Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

suna bence sen kg nu koru artık.
gelinliğini de almışsın (hayırlı olsun), sorun olmasın sonra...

ay valla kızlae eşimdegeldigördüü ayy gelinlikçidekilerde eşimdiyorum ne uaf gelio evlimisiniz siz diyolarr hahahaha ewtt dedikk çiçeğimi renkli yaptılar taç aldımm ya çok hoş geldi gözüme çok sıkıntılardayız ama inşallah şu düğün bir ohhh dedirtecek bize kızlar bilmediğim bir memlekete gidiyorum nasıl insanlar ilk kez annesi babası kardeşi dışındakilerigöreceğim ben size gün gün yazarımneler yaşadığımı:))) destek olursunuz bana vallaa ay ben sizsiz yapamam valla bu cumartesi değil haftaya gidioz:)

ay valla kızlae eşimdegeldigördüü ayy gelinlikçidekilerde eşimdiyorum ne uaf gelio evlimisiniz siz diyolarr hahahaha ewtt dedikk çiçeğimi renkli yaptılar taç aldımm ya çok hoş geldi gözüme çok sıkıntılardayız ama inşallah şu düğün bir ohhh dedirtecek bize kızlar bilmediğim bir memlekete gidiyorum nasıl insanlar ilk kez annesi babası kardeşi dışındakilerigöreceğim ben size gün gün yazarımneler yaşadığımı:))) destek olursunuz bana vallaa ay ben sizsiz yapamam valla bu cumartesi değil haftaya gidioz:)

hıc merak etme. herseyın ıyı olacagını dusun. ve dugununde eglen. ınsanın ıcınde kalıyor valla.

renklı buket falan cok moda buaralar. guzel secım olmus.

sen yaz bıze. bız daıma yanındayız. malum senden eskıyız dugun ve evlılık konusunda :)))))))))

ben ıkısını de cok begendım. yaza merhaba dıye olan daha agır bastı. ama yıne de kafam karısık. hangısı olsun ? secımı sana bıraktım dedıgım gıbı.

Back
X