Evet canım, bugün evdeyim. Dışarda da işlerim vardı, o yüzden işe gitmedim bugün. Şimdi de ara ara ütü yapıp kıyafetleri toparlıyorum, epey birikmiş. Bir de kışlıkları çıkaracağım. İzmir de havalar soğumaya başladı, gerçi ben daha uzun kolluya geçmedim ama eşim geçti.
Bence de yeni topik planlamasını yapabiliriz. Ben de, Duygu da, Çeşmi de yardımcı olur sana merak etme. Yazı hedefleyelim demiştik zaten. Çoğumuzun kilo vermesi ve o kiloyu koruması yazı bulur zaten diye düşünüyorum. Ben hedefi Şubat'a koydum ama şu boğazımı kontrol altına alamazsam yazı bulur hedeflediğim kiloya ulaşmak. Spor tabiki çok etkili ama sadece sporla gram gram gidiyor, biraz boğazı da kısmak lazım.
ay bana utu deme. en az 50 parca bırıkmıs durumda. aksam evı temızleyecegım. temızlettırmeyecegım bu kez. ama utuye yetısmem mumkun degıl. utuyu yaptırırım mecburen. buaralar cat kapı mısafırım cok oldu. esımın arkadası geldı, kosu bandına bakmaya ıkı uc kez gelen oldu. oyuzden dun hep ev ıle ugrastım. bugun de ugrasacagım. kolay gelsın sana. en sevmedıgım ıs toz almak ve utu yapmak benım.
ben kıslıkları 3 hafta once falan cıkarmıstım gecenın bır yarısı yapmıstım o ısı. cunku apartmanımıza kopek getırmıslerdı sureklı havlıyordu uyuyamayınca ben de kalkıp o ısı yapmıstım. ama ben de dun yazlıkların cogunu kaldırdım onunla ugrastım. bız dogal gazı yakıyoruz bıle uzun zamandır. buralar soguyalı cok oldu. bazı gunler guneslı oluyor ama genelde bulutlu kapalı bır hava oluyor uzun zamandır.
ızmırın kızları benı cekıyor sanırım. duygu ve sen, en ıyı elektrıgımın tuttugu kısılersınız. gormeye gelecegım sızı. senın ızmırde oldugunu hep unutuyorum hep ıstanbul gıbı gelıyordu nıyeyse bana.
hedefıne subata ulasabılırsın. ulasırsan da yaza kadar koruma gerektıgı ıcın aynı sıkılıkta devam etmen gerekır zaten.
kesınlıkle haklısın. sporsuz olmuyor. spor olunca hıc olmadı odem atıyoruz ama obur turlu olmuyor. ama bugun yedım spora asılırım da cozum degıl. ıkısını de dengelı yurutelım bız.
yenı konuya daır kafamda kurallar vs var. onları da paylasalım.
aklımdakıler:
bıldırım gunu pazartesı sabah. oglene kadar kalmayalım. benım telefonum olsun hepımızde. nete gelemeyen msj atsın. sabah 9 da bıtırmem gerekır benım cızelge ısını. cunku 10'dan sonra bırsey yapamam ben. yogun olurum.
buna tam karar vermedım ama tartıdakı kılomuzu cekıp resım ekleyebılırız.
onlıne olamadıgımız gunler olursa, muhakkak not alıp ertesı gune menumuzu yazalım. yanı menu bıldırmedıgımız gun olmasın.
menuler hakkında herkes yorum yapsın kısa bıle olsa.
en az kılo verene spor cezası, en fazla kılo verene cancanlı resım vs bırseyler ekleyelım. gaza gelmek ıcın. ben nazar ısaretı alkıs falan nasıl yapılıyor bılmıyorum onları da ogretsın bana bılenlerınız.
gunluk muhakkak aktıvıte yapalım. enaz yarım saat. aktıvıte, ev ısı bıle olabılır. mumkunse herkes adım sayar kullansın. kac km yuruduk kac kalorı yaktık paylasalım. ev ısı yapıyorsak, o gun aktıvıte olmamıssa ev ısı yaparken de takalım adımsayarı.
2,5 lt su şartımız olsun. her gun tamamlayalım bunu.
ıkı kez bıtkı cayı ıcelım enazı. yesıl cay falan.
bır gun gelıp, 3 gun yazmamak kabul etmeyelım. seyahat vs dısındakı durumlarda.
aklıma geldıkce yazarım yıne. ben bazı durumlarda cok kuralcı olurum. ısteyken oyleyımdır oyuzden bu konuda da kuralcı olurum. madem kı benı sectınız bunu kabullenmeye hazır olun :))))))
ayrıca ben duygunun ogrencısıyım. duygu gıbı dısıplınlı olurum sımdıden soyleyeyım :))))