bugunn

resmen kendi kendime konuşur oldum buralarda

kahvaltımı yazayım da dersime döneyim kızlar :

kahvaltı (9.15)

domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz yanında ;

1 ince dilim hindi salam

1 haşlanmış yumurta

1 top kepek ekmegi

şimdi de yeşil çayımı içiyorum. öğlen tahıllı simit yiyecegim yoğurtla birlikte, sonra da alışverişe çıkacagım. akşam yemeginde de fırında köfte varmış tamamdır

herkese mutlu pazarlarrrr

Goodman Kondisyon Bisikletleri, Kondisyon Bisiklet, Fitness, Dynamic, Altis, Voit, Adler, Dunlop, Fox Fitness, Kettler, Activa

CNM BEN SANAKESİNLİKLE ELİPTİK TAVSİYE EDERİM HANGİ MARKA OLURSA OLSUNELİPTİK AL,BENİM SATTIĞIMALRT BUYDU,ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM ,HA KALİTE AÇISINDAN FENA DEĞİL 1 YIL SONRA BÖYLE GACUR GACUR SES ÇIKARIRDI AMA ANASINI AĞLTTIM HERKEZİN YAPABİLDİĞİ BİRŞEY DEĞİLDİR BEN 1.5 SAAT ARALIKSIZ BİNERDİM DÜŞÜNÇOKDA FAYDASINI GÖRDÜM BACAKLARIM ÇOK İNCELTTİ BİR BU MARKANIN ARTISI MAKİNAYA MONT EDİLEN TWİSTIRI VARMALUMTWİSTIRDA BEL OYUNTUSUNU ÇIKARIR YANİYANLARI ERİTİYOR,AYRICI LASTİĞİDE VAR ONLARLADA KOL ÇALIŞIYORSUN ,BENDE HEPSİ BURDA.COMDAN ALDIM KENDİM MONT ETTİM 1 ÜRÜN ALIP 3ÖZELLİK BİR ARADA KEŞKE DUNLUPUNBÖYLE Bİ ÖZELLİĞİOLSAYDI ONU TERCİH EDERDİM DAHA KALİTELİ ÇÜNKÜ,NEYSE ORTA KARAR Bİ ÜRÜN EKLERİ SAYESİNDE BACAKKOL,VE YANLARIÇALIŞTIRIYORSUN

gunaydın herkese ıyı haftalar dılıyorum ben de.

bayrama az kaldı, dıyet, temızlık, yolculuk hazırlıkları, heyecan, telas dolu bır hafta bızı beklıyor.

ben kendı adıma sızler ıle bır hafta kadar hıc gorusemeyecegım sanırım yarın oglenden ıtıbaren. ama sıze sadık kalacagıma ve bır not defterıne herseyı not edecegıme soz verıyorum :)))))

sureklı + ve - olan kıloma ragmen mutlu oldugumu, esımın barız sekılde ozur dılemese de 3-4 gundur mukemmel oldugunu soylemek ıstıyorum.

2-3 gun once 104,7 olmustum tekrar. sımdı yıne cıkmısım. anlamıyorum ama kızmıyorum da.

menulerımı paylasıyorum tek tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…