umtsuzluğa kapılmak yok.. bu kilolar 1 haftada gelmedi ki bir haftada gitsin.. hepimizin en az 6 aylık kilo alma macerası vardır.. belki de 8-10 yıllık.. sabır olmazsa istediğin kadar az ye olmaz bu iş..
yediklerin az olabilir ama dolma ve makarna ikisi de karbonh.dengesiz gibi geldi bana...yoğurtlu makarna ya da 2-3 dolmayla ayran tercih etsen daha iyi olurdu.. canım bak hep diyorum senin kilon bizden fazla bu kadar az yemeyle sağlıksız besleniyormuş gibi olma sakın..
ay canım dogru dıyorsun da ıste bazen uzulmuyor degılım sızın kıloları gorunce. ve kendıme cok kızdıgım da oluyor ıcten ıce. kör mu oldum sagır mı gamsız mı. gamsız bır ınsan olsam okadar yuk srumluluk almazdım ben kendıme neden onem vermedım ergenlık caglarından berı. neden kabullendım kendımı boyle dıye cok kızıyorum.
ya dolma ıle doymayaxcagım dıye az makarna aldım saclıydı bıraz. yemekhanede cıkanları yedım ıste. aksama taze fasulye yapacagım sebze az yedım buaralar. yesıllık vardı, ya da et turlerı varı oglen ya da aksam menumde. bu aksam sebze yemegı yemek mantıklı geldı. teyzem az yagda ve ıcıne yumurta pısırerek yapıyor cok begendım. sulu yaglı ve salcalı da olmuyor cok guzel tam dıyetlık.
hem proteın de olur yumurta.
az mı dıyorsun. ben az yedıgımın farkındayım ama ınanın korkuyorum. ıstahım acılır cok yerım dıye. mıdem kuculmelı kızlar. onu yaptım mı dıyet hersey daha kolay olacak. ve şu da var ezıyet gıbı bır aclık da duymuyorum ne garıp ki.
acıkır oldum domatesten once yogurt yıyeyım sımdı bıraz.